Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toiletruimte renoveren:

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletruimte renoveren uit heel Nederland:

Toiletruimte renoveren vanwege lekkend toilet

Ik wil mijn toiletruimte laten renoveren. Er zijn drie onderdelen: Een waterschade te herstellen, een lekkend toilet vervangen en de vloer vervangen. De afmeting van de vloer is 103 x 79 cm. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren. Kwaliteit is heel belangrijk voor zowel het nieuwe toilet als de vloer; ik wil géén meer waterschade in deze ruimte. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna dan uw offerte. Heel fijn als u Engels spreekt aangezien ik geen vloeiend Nederlands spreek.

Toiletruimte renoveren

Ik help mijn broer met de verbouwing van het appartement dat hij heeft gekocht en we zijn nu op zoek naar een vakman voor de renovatie van zijn toiletruimte. We willen daar het staande toilet laten verwijderen en een nieuw hangend toilet laten plaatsen. Er moet ook nieuw tegelwerk komen op de wanden en vloer, over de bestaande tegels heen. We willen de klus uiterlijk eind november laten afronden. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Toilet renoveren als onderdeel van een verbouwing

Wij willen volgend jaar in de 1e week van maart gaan starten met het verbouwen van ons huis. We willen de complete woonkamer verbouwen, de keuken vervangen en de wanden en plafonds laten stuken. In de woonkamer moet ook nog een kast worden gemaakt. We willen ook een onderdorpel van een kozijn laten vernieuwen. Verder willen we onze toiletruimte laten vernieuwen. We willen nieuwe wandtegels en de betonvloer laten egaliseren. We willen de afvoeren laten nakijken. Het fonteintje en de kraan moeten vervangen worden en we willen er een nieuw plafond in. De muren boven de tegels moeten glad gestuukt worden. We zullen zelf nieuwe wandtegels aanschaffen. We hebben nog watervast laminaat dat ook in onze badkamer ligt. Dat voldoet heel goed en we willen dat ook in de toiletruimte plaatsen of laten plaatsen. We hebben nu een inbouwtoilet en willen weer een zelfde toilet laten plaatsen. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor de renovatie van het toilet. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het slopen van de ruimte, maar dat kunnen we eventueel zelf doen. Er zal op dat moment al een container voor de deur staan voor het afval. We stellen uw bezoek op prijs.

Toiletruimte compleet renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan op 29 december de sleutel. We willen daar in de 1e helft van januari graag de toiletruimte beneden volledig laten vernieuwen. Er is beneden een staand toilet van 146 x 92 cm met een staande toiletpot. We willen daar een hangtoilet, fontein en nieuwe wand- en vloertegels. We ontvangen graag uw aanbieding voor de totale klus, inclusief levering van alle materialen, sloopwerk en afvoeren van het afval. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Toiletruimte renoveren

Ik wil onze toiletruimte laten renoveren. Het tegelwerk moet worden verwijderd en de toiletpot en het fonteintje. Er is nu een waterleiding die over de wand loopt en die wil ik laten wegwerken. Er moet een nieuw inbouwtoilet en fonteintje worden geplaatst. Verder wil ik de wanden laten betegelen met tegels van 30 x 60 cm en de vloer en de wand van de inbouwunit met tegels van 60 x 60 cm. Bovenop de inbouwunit komen mozaïektegeltjes. De vloer meet 100 x 127 cm. Er zijn 2 wanden van 250 x 127 cm en 2 wanden van 250 x 100 cm. Ik stel uw bezoek op prijs. U kunt de klus hier dan even beoordelen en mij adviseren. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte. De materialen zijn inmiddels door mij besteld bij Brugman.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte volledig laten renoveren. We willen het sanitair en tegelwerk laten verwijderen. Daarna moet de ruimte weer betegeld worden en er moet een staand toilet en een nieuw fonteintje geplaatst worden. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken. We willen daarbij overleggen over de materialen. Graag ontvangen wij uw gedetailleerde offerte.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toiletruimte laten renoveren. Ik wil de ruimtes laten leegslopen en daarna weer opbouwen. Ik zal zelf alle materialen aanschaffen en zoek naar een goede vakman. Ik wil nieuw tegelwerk en het bestaande toilet vervangen door een hangend toilet. In de badkamer wil in een wastafel en onderkast in een andere opstelling. Ook wil ik een bad en douche. Ik wil de klus hier graag met een vakman bespreken. Ik sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw prijsopgave met daarbij een aparte post voor het sloopwerk.

Toiletruimte renoveren

Ik wil mijn toiletruimte renoveren. Dus nieuw tegels, toilet en fonteintje. Leidingen hoeven niet te worden verlegd. Als extra wil ik het gedeelte boven de tegels laten stuccen.

Toilet compleet verbouwen

Wij willen onze toiletruimte renoveren. De afmeting is ongeveer 100 x 120 x 260 cm. Echter naast het vlak maken en betegelen van vloer en wanden willen wij ook graag een nieuwe wastafel laten plaatsen (oude leiding in de muur frezen (circa 1 meter) en in plaats van een vast toilet een zwevend toilet geplaatst hebben (inclusief de nieuwe afvoer punt in vloer). Er moet ook betegeld worden.

Toiletruimte renoveren

Ik heb een toiletruimte van 115 x 91 cm waar ik inmiddels de oude tegels en een oud duoblok heb verwijderd. Ik wil daar graag een hangend toilet en fontein laten plaatsen. Ook wil ik de vloer en 8 m² wanden laten betegelen. Ik zal de materialen daarvoor zelf kopen. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius