Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Borne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Borne heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Borne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Borne of directe omgeving.

158 klanten uit Borne bevelen een bij Casius in Borne aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Borne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toilet renoveren, complete badkamer realiseren op zolder, bathroom renovation, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Borne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Borne:

Duoblok plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een duoblok. Deze is niet direct op de plaats van de oude te monteren.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen van 90 x 90 cm. Drempelloos en een linksdraaiende deur of eventueel schuifdeur. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Douchecabine monteren

Wat kost het monteren en plaatsen van een douchecabine? Een cabine met een paneel en een deur. Op de beteglede vloer en tegen de wand plaatsen (geen bak). De cabine hebben we nog niet gekocht. We willen graag weten wat de kosten van montage zijn als we een cabine zelf kopen.

Badkamer vernieuwen

De oude badkamer moet eruit. Er zitten dubbele tegels op. Die moeten er uit. Het moet een inloopdouche worden met een muurrje als afscheiding met de douche. Nieuwe badmeubel en radiator. Een ventilator in de buitenmuur.

Complete badkamer plaatsen

Het betreft het plaatsen van een badkamer met een vrijstaand bad, een inloopdouce, een wc en een wastafel. Deze onderdelen zullen aanwezig zijn. De vloer moet betegeld worden. De wanden moeten gedeeltelijk en gedeeltelijk gestuukt worden. Daarnaast willen wij graag een verlaagd plafond met verlichting laten aanbrengen. Verleggen van leidingwerk. De grootte van de badkamer is 14 m2. Het tegelwerk zal zo'n 24 m2 bedragen. Wij hebben een tekening van de badkamer ongeveer moet worden.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn bad eruit laten slopen en daar een douche laten plaatsen. Nieuwe tegels en een nieuwe wc.

Wanden badkamer bekleden

De kleine badkamer boven (met een douche en wastafel) is betegeld met kleine tegeltjes. Ik heb deze tegels een paar jaar geleden overgeschilderd maar de verf begint inmiddels hier en daar los te laten. We willen nu een andere waterbestendige bekleding (geen tegels) laten aanbrengen, wellicht een stucklaag. De oude tegelbekleding moet eerst verwijderd worden. Graag advies, en daarna offerte. De badkamer is ongeveer 2 x 1 meter groot loopt onder het schuine dak door.

Inbouw reservoir demonteren en monteren

Muurtje van 1. 00/ 1. 30 afbreken plus weer opnieuw een reservoir plaatsen , aansluiten van en op riolering,en alles weer opnieuw opbouwen en betegelen. Graag hoor ik uw reactie.

Kleine badkamer laten verbouwen

Ik wil een kleine badkamer van 1.45 x 1.45 meter groot laten verbouwen. De oude douchecabine en wasbak moeten verwijderd worden. Vervolgens een douchebak van 140 x 80 centimeter groot, een glazen tussenwand en een nieuwe wastafel van 60 centimeter breed plaatsen.

Badkamer vernieuwen

Wij overwegen de badkamer te vernieuwen. De douche, WC en het bad verwijderen. De schuine wand isoleren. Een dakraam en een nieuwe geiser plaatsen. De geiser is stuk dus misschien vernieuwen we die al eerder. Eventueel de vloer vernieuwen. De vloer is betegeld. We willen een andere indeling van de badkamer. Het leidingwerk moet dan in ieder geval aangepast worden. De afmeting 2.60 bij 2.88 meter.

Toilet renoveren

Toilet. Alles

Douchecabine monteren in de badkamer

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen in de badkamer. Deze moet op de grond gemonteerd worden, op een betegelde vloer en wand. Het betreft een douchecabine met hoek instap, welke ik reeds heb aangeschaft. De douche cabine is 90 bij 90 cm en tevens moet het benodigde kit werk worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verbouwing van de badkamer en toilet

Werkzaamheden in de badkamer van 1. 80 x 2. 50 meter: bad vervangen door inloopbad. Aanleggen vloerverwarming (als hoofdverwarming) voor oppervlak van 1. 80 x 1. 80. Wandtegels vervangen en vloertegels plaatsen, grote maat tegels. Plaatsen wastafel en spiegelkast. WC van 1.80 x 1.00 meter: granito vloer verwijderen ofwel nieuwe tegels op de bestaande vloer. Nieuwe WC pot. Nieuw wand- en vloertegels. Voor 1 juli i.v.m. BTW-tarief. Graag een offerte inclusief en exclusief het slopen van de ruimtes. Materialen worden optioneel bij u afgenomen.

