Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Haaksbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Haaksbergen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Haaksbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Haaksbergen of directe omgeving.

68 klanten uit Haaksbergen bevelen een bij Casius in Haaksbergen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Haaksbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, badkamer herbouwen, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Haaksbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Haaksbergen:

Douchecabine afbreken, inloopdouche realiseren en vloer opnieuw betegelen

Graag zou ik de douchecabine afbreken en een inloopdouche realiseren (1.60 bij 90 of 95 m) + een nieuwe tegelvloer en eventueel wandtegels aanpassen (45 cm bij 45 cm). De badkamer is 1.60 m breed bij ongeveer 3 m lang. De huidige vloer eerst graag weghalen. Ik heb een hele hoge opstap bij de huidige douchecabine en ik wil graag zo min mogelijk een opstap hebben in de inloop douche. De glazenwanden van de douchecabine zou ik graag hergebruiken voor de inloopdouche.

Douchecabine monteren

De douchecabine is geplaatst, maar de glaswand komt aan de linkerzijde naar voren. Het profiel aan de bovenzijde laat ook los. De cabine staat op de vloer. Graag laat ik de vakman hier naar kijken en de cabine repareren, zodat ik deze kan gebruiken.

Nieuwe douchecabine met bak plaatsen

Ik wil een douchecabine met douche bak laten zetten maar voordat jullie een offerte kunnen maken wil ik eerst de vakman advies i.v.m. ruimte in de badkamer. In afwachting van uw antwoord. Wens ik u een prettige dag toe.

Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

Ik wil graag de badkamer verplaatsen naar een andere ruimte. Ik wil van een slaapkamer met inbouwkast een badkamer maken met separaat toilet. Afmeting 2 bij 3 meter hierin een inloopdouche dubbele wasbak en separaat een inbouw toilet door middel van het vergroten van de inbouw kast. Vanuit de hal moet dan een toegangsdeur worden gerealiseerd. Bestaande douche van 2 bij 2 strippen en hier een bad plaatsen met een doorbraak naar de naastliggende slaapkamer. U mag een stelpost van €50,- per m2 aanhouden voor het tegelwerk. De woning is een jaren '30 woning en voorzien van houten vloeren. Wij krijgen de sleutel op 1 juli en willen de 16e of 17e opleveren.

Badkamer vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer vernieuwen. Alles nieuw.

Toilet renoveren

Graag willen wij het toilet laten renoveren. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter. Het zwevende toilet en het fonteintje dienen te worden vervangen. Op de vloer wil ik graag laminaat laten leggen en de wanden voorzien van panelen tot aan het plafond. Het plafond mag worden vervangen door een nieuwe plafond met spotje. In het toilet is een raam aanwezig. Er is een bijlage voor de materialen beschikbaar.

Badkamer en toilet verbouwen en tegelwerk in huis

Ik heb een douche cabine gehaald voor onze badkamer. Deze zal half juli geleverd worden waarbij wij op zoek zijn naar iemand die alles willen aansluiten. Ook moet er een nieuwe toilet in komen en het tegelwerk ook geregeld worden. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een badkamer meubel (hoek) en een toilet beneden die ook aangesloten moet worden inclusief tegelwerk en plaatsen nieuwe kraan met wasbak. Ook willen wij het tegelwerk (vloer) in de keuken laten doen en de hal bij de toilet beneden. Graag ontvang ik van u of dit mogelijk is en of er iemand is die een tekening vooraf zou kunnen maken. Een natuurlijk speelt de prijs mee om het wel of niet te doen.

Toilet op de benedenverdieping renoveren

Het betreft een toilet renovatie, de ruimte is 1.20 bij 0.90. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. De achterwand dient te worden betegeld, oude vloertegels verwijderen, egaliseren en opnieuw tegelen. Het sanitair en de tegels zijn al aangeschaft.

Badkamermeubel monteren

Badmeubel monteren met twee wastafels en twee kranen. Nu is er een kraan.

Vervangen van badkuip en wastafel.

Het vervangen van de oude badkuip en wastafel door een nieuwe. Geen nieuw tegelwerk. Alleen montage. De badmeubels wastafel en badkuip zoeken we zelf uit.

Toilet betegelen +/_ 8 vierkante meter ...

Toilet betegelen +/_ 8 vierkante meter wandtegels en +/_ 1,1 vierkante meter vloertegels. Badkamer betegelen +/_ 30 vierkante meter

ligbad verwijderen, douche verplaatsen ...

ligbad verwijderen, douche verplaatsen en tweede toilet plaatsen, tegelwerk.

Het huis is van 1967 en de bestaande ...

Het huis is van 1967 en de bestaande badkamer is vrij klein, de planning is om een slaapkamer 3,12 x 2,27 te laten verbouwen tot een badkamer. In de slaapkamer is een ingebouwde kast, deze moet eruit om ruimte te winnen. Verder moeten alle leidingen en electriciteit opnieuw aangelegd worden en een plafond waarin de verlichting wordt verwerkt (spotjes). De aansluitingen moeten komen voor 2 wasbakken, een douche/ stoomcabine en een toilet en de muren stucen en evt een muur bouwen voor een afscheiding. De verdere afwerking en het plaatsen van de artikelen zal ik zelf doen. Ik heb een globaal idee voor hoe de badkamer eruit moet komen te zien, dus hulp met de verdere uitwerking zal benodigd zijn.

Badkamer moet vernieuwd worden. Oude ...

Badkamer moet vernieuwd worden. Oude tegels moeten van de muur en vloer. Er moeten 2 muurtjes komen waartussen een glazen deur moet komen. Verder moeten het bad, hangend toilet, douchepaneel, radiator en kranen geplaatst worden. Hiervoor moet ook leidingwerk gedaan worden. Er moet een verlaagd plafond inkomen met inbouwspots. Alle muren en de vloer moeten betegeld worden, tegels zijn 30 x 60 cm. Op de wand moeten de tegels liggend verwerkt worden.

de badkamer slopen,materiaal afvoeren, ...

de badkamer slopen,materiaal afvoeren, afvoeren,leidingen verleggen, verwarming plaatsen, douche, wastafel(of meubel), hangtoilet, tegelwerk vloer en muren, glazen douchedeur,easydrain,kraanwerk

Uitbreiding badkamer van 1.16 x 1.91 m ...

Uitbreiding badkamer van 1.16 x 1.91 m naar +/- 1.76 x 1.91 m, afvoer aanleggen en riolering aansluiten ivm toilet, plaatsing van toilet, radiator, douche(cabine) en wasbak, betegelen vloer en wanden, aanleggen electra en ventilatie.

Het gaat om een badkamer van ongeveer 3 ...

Het gaat om een badkamer van ongeveer 3 bij 3. Deze wordt volledig gesloopt van binnen. Ook de vloer gaat eruit. Dan moet er dus een nieuwe vloer in, een hangend toilet, een bad-douche combinatie, en er moet wat leiding iets verlegd worden voor de nieuwe plek van de kranen. Dan moet alles ook nog betegeld worden. De vloer met 30x30 of 40x40 tegels en de wanden met rechthoekige 20x30(??). Evt. het bad en achter de spiegel met mozaïk steentjes... Verlichting moet er natuurlijk ook nog in...

douchekraan en badkraan vervangen door ...

douchekraan en badkraan vervangen door thermostatische kranen