Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Overijssel.

858 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie, casco badkamer en toilet installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Overijssel:

donderdag 22 februari 2018

Wastafel met meubel plaatsen

Dag, Mijn vraag is wat de kosten zijn als ik een wastafel incluis meubel en kraan door jullie laat plaatsen in mijn badkamer
dinsdag 20 februari 2018

Toilet renoveren

Ik wil een klein toilet renoveren van ongeveer 80 cm bij 105 cm. Ik wil een nieuw toilet plaatsen en betegelen en opbouw leidingen wegwerken. Er moet een nieuwe verwarmingsbuis geplaatst worden. Er dient betegeld te worden tot aan het plafond en het plafond is ongeveer 2,50 meter hoog. Ik heb nu een staand toilet en wil graag een zwevend toilet hebben.
dinsdag 13 februari 2018

Douchedeur plaatsen

We hebben een "Get Wet by Sealskin C205 Draaideur Links 90x195" douchedeur die we graag geplaatst willen hebben. Het betreft een nisdouche tussen de buitenmuur en een tussenwand (tussen douche en bad). De nismaat is 88~89mm en de douchedeur is stelbaar in de breedte.
maandag 12 februari 2018

Douchedeur plaatsen

Ik heb een douchedeur die ik graag met spoed wil laten plaatsen
dinsdag 6 februari 2018

Badkamer renovatie

Na 20 jaar zien de meubels in onze badkamer er niet meer echt fraai uit. We zijn van. Plan is ze te gaan vervangen. Het probleem zit 'm in de maten, waarschijnlijk is maatwerk noodzakelijk. Het gaat om een wastafelkast met wastafel, tussen 2 muurtjes, ruimte 73 cm. De hoogte is 60 cm , diepte 50 cm . Verder gaat het om een badkamerhangkast. Breed 64 cm, deze staat ook tussen 2 muurtjes, diep 34 cm, hoog 105 cm. Hopelijk kunt u iets voor ons betekenen.
maandag 5 februari 2018

Badkamer vernieuwen en uitbreiden

Wij hebben een principe overeenkomst over een woningaanschaf welke nog afhangt van een aantal verbouwingen. Zo willen we graag het toilet en de badkamer vervangen. Wat betreft de badkamer is deze nu circa 2 x 1 meter, wat veroudert en heeft enkel een douche en badkamer meubel. Op de overloop is echter een lege kast (1x1 meter) die veel buren bij de badkamer hebben getrokken waardoor er een L vormige badkamer zou ontstaan. Hier zou een douchecabine moeten komen die vervolgens de ruimte geeft een toilet te plaatsen waar nu de douche zit. Omdat er een toiletafvoer naar beneden zal moeten komen (toilet zit recht onder de badkamer), willen we ook dit toilet vervangen om in stijl met de badkamer te blijven.
maandag 5 februari 2018

Installation of a bathroom

Hello, we wanna reinstall our bathroom, means new toilet, new ceramic tiles on wall and on floor, new shower room, new wash table and cabinet. The dimension of the bathroom is 230 x 193 x 234(height) cm. Attached is a rough drawing for the new bathroom. Please let me know your quote. Thanks De badkamer is 2.30 bij 1.92 bij 2.34 meter groot. De oude badkamer dient eerst te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er een nieuw toilet, douche en wastafel geplaatst moeten worden. De wanden en de vloer moeten worden betegeld. De indeling van de badkamer zal hetzelfde blijven.
maandag 5 februari 2018

Algehele badkamerrenovatie

Hello, we wanna reinstall our bathroom, means new toilet, new ceramic tiles on wall and on floor, new shower room, new wash table and cabinet. The dimension of the bathroom is 230 x 193 x 234(height) cm. Attached is a rough drawing for the new bathroom. Please let me know your quote. Thanks
maandag 5 februari 2018

Sanitair laten installeren

Ik wil een douchecabine van 90 bij 90 bij 190 cm zonder douchebak plaatsen en een mengkraan verplaatsen in de badkamer. Er lag daar eerst een bad en dat is verwijderd.
maandag 5 februari 2018

Badkamerrenovatie

We moeten douchen in bad. We willen het bad eruit en daarvoor in de plaats een inloopdouche - gewoon een platte tegelvloer en een muurtje! Afmeting van de badkamer is ongeveer 2.20 x 2.10 meter. Tegels verwijderen en terug plaatsen van wand- en vloertegels.
zondag 4 februari 2018

Halfronde douchecabine met bak installeren

Onze halfronde douchecabine met bak wil ik laten vervangen. Formaat is ongeveer 90 bij 90 cm. Tevens dus de oude cabine en bak verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
vrijdag 2 februari 2018

Complete badkamer en toiletruimte monteren

Het betreft een casco oplevering van badkamer en toiletruimte in ons nieuwbouwhuis. Het plaatsen zal in week 12/13 (19-31 maart) moeten plaatsvinden. Er zullen onder andere wat leidingen verplaatst moeten worden. Vloertegels zijn 60 bij 60 cm. Wandtegels 30 bij 60 cm. Verder zal er een wandje geplaatst moeten worden. Materiaal voor het wandje/Voeg/kit/lijm moet nog geregeld worden. De badkamer is 3 bij 2,80 bij 2,60 meter.
woensdag 31 januari 2018

Wc pot plaatsen

Nieuwe staande wc pot plaatsen
donderdag 25 januari 2018

Inloopdouche plaatsen

Douchewand Samos 210x90 met enkele afdichtingstrip plaatsen
woensdag 24 januari 2018

Douchecabine monteren

Ik wil graag dat mijn douchecabine in elkaar wordt gezet. Ik kan de cabine alleen afhalen in de vestiging doetinchem. Ook wilde ik vragen hoeveel het kost als ik de cabine laat bezorgen vanuit de winkel.
dinsdag 23 januari 2018

Bubbelbad repareren

Ik wil het bubbelbad na laten kijken. Bubbelbad werkt wel maar toen ik er onlangs in zat begon het te roken. Het bubbelbad is afkomstig van een bouwbedrijf dat toentertijd met het merk Pliegers heeft gewerkt.
maandag 22 januari 2018

Gedateerde badkamer renoveren

Oude gedateerde badkamer demonteren en afvoeren en nieuwe eenvoudige badkamer aanleggen. Totale oppervlakte 5 m2 (1.95 x 2.40). Aanleggen in nieuwe badkamer: douche, toilet, wasbak aan- en afvoer wasmachine. Dit is allemaal ook aanwezig in oude badkamer. Tegelen vloer en 3 wanden.
donderdag 18 januari 2018

Zwevend toilet renoveren

Zwevend Toilet beneden, oud exemplaar en wasbakje verwijderen en wandtegels verwijderen. (VLOER BLIJFT) Nieuw zwevend toilet plaatsen incl. Spoelsysteem, opnieuw wand betegelen (5. 5m2) Toilet boven verwijderen incl. Achterwandje (1. 2m2). Rest blijft in tact. Plaatsen nieuw toilet en spoelsysteem ,achterwandje(1. 2m2) op nieuw betegelen.
dinsdag 9 januari 2018

Douchecabine plaatsen

Een kwartronde douchecabine plaatsen in een bestaande doucheruimte. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. Zonder bak. Betegelde vloer en wanden.
zondag 7 januari 2018

Duoblok of binnenwerk vervangen

In onze oude badkamer staat een oud Sphinx duoblok. Het binnenwerk werkt niet meer goed waardoor het reservoir heel langzaam volloopt of juist door blijft lopen. We hopen dat er een nieuw binnenwerk in kan, of een nieuw reservoir in kan komen of als laatste optie een nieuwe WC. Graag horen we wat dit gaat kosten.
woensdag 3 januari 2018

Toilet, stortbak en radiator in de badkamer vervangen

Bestaande toiletpot met PK-afvoer en stortbak laten vervangen door een zelfde model in de badkamer. Verder willen we, in diezelfde badkamer, ook de radiator (60 x 60 x 10,5 cm) laten vervangen. Nieuwe radiator heeft de zelfde afmetingen. Wij leveren de te vervangen (montage-)materialen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 3 januari 2018

Nieuwe wc

Wc nieuw
dinsdag 2 januari 2018

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen van 90 x 90 cm. Drempelloos en een linksdraaiende deur of eventueel schuifdeur. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.
dinsdag 2 januari 2018

Drempelloze douchecabine plaatsen

Ik wil een douche cabine laten plaatsen 90 x 90 cm Drempelloos en een linksdraaiende deur of eventueel schuifdeur.
donderdag 28 december 2017

Bruynzeel badkamermeubel plaatsen

Bruynzeel onderkast wastafel kraan spiegelkast lamp en kolomkast (alles hangend) plaatsen in de badkamer.

Partners

Partners van Casius