Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Deventer of directe omgeving.

1028 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer vernieuwen, installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer volledig renoveren, de toilet en grote badkamer renoveren, badkamer verbouwen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, badkamer renoveren/ verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Deventer:

Badkamer renoveren

mijn badkamer is ca 2x2 en moet worden aangepast. Oude wand en vloertegels eraf en nieuwe tegels erop. Sanibroyeur wc. Oude wastafel eraf en wandwastafel erop met spiegel met verlichting. Ook een ligbad moet worden geplaatst. De tegels van de wand en de vloer heb ikzelf zo ook de wastafel met spiegel en ook het ligbad.

Douche wand plaatsen in de badkamer

Gekochte glazen douche wand aan muur plaatsen. Het gaat om een douchewand van ongeveer 90 x 90 die direct geplaatst kunnen worden.

Badkamer renoveren

mijn badkamer is ca 2x2 en moet worden aangepast. Oude wand en vloertegels eraf en nieuwe tegels erop. Sanibroyeur wc. Oude wastafel eraf en wandwastafel erop met spiegel met verlichting. Ook een ligbad moet worden geplaatst. De tegels van de wand en de vloer heb ikzelf zo ook de wastafel met spiegel en ook het ligbad.

Douchecabine plaatsen in een nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning missen nog een douchecabine. Hij is besteld en moet geplaatst worden. Daarbij hoort het kitten.Het betreft een hoek instap met draaideur. Dus een deur en een wand.

Badkamer renoveren: tegelen, plafond stucen + sanitair en elektra afkoppelen en aansluiten

Werkzaamheden: wanden herbetegelen. Oppervlakte totaal ongeveer 27 m2, kan deels tegel op tegel. Op plafond gipsplaten aanbrengen en stucen. Sanitair en elektra afkoppelen en weer aansluiten. Waarschijnlijk 5 dagen werk. Ik laat een schuine dakwand voor deel weghalen en laat daar een dakkapel plaatsen. Dat gedeelte wil ik graag laten herstellen.

Inbouwtoilet installeren

Ik wil de bestaande standaard toilet om laten bouwen naar een inbouw wand closet.

Douchecabine demonteren en installeren

Het betreft een douchecabine met douchebak die gedemonteerd moet worden. Vervolgens moeten de kit resten worden verwijderd en moet moet alles weer worden geïnstalleerd en afgekit. Klus moet z.s.m. worden uitgevoerd.

Diverse badkamer meubelen monteren

Ik wil 2 planchets, 2 zeepbakken, 2 handdoekenrekken en 1 lamp laten ophangen. Bevestigen kan alleen door in steen te boren

Bad plaatsen

Geachte heer/mevrouw, Ik wil graag dat er een 75x170 cm bad geplaatst wordt. Er is op dit moment geen bad aanwezig maar wel een doucheput. Er moet een badombouw gemaakt worden. En er moet wat tegel werk gedaan worden zodat het bad van muur tot muur kan komen. Ook moet het bad kunnen leeglopen met de huidige doucheput die er is. Dus wellicht moet de grond hiervan geopend worden voor de leidingen. In de bijlagen zult u 2 foto's vinden van de huidige situatie.

Bubbelbad met lekkage repareren

Er zit een gat in het bubbelbad, denk dat de bubbels het nu ook niet meer doen (water in motor?) bad is ingebouwd. Er is een flinke lekkage op plafond beneden.

Montage douchecabine

Monteren en installeren van een douchecabine capri.

Muur met betonemaille afwerken

Ik ben op zoek naar een vakman die in mijn hal een deel van mijn muur met de rest van muur, bedekt met betonemaille, kan aansluiten. Het betreft 1 bij 1 meter.

Badkamer renoveren

Begin februari 2019 krijg ik de sleutel van een nieuwe woning. In de badkamer wil ik graag het ligbad verwijderen en hier zal de wastafel gemonteerd moeten worden. Waar de wastafel zat wil ik dan graag een toilet laten plaatsen, voor zo ver ik weet is er een afvoer aanwezig.

Badkamer vergroten

Mijn badkamer is te klein (maat gangkast) nu wil ik een stukje van de gang, waar het toilet zit, er bij betrekken. Dat is een meter extra ik ben benieuw wat de kosten gaan worden voor een uitbreiding en upgrade. Overigens zou het kunnen dat er een kleine lekkage zit in de huidige badkamer, deze zou opgespoord moeten worden. Graag uw advies voor een zo efficiënt mogelijke oplossing.

Verven badkamer

Verven van alle badkamertegels. Zowel het droge als natte gedeelte.

Nieuw toilet plaatsen

Ik wil graag een nieuw toilet en een nieuwe wastafel laten plaatsen. Het toilet opnieuw tegelen en een nieuwe vloer erin. Het betreft een ruimte van 1,20 meter bij 90 cm. P.S.: Ik heb nu geen hangend toilet, maar ik wil wel graag een hangend toilet.

Badkamer tegelen

In de badkamer zullen wij zelf het sanitair verwijderen en de tegels van de wand. Hierna moeten de wanden, 12.4 m2 betegeld worden en de vloer kan over de oude tegels heen worden betegeld. Dit is 4.6 m2.

Wastafel met meubel plaatsen

Mijn vraag is wat de kosten zijn als ik een wastafel, inclusief meubel en kraan door jullie laat plaatsen in mijn badkamer.

Gedateerde badkamer renoveren

Oude gedateerde badkamer demonteren en afvoeren en nieuwe eenvoudige badkamer aanleggen. Totale oppervlakte 5 m2 (1.95 x 2.40). Aanleggen in nieuwe badkamer: douche, toilet, wasbak aan- en afvoer wasmachine. Dit is allemaal ook aanwezig in oude badkamer. Tegelen vloer en 3 wanden.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het is ongeveer een afmeting goed van 2 x 2 meter. Ik wil graag een douche, tweepersoons badmeubel en toilet. Ook graag een prijsoverzicht van de sloop en verbouwingskosten erbij .

Badkamermeubel met spiegelkast installeren

Wij gaan volgende maand verhuizen en ik wil op mijn nieuwe adres graag de wastafel in de badkamer laten vervangen. Ik wil bij Gamma een badkamermeubel van Arte kopen. Het gaat om een hangkast met wastafel en kraan en een spiegelkast. Ik ontvang graag uw offerte voor de verwijdering van de oude wastafel en montage van de nieuwe meubelen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Deze is 3,45 bij 1,27 bij 2,20 meter. Er zit alleen een douche en wasbak in en een design radiator. De oude spullen moeten er uitgesloopt worden. Het tegelwerk moet er ook uit gesloopt worden. Vervolgens moet er opnieuw betegeld worden tot aan het plafond, vervolgens moet er een nieuwe douchecabine in geplaatst worden en een wasbak. Er moet ook een designradiator geplaatst worden.

Douchecabine plaatsen

Douchecabine 100 X 100 plaatsen. Deze ga ik zelf aanschaffen en ik doe zelf het voorwerk. Alleen plaatsen dus.

Douchewand en -kraan plaatsen

In mijn badkamer wil ik mijn douchekop, glijstang en kraan vervangen en een douchewand met deur laten plaatsen. Er is nu geen douchewand aanwezig.

Wastafel monteren

Ik wil bij Praxis een wastafel gaan kopen en wil vooraf graag uw offerte ontvangen voor de montagekosten. Er moet een oude wastafel worden verwijderd en een nieuwe geplaatst.