Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine afbreken, inloopdouche realiseren en vloer opnieuw betegelen:

Douchecabine afbreken, inloopdouche realiseren en vloer opnieuw betegelen

Graag zou ik de douchecabine afbreken en een inloopdouche realiseren (1.60 bij 90 of 95 m) + een nieuwe tegelvloer en eventueel wandtegels aanpassen (45 cm bij 45 cm). De badkamer is 1.60 m breed bij ongeveer 3 m lang. De huidige vloer eerst graag weghalen. Ik heb een hele hoge opstap bij de huidige douchecabine en ik wil graag zo min mogelijk een opstap hebben in de inloop douche. De glazenwanden van de douchecabine zou ik graag hergebruiken voor de inloopdouche.
Onze klant uit Haaksbergen (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine afbreken, inloopdouche realiseren en vloer opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Nieuwe douchecabine

Graag laat ik mijn douchecabine installeren. Er is een huidige douchecabine aanwezig, deze graag afbreken en afvoeren. Wie kan een nieuwe douchecabine installeren? De nieuwe douchecabine komt op de plaats van de oude, deze is of 90 cm bij 90 cm of 1 m bij 1 m. De douchecabine regel ik zelf. Kranen zijn al aanwezig en de afvoer ook.

Douchecabine met douchebak plaatsen

De opstaande douchebak afbreken en vervangen voor een lage douchebak en de douchecabine plaatsen.

Douchecabine plaatsen

Graag zou ik van u een offerte willen voor het plaatsen van een douchecabine. Graag de oude ook afbreken en afvoeren. Ik zou graag ook onderscheidt in de offerte willen voor eventueel ook het plaatsen van een douchebak en de douchecabine.

Oude douchecabine laten vervangen

Ik wil graag mijn oude douchecabine afbreken en een nieuwe douchecabine plaatsen. Dit in verband met een verzekeringskwestie. Graag zo snel mogelijk een offerte.

Badkamer en toilet volledig renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toilet laten afbreken, afvoeren en compleet nieuwe installeren. De badkamer is 1.72 bij 2.50 meter. De toiletruimte is 1.34 meter bij 92 cm. De hoogte van de betegeling varieert. Een gedeelte van de tegels moet eruit, want deze zitten los. Er zal in de toiletruimte en in de badkamer een staand toilet voor een zwevend toilet vervangen moeten worden. Ik wil in de toiletruimte ook een fonteintje vervangen hebben. In de badkamer zit nu een groot badmeubel, een douchecabine en een staand toilet, dit moet verwijderd worden. De oude radiator moet er ook uit en de aansluiting moet verplaatst worden. Er moet een bad in. We hebben een bad met een schuine kant, een hangend meubel van 60 cm. De leidingen van de douche wil ik graag naar een andere muur verplaatsen. Ik wil graag twee kleine muurtjes laten maken (45 cm met een nisje en een muurtje van ongeveer 30 cm). Ik wil graag 1 gemetseld muurtje en 1 m,uurtje van glazen blokken.

Douchecabine met bak laten monteren

Ik wil graag een nieuwe douchecabine met bak laten monteren en de oude laten afbreken. Ik koop de cabine en bak zelf bij de Gamma.

Inloopdouche maken

De klus betreft het afbreken van een douchecabine en het aanleggen van een inloopdouche. Douchekraan is aanwezig. Afvoer aanpassen. Eventueel betegeling aanpassen.

Renovatie van badkamer en toilet

Wij zijn ons aan het oriënteren op het renoveren van zowel de badkamer als het toilet en zijn via deze weg op zoek naar een deskundige die dit voor ons zou kunnen realiseren. Het betreft een renovatie van beide ruimtes en tevens een verkleining van de badkamer naar zijn oorspronkelijke grootte. Op de bijgevoegde afbeelding is de huidige wandenschets te zien (groen/geel), waarbij groen behouden en geel verwijderd dient te worden. Dit betreft overigens een gipswand welke makkelijk verwijderd kan worden. De rode lijnen geven weer waar wij naartoe willen, waarbij de middelste deur (huidige badkamerdeur) in de hal toegang geeft tot een nog te realiseren washok en waarbij een nieuwe toegangsdeur in de bestaande gipswand toegang geeft tot de badkamer. Overzicht werkzaamheden: Eventueel zouden wij zelf voorbereidende werkzaamheden uit kunnen voeren zoals het afbikken van de tegels, het afbreken van de huidige douchecabine, het verwijderen van het bad welke nu aan het einde van de badkamer over de breedte is geplaatst, het slopen van de bestaande gipswand tussen slaapkamer en badkamer, etc. Wat betreft het toilet dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - Monteren nieuw inbouwreservoir met ombouwkast; - Betegelen vloer; - Betegelen wanden tot aan het verlaagde plafond welke behouden kan worden; - Monteren nieuw toilet; - Monteren nieuwe fontein op de huidige plek; - Plaatsen accessoires zoals toiletrolhouder, handdoekenhaak en dergelijke; De totale afmeting van het toilet is ca. 10 m2, waarvan de vloer zo'n 1,2 m2 in beslag neemt. Hoogte plafond is ca. 2,3 meter. Werkzaamheden badkamer (afmeting lxbxh: ca. 3 meter bij 1,2 meter bij 2,3 meter): - Plaatsen nieuwe wand, isolatie, wandplaten, etc. Tussen badkamer / slaapkamer; - Maken van extra kozijn + afhangen nieuwe deur in bestaande gipswand (halzijde); - Plaatsen dubbel stopcontact voor wasmachine/droger in het dan ontstane washok; - Verhangen lichtschakelaar.

Badkamer opnieuw opbouwen

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die mijn badkamer opnieuw kan doen. Dit is onlangs gedaan maar het uitgevoerde werk is zeer slecht gedaan. Het betreft het afbreken en opnieuw opbouwen van de hele badkamer, deze heeft een oppervlakte van ongeveer 6 m2. Er is geen bad of douchecabine aanwezig. Ik zal zelf voor alle materialen zorgen.

Douchecabine vernieuwen in de badkamer

Een hoekinstap douchecabine afbreken en nieuwe hoekinstap douchecabine plaatsen.