Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine plaatsen:

Douchecabine plaatsen

Douchecabine 100 X 100 plaatsen. Deze ga ik zelf aanschaffen en ik doe zelf het voorwerk. Alleen plaatsen dus.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen zonder bak. Graag willen wij weten wat dat gaat kosten.

Douchecabine, badmeubel en assecoires plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen douche cabine van 90cm bij 90 cm, assecoires en een badmeubel

Sealskin Impact douchecabine plaatsen

Plaatsen van een Sealskin Impact hoekcombinatie (wand en deur) op een bestaande douchebak van 90x90 cm. Zie foto van bestaande douchecabine die vervangen moet worden.

Douchecabine plaatsen

We hebben een sealskin douchecabine gekocht bij de gamma maar willen het toch laten monteren. Het is een hoek, dus 1 vaste wand + 1 deur met een vast deel.

Kwartronde douchecabine plaatsen

Graag een totale offerte voor het plaatsen van een complete kwartronde douchecabine 90 x 90 cm met douchebak. Kranen zitten in de douchecabine. Het is type vitamine black, waterdicht zonder gebruik van silicone, achterpaneel in zwart glas. Nu staat er alleen een glaswand met kranen in de muur, deze worden verwijderd.

Plaatsen van een douchecabine

Ik zou graag mijn douchecabine willen laten plaatsen in mijn badkamer. De douchecabine zelf staat er al in de doos, deze is vierkant, 90 bij 90 cm en met een schuifdeur. Ik heb verder geen materiaal om het af te kitten. De leidingen en de doucheslang en kraan zitten er allemaal aan. Het is echt alleen nog de plaatsing van de douchecabine op de betegelde vloer. Graag ontvang ik een offerte.

Douchecabine inmeten en plaatsen

Ik wil graag de douchecabine Riga met hoekinstap laten plaatsen. Er hoeft niks gesloopt te worden, want er staat nu niks. Het gaat om een badkamer van 3 bij 4 meter.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine van Gamma kopen (twee stukken van 90 cm) en in mijn badkamer laten plaatsen. Moet op de muur bevestigd worden.

Douchecabine plaatsen

Wij willen een douchecabine laten plaatsen in onze badkamer. Het gaat om de Aquavive Sicilie Hoekinstap 90 x 90 centimeter. Er mag alleen maar in de voegen geboord worden in het huurhuis.

Sanitair en tegelwerk

Het betreft het plaatsen van een douchecabine, het monteren van de badkamermeubel en aanbrengen van wand- en vloertegels.

Partners

Partners van Casius