Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toilet, stortbak en radiator in de badkamer vervangen:

Toilet, stortbak en radiator in de badkamer vervangen

Bestaande toiletpot met PK-afvoer en stortbak laten vervangen door een zelfde model in de badkamer. Verder willen we, in diezelfde badkamer, ook de radiator (60 x 60 x 10,5 cm) laten vervangen. Nieuwe radiator heeft de zelfde afmetingen. Wij leveren de te vervangen (montage-)materialen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet, stortbak en radiator in de badkamer vervangen uit heel Nederland:

Waterslag in de waterleiding oplossen

Ik vermoed waterslag bij ons in huis. Bij het water pakken en direct stoppen daarvan vd wasmachine of een kraan te snel dichtdraaien en het vullen van de wc stortbak boven horen we een tik in de meterkast. Bij de wasmachine is al een demper geplaatst maar dit heeft niet geholpen (2 verschillende). Wanneer een kraan langzaam dicht gedraaid word hoor je het niet. Naar mijn idee is het ontstaan of opgevallen na aanschaf nieuwe wasmachine een half jaar geleden. De toilet + toilet kraan beneden en douche hebben het niet. Graag wil ik weten of dit op te lossen is en aan welke kosten we moeten denken.

Toiletbril en opbouw stortbak vervangen

Ik wil een hele goede toilet bril en een combi stortbak opbouw vervangen. Graag op lokatie advies over de mogelijkheden

Wisa stortbak laten vervangen

Ik wil de Wisa stortbak in mijn toilet op de begane grond en de Wisa stortbak van het toilet in de doucheruimte op de bovenste etage laten vervangen. De klant schaft zelf de stortbakken aan en vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

WC verbouwen

Wij willen ons toilet verbouwen (circa 1 x 1,5 m2). Nieuwe vloer (grijze tegels) en wand tegels (wit) en dorpel, eenvoudig staand toilet met stortbak en wasbakje. Kan eventueel zelf de ruimte strippen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

Nieuw staand toilet plaatsen

Het huidige oude toilet met oude stortbak weghalen en nieuw, staand toilet plaatsen. Een normaal toilet, maar een nieuwer model. Het materiaal is in overleg te leveren.

Toilet en stortbak plaatsen in toiletruimte

Oude toilet verwijderen en afvoeren. Nieuw toilet en stortbak plaatsen en aansluiten.

Vervangen van een vlotter in de stortbak

De vlotter van de stortbak van ons toilet is aan vervanging toe. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Verbouwen van het toilet

Het huidige toilet is een standaard toilet en moet een hangend toilet worden. De bouwmaterialen zijn reeds aanwezig, toilet, stortbak, tegels, behalve de nieuwe buis voor aansluiting aan het riool en lijm+voegmiddel voor de vloertegels. Werk zou dus bestaan uit: - Het demonteren en afvoeren van het bestaande toilet; - Voegen van het nieuwe tegelwerk op de vloer; - Het plaatsen van een door mij geleverd hangende toilet en aansluiting aan afvoerbuis; - Maken ombouw maken (pakket inclusief gipsplaten is in huis); - Tegelen ombouw. Graag uw offerte.

Vervangen van bestaand toilet

Op de eerste verdieping van een woning de toiletpot met stortbak vervangen door een nieuwe (inclusief materiaal). Het is een seniorentoilet (hoog).

Keramische stortbak installeren

Montage van een laaghangende keramieke stortbak aan een bestaand toilet

Partners

Partners van Casius