Bruynzeel Reflex douchecabine plaatsen

Plaatsen, monteren en afkitten van: - Bruynzeel Reflex douchecabine Kwart rond 90 - Bruynzeel douchebak kwart rond 90 De douchecabine moet na plaatsing gebruiksklaar zijn. De oude douchecabine wordt door ons zelf verwijderd en opgeruimd. Dit geldt ook voor het verpakkingsmateriaal en overige restmaterialen van bijvoorbeeld de nieuwe douchecabine. Er zit op dit moment ook een zelfde kwart rond 90 douchecabine gemonteerd.

Badkamer deels renoveren

Oude ligbad vervangen voor nieuw eenvoudig ligbad, de maat van het ligbad is 151 centimeter x 69 centimeter x 61,5 centimeter hoog. De muur betegelen met tegels waarvan de afmetingen 155 centimeter x 75 centimeter x 58,5 centimeter hoog zijn. Ik zou graag een luik willen laten creëren om bij mijn afvoer te kunnen komen. Er hoeft niet achter het bad betegeld te worden, het bad staat op pootjes. Graag ontvang ik een tweetal offertes 1 maal met alle werkzaamheden ( inclusief sloopwerk) en graag 1 maal offerte zonder sloopwerk.

Toiletrenovatie

Bestaand toilet renoveren: * vervangen aanwezig duoblok door moderne uitvoering of een hangend toilet. * Voor eventueel hangend toilet ombouw voor reservoir realiseren. * tegelen vloer en wanden Graag niet alleen werk maar ook (stel)post opnemen voor materialen (tegels, toiletpot, reservoir, etc.)

Badkamer en toilet renoveren

Graag willen wij onze badkamer en toilet compleet renoveren.

Douchcabine plaatsen

Nieuwe badkamer: douchecabine moet nog worden geplaatst. Douchecabine staat al klaar.

Badkamer: betegelen en douchecabine plaatsen

Graag willen wij de badkamer laten betegelen en een douchecabine laten plaatsen. Badkamer is 2,5 x 3 meter, ongeveer. We kopen de spullen bij Gamma of Praxis. Vloer en wanden. Grote tegels, 30 x 60 cm.

renoveren badkamer

Renovatie badkamer incl.installatie nieuw sanitair. Sanitair wordt door opdrachtgever aangeleverd. Tegelwerk wanden en vloer, leidingwerk, sanitair plaatsen etc.

badkamer

verbouwing badkamer, nieuwe tegels, nieuw sanitair. oppervlakte +/- 16 m2. verbouwen toilet, nieuwe tegels en sanitair +/- 2 m2 nieuwe cv ketel (combi-ketel)+ installatie (nu ketel + boiler). We hebben 3 zonnecollectoren op het dak, die zijn nu niet aangesloten, wat zijn de mogelijkheden?

Renovatie complete badkamer van 2.80m - ...

Renovatie complete badkamer van 2.80m - 2.90m. Materialen aangeschaft. Slopen, tegelen wanden en vloer, plaasten van w.c, dubbele wastafel, kast en inloopdouche. Leidingwerk zit voor het grootste gedeelte goed.

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie

het gaat on het opnieuw betegelen van ...

het gaat on het opnieuw betegelen van vloer en wanden en het plaatsen van sanitair in bestaande badkamer.

Ons bestaande toilet op de begane grond ...

Ons bestaande toilet op de begane grond in bijkeuken is aan renovatie toe. Oppervlak: 1.60lang 0.94 breed en 2.15 hoog. Toilet staat op betonnen vloer. Houten schroten moeten worden weggenomen. Oude tegels wellicht geruwd en bovenkanten waar geen tegels zaten gestucadoord. Wandcloset aanbrengen op te verleggen afvoergat. fonteintje aanbrengen, vloer en wanden betegelen (tegels zijn al aangeschaft) Waterleidingen en afvoer in wand verwerken. Radiator verplaatsen en electriciteit aanpassen.