Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Almelo of directe omgeving.

505 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer plaatsen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Almelo:

Renovatie toilet: tegelwerk wand en vloer, nieuwe toilet, accessoires enz

Ik wil graag mijn toiletruimte op laten knappen. Graag nieuwe tegels aan de wand en vloer. Ook een nieuw hangend toilet en accessoires en fonteintje. Sloopwerk laat ik graag door u uitvoeren. De toilet is 1.17 m bij 87 cm. De tegels wil ik tot 1.50 m hoog hebben, de rest kan geschilderd worden.

Badkamer en keuken plafond er uit en er opnieuw in plaatsen

Er zat een lekkage in de badkamer. De badkraan zat los en lekte door de tegelwerk van de muur heen. Hierdoor moet een halve muur van 1 bij 2 eruit en er opnieuw ingezet worden. De lekkage is doorgelopen naar het keukenplafond, deze moet er ook voor de helft eruit (3 bij 4 meter) en er weer in geplaatst worden. Het is van plastic rubber, en hoeft alleen maar gekit te worden. Het materiaal hoeft niet afgevoerd te worden.

Montage- en installatiewerk in de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist/loodgieter die een aantal zaken in mijn badkamer kan vervangen. Het gaat om het verwijderen en plaatsen van douchecabine inclusief bak, designradiator, zwevend toilet en leidingen. Het materiaal is reeds besteld.

Inloopdouche maken

De huidige douche met 2 muurtjes en een douchedeur moet vervangen worden door een inloopdouche. Bidet moet verwijderd worden voor meer ruimte. Toilet lekt, misschien vervangen.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer vernieuwen. Vloer- en wandtegels, badkamermeubel, inloopdouche+douchedrain en designradiator schaffen wij zelf aan. De huidige wandcloset en inbouwreservoir willen we graag weer (op dezelfde plek) gebruiken. De indeling van de badkamer blijft hetzelfde. De huidige badkuip moet er ook uit gehaald worden.

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine demonteren en een nieuwe plaatsen. Oude materiaal mag afgevoerd worden. Standaarddouchecabine van 90 bij 90 cm. Douchebak mag blijven zitten.

Toiletrenovatie

De muren van het toilet moeten gladgemaakt en daarna betegeld worden. Vloer betreft 1,15 meter lengte bij 90 cm breedte. Deze heeft een achterwand van 90 cm bij 1,40 meter. Overige wanden zijn: 1,40 bij 1,15 meter, 1,40 m bij 85 cm en 1,40 m bij 30 cm. Er hoeft niks afgevoerd te worden.

Sanitair laten installeren

Ik wil een douchecabine van 90 bij 90 bij 190 cm zonder douchebak plaatsen en een mengkraan verplaatsen in de badkamer. Er lag daar eerst een bad en dat is verwijderd.

Inloopdouche plaatsen

Douchewand Samos 210x90 met enkele afdichtingstrip plaatsen

Toilet, stortbak en radiator in de badkamer vervangen

Bestaande toiletpot met PK-afvoer en stortbak laten vervangen door een zelfde model in de badkamer. Verder willen we, in diezelfde badkamer, ook de radiator (60 x 60 x 10,5 cm) laten vervangen. Nieuwe radiator heeft de zelfde afmetingen. Wij leveren de te vervangen (montage-)materialen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamerverbouwing inschatten

Ik sta op het punt een nieuwe woning te kopen. De badkamer moet verbouwd worden, ongeveer 2,40 x 3,40 meter. Er moeten een toilet, douche en badmeubel geplaatst worden. Als eerste wil ik graag een inschatting van de kosten, tbv onderhandelingen.

Badkamer helemaal veranderen

Ik wil mijn badkamer veranderen zo als vloer , tegels, douch, verwarming, en ik wil inbouw wc in zetten en was tafel veranderen

Bad met douchewand plaatsen

Bad met douchewand plaatsen.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.

Douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een douchecabine in een bestaande doucheruimte. Er is geen douchebak. De cabine moet geplaatst worden op een kleine opstand, die aan de cabine vastzit. De oude cabine is al verwijderd. Er is geen grote haast mee.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer vernieuwen, de maat is 240 x 210 cm of 350 x 210 cm. De bestaande douche is 240 bij 210, deze willen we laten vernieuwen of we verbouwen de naastgelegen slaapkamer volledige ombouwen tot badkamer om de oude badkamer een andere functie te geven. Met toilet, badkamermeubel, dubbele wasbak, douche, vloer- en wandbetegeling. Ik weet nog niet zo goed wat we willen en wat de mogelijkheden zijn. Zou u (in onderling overleg) kunnen langskomen om de opties te doorlopen en een indicatie of offerte te kunnen opstellen?

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, breedte 2. 00 meter, lengte 2. 88 meter, hoogte 2. 40 meter. Sanitair vervangen, d.w.z. toilet, bad, douche met muurtje of glasplaat (geen douchecabine met bak), radiator, wastafel. Eén stucwand, rest 30x60 cm muurwand, 60x60 vloertegel. (gemiddelde prijzen). Geen verdere verbouwingskosten en graag tegel over tegel.

Douchecabine plaatsen en radiator vervangen

Ik ga een Saniscape Capri complete douchecabine kopen en wil deze graag in onze bestaande badkamer laten plaatsen op de tegelvloer en aansluiten op het huidige doucheafvoerputje. Er staat nu alleen een douchewand, die halen we zelf weg. Dus monteren, plaatsen, aansluiten. Verder willen we een 60 cm brede designradiator laten vervangen door een nieuwe van dezelfde breedte, beide met een steek van 56. De oude verwijderen en afvoeren.

Douchecabine monteren

Ik heb een douchecabine met geïntegreerde douchebak gekocht en wil die graag laten plaatsen in mijn badkamer. Deze kan direct op de tegelvloer worden geplaatst en er moet even bekeken worden hoe de aansluiting op de riolering moet worden gemaakt. Ik ontvang graag vooraf een offerte van de kosten.

Bubbelbad vervangen door een normaal bad

Het oude bad moet verwijderd worden en een nieuwe geplaatst. Alle aansluitingen zijn aanwezig, maar mocht er wat veranderd moeten worden is dit ook prima. Ik ontvang graag een offerte voor de kosten.

Badkamer compleet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is 260 x 210 centimeter. In de badkamer komt een inloopdouche, toilet badmeubel. De vloer met vloerverwarming. Wand en vloertegels 60 x 60 centimeter.

Allibert Lago douchewand monteren

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen, b.v. de Allibert Lago vaste wand walk in 100cm . De wand moet aan een kant tegen de muur geplaatst worden en rechtstreeks (zonder douchebak) op de badkamervloer. Verder moet er een stabiliseringsstang worden geplaatst. Graag uw offerte.

Sealskin GetWet Impact douchewand monteren

Ik wil graag een douchewand laten installeren van 195 x 100 x 30 centimeter. De douchewand moet aan een kant tegen de muur geplaatst worden en rechtstreeks (zonder douchebak) op de badkamervloer. Verder moet dan een stabiliseringsstang gemonteerd worden.

Douche opnieuw kitten

Badkamer kitten, kraan boven het bad vervangen, eventueel bekijken hoe een muurtegel met barst kan worden opgelost?

WC-pot Aquazuro Livenza installeren

Onlangs hebben wij een nieuwe WC-pot gekocht: Aquazuro Livenza staand model van Praxis. Deze WC-pot moet geïnstalleerd worden en de oude verwijderd. Graag een vrijblijvende offerte van de installatiekosten.