Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor hangend duoblok toilet door inbouwtoilet vervangen:

Hangend duoblok toilet door inbouwtoilet vervangen

Montage inclusief ombouw en tegelwerk. Er moet een hangend duoblok worden vervangen met een inbouwtoilet. De klant wil graag geadviseerd worden over de materiaalkeuze. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
Onze klant uit Denekamp (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hangend duoblok toilet door inbouwtoilet vervangen uit heel Nederland:

Toiletruimte renoveren

Ik heb een toiletruimte van 115 x 91 cm waar ik inmiddels de oude tegels en een oud duoblok heb verwijderd. Ik wil daar graag een hangend toilet en fontein laten plaatsen. Ook wil ik de vloer en 8 m² wanden laten betegelen. Ik zal de materialen daarvoor zelf kopen. Ik ontvang graag uw offerte.

Duoblok toilet vervangen door hangend toilet

Voor het toilet op de begane grond wil ik het duoblok vervangen voor een hangend toilet. De bestaande afvoer kan gebruikt worden en er hoeft niet betegeld/afgewerkt te worden. Het gaat alleen om het weghalen van het bestaande toilet en het installeren van het hangende toilet, afgewerkt met watervast multiplex.

Hangende WC-pot plaatsen

Betreft het vervangen van het huidige staande duoblok toilet voor een hangend toilet met inbouwreservoir. Inclusief realisatie van de ombouw et cetera. Eventueel 4 m2 betegelen. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen van het toilet

Ik heb momenteel in mijn toiletruimte van 105 x 140 cm een staand toilet. Ik overweeg om die te laten vervangen en wil voor 2 opties een offerte ontvangen. Optie 1 is een nieuw duoblok plaatsen met een nieuwe aansluitmof en dan daarbij ook de vloertegels te laten vernieuwen. Optie 2 is om een hangend toilet te laten plaatsen met tegels op de achterwand en op de vloer. Ik heb geen haast met de klus maar kijk met interesse uit naar uw aanbieding.

Nieuw zwevend toilet plaatsen

Het staande toilet, een duoblok, vervangen door een hangend toilet. De vloer moet aangeheeld en opnieuw betegeld worden. Mogelijk heb ik nog reservetegels. Ik wil een zwevend toilet met waterbesparende functie. Graag een prijsopgave inclusief tegelwerk et cetera. Inclusief (gemiddelde prijs) en exclusief het toilet.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Wij willen op de benedenverdieping in onze woning een badkamer van ongeveer 9 m² en een toiletruimte van ongeveer 1,5 m² laten renoveren. In de toiletruimte staat nu een duoblok en we willen daar een inbouwunit met hangend toilet laten plaatsen. Al het tegelwerk willen we ook vernieuwen. In de badkamer is nu een douche van 90 x 90 cm met een naar binnen draaiende deur. Die situatie willen we laten wijzigen, zodat er een ruime inloopdouche van 2 x 1 meter ontstaat. We kochten enkele jaren geleden een bubbelbad, maar dat is nooit geplaatst. Dat bad laten we graag in de vernieuwde badkamer monteren. We laten graag even beoordelen of de betegelde wanden gehandhaafd kunnen blijven. We willen in elk geval nieuwe vloertegels. Verder willen we een nieuw badkamermeubel, nieuwe kranen en een nieuwe radiator. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Toilet vervangen

Betreft het vervangen van een duoblok toilet en een de pot van een inbouw toilet. Beneden in de toiletruimte staat nu ook al een duoblok, deze zal ook verwijderd moeten worden. In de badkamer boven is een hangend toilet, hier moet een nieuwe pot op de muur worden gemonteerd en worden aangesloten. Het inbouwreservoir werkt nog naar behoren. Graag ontvang ik een offerte.

Complete badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 266 x 184 cm. De oude vloer en wandtegels eraf. Opnieuw betegelen. Sanitair (koop ik zelf) ophangen. Evenzo de toilet, staat nu een duoblok moet hangend worden. Het moet begin mei gebeuren.

Toilet verwijderen en nieuwe inbouwen

Betreft het verwijderen van het oude duoblok toilet en het inbouwen van een inbouwreservoir en hangend toilet. Eventueel later ook aanbrengen van wand en vloertegels (30 x 30 cm). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hangend toilet monteren

Ik wil graag een hangend toilet laten installeren en aftimmeren. Ook wil ik de ruimte graag tegel klaar laten opleveren door middel van het plaatsen van groene platen, het tegelwerk zal ik zelf doen. Er staat nu een duoblok toilet, deze zal nog verwijderd en afgevoerd moeten worden.