Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine plaatsen:

Douchecabine plaatsen

Douchecabine 100 X 100 plaatsen. Deze ga ik zelf aanschaffen en ik doe zelf het voorwerk. Alleen plaatsen dus.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een douchecabine van 90 bij 90 centimeter.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een oude douchecabine later verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het is een standaardformaat vierkante douchecabine, op een douchebak en de wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine plaatsen

Wij willen een nieuwe douchecabine plus douchebak laten plaatsen. Ivm kleine badkamer mag hij max 90 bij 80 zijn en moet hij(bij de 80cm kant)4cm in de muur. We willen 1 vaste wand(de 76cm kant) en een deur aan de 90cm kant. Of een douchecabine met schuifdeuren. (zie foto)

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. Een douchecabine van alleen een paneel en deur. Plaatsen tegen betegelde wanden en op de kale, gladde vloer. De oude cabine is al verwijderd.

Plaatsen van een kwartronde douchecabine

Wij zoeken een vakman die tijd heeft om vóór 7 december in onze badkamer een nieuwe douchecabine te plaatsen. Het gaat om een kwartrond model dat op de bestaande bak moet worden geplaatst. Wij bestellen de nieuwe cabine bij Gamma en we zullen er voor zorgen dat de oude cabine al verwijderd is. We ontvangen graag uw offerte.

Douchecabine in een badkamer plaatsen en oude afvoeren

Verwijderen en afvoeren oude douchecabine. Plaatsen van nieuwe douchecabine "Pure Cab 115 x 90", die op 12 nov. Is aangeschaft bij de Praxis en reeds ter plaatse aanwezig is.

Douchecabine "Pure Square" plaatsen

Graag zou ik een douchecabine "Pure Square Cabine" die ik bij de Praxis gekocht heb door jullie willen laten plaatsen in mijn badkamer over 2 weken. Graag zou ik de kosten daarvan willen weten.

Plaatsen douchebak en douchecabine

Plaatsen van Bruynzeel kwartronde douchebak met plint en op poten tevens plaatsen van Bruynzeel kwartronde douchecabine in bestaande badkamer. Waar nodig afkitten en aansluiten op afvoer. Oude bak en cabine ( overigens ook Bruynzeel) worden door mijzelf verwijderd. Indien nodig vervangen van enkele tegels mochten de maten afwijken van oude Bruynzeel cabine.

Handson Cibla douchecabine plaatsen

Wij hebben bij Gamma een douchecabine gekocht, model Handson Cibla kwartrond. Wij ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen van de douchecabine op onze bestaande douchebak.

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten in de badkamer. Een douchecabine van 80 x 80 x 200 cm of 90 x 90 x 200 cm. Dus cabine in elkaar zetten en aansluiten op kranen en afvoer.

Partners

Partners van Casius