Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Overijssel.

847 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Overijssel:

dinsdag 16 juni 2020

Glazen douchedeur plaatsen

In onze badkamer dient een glazen douchedeur geplaatst te worden. De beugels hangen al wel. Bij de installatie door onszelf is echter de deur versplinterd. Er is een nieuwe deur besteld maar we durven we het zelf niet meer aan. We verwachten dat de deur in de loop van volgende week geleverd zal worden.
woensdag 10 juni 2020

Badkamer aanleggen

Ik wil de badkamer inrichten. Er moet een douchecabine geplaatst worden en een WC geïnstalleerd. Er moet een boiler geïnstalleerd worden en de badkamer moet betegeld worden. Het is 2.85 lang en 1.45 breed en 2.00 meter hoog.
zondag 7 juni 2020

Bathroom remodeling

We would like to remodel and renovate the bathroom of the house we are buying. We would like to make it a bit smaller, so remove and rebuild one of the walls. We would also like to remove all the tiles on the walls and floor and replace with new ones, remove the bathtub, move the shower to another position and replace shower, washing table, toilet with newer models. We would like to arrange an appointment for the end of June to check what can be done, price etc. Attached you will find the floor plan, pictures of the current bathroom and an example of what we would like the result to be like. Thank you very much in advance!
woensdag 20 mei 2020

Renovatie toilet: tegelwerk wand en vloer, nieuwe toilet, accessoires enz

Ik wil graag mijn toiletruimte op laten knappen. Graag nieuwe tegels aan de wand en vloer. Ook een nieuw hangend toilet en accessoires en fonteintje. Sloopwerk laat ik graag door u uitvoeren. De toilet is 1.17 m bij 87 cm. De tegels wil ik tot 1.50 m hoog hebben, de rest kan geschilderd worden.
dinsdag 12 mei 2020

Badkamer renoveren

mijn badkamer is ca 2x2 en moet worden aangepast. Oude wand en vloertegels eraf en nieuwe tegels erop. Sanibroyeur wc. Oude wastafel eraf en wandwastafel erop met spiegel met verlichting. Ook een ligbad moet worden geplaatst. De tegels van de wand en de vloer heb ikzelf zo ook de wastafel met spiegel en ook het ligbad.
maandag 11 mei 2020

Betegelen badkamer

Het gaat om 6 m2 vloertegels en ongeveer 30 m2 wandtegels.
woensdag 6 mei 2020

Duoblok vervangen

Graag Bestaand duoblok vervangen door nieuw duoblok en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 5 mei 2020

Badkamer vloer lekkage probleem verhelpen door opnieuw te betegelen

De badkamer vloer geeft lekkage problemen. Graag een offerte voor het verhelpen van de lekkage en het leggen van een nieuwe vloer. Kleine badkamer, ongeveer 2,5 x 3,5 mtr. Wij hebben een houtenvloer, daar zit een bepaalde laag op geschroefd, daar zitten de tegels op. De tegels laten iets los waardoor de voegen scheuren. De vloer kan ik er zelf uit halen, dan zou door u de vloer geëgaliseerd moeten worden en nieuwe tegels gelegd worden.
maandag 4 mei 2020

Badkamer plaatsen

Wij willen graan een complete badkamer laten plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning dus er hoeft geen oude badkamer te worden uitgesloopt. graag zowel de wanden als de vloer betegelen. We hebben zelf al tegels in gedachte. De afmetingen van de badkamer zijn 4 m bij 1,50 m en 2,5 m hoog. Daarnaast ook glazen douchewandje laten zetten. De leidingen willen we infreezen. Daarnaast het toilet plaatsen, douche, kranen plaatsen, waterleidingen plaatsen.
zondag 3 mei 2020

WC renoveren

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen het toilet aanpassen. Het is een toilet van ongeveer 2 x 2 meter. Nieuw hangtoilet en nieuwe wasbak en alles nieuw betegelen. Graag een offerte voor de sloop van de oude en installatie van de nieuwe, inclusief materiaal.
donderdag 23 april 2020

Oude badkamer vervangen compleet in nieuw

Ik zoek een specialist die mijn badkamer en toilet kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de wand en vloertegels, het plaatsen van nieuwe meubels (douche, wasbak et cetera). De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter. Het toilet 1 bij 1,5. Er zijn nog geen benodigde materialen aanwezig.
maandag 13 april 2020

Douche wand plaatsen in de badkamer

Gekochte glazen douche wand aan muur plaatsen. Het gaat om een douchewand van ongeveer 90 x 90 die direct geplaatst kunnen worden.
maandag 30 maart 2020

Badmeubel instaleren

Wij willen badmeubel bestellen( bouwpakket) van 1.50 breed met lades. Zoek iemand om dit in elkaar te zetten én te installeren. Er hangen nu 2 wastafels op die plaats, die moeten eraf. Graag prijsopgaaf en indicatie wanneer.
zaterdag 21 maart 2020

Badkamer renoveren

mijn badkamer is ca 2x2 en moet worden aangepast. Oude wand en vloertegels eraf en nieuwe tegels erop. Sanibroyeur wc. Oude wastafel eraf en wandwastafel erop met spiegel met verlichting. Ook een ligbad moet worden geplaatst. De tegels van de wand en de vloer heb ikzelf zo ook de wastafel met spiegel en ook het ligbad.
vrijdag 20 maart 2020

Badkamer installeren in nieuwbouwwoning

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een badkamer in een nieuwbouwhuis met inloop douche? De maten zijn 3 bij 2.46 meter. De badkamermeubels en de tegels die regelen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 1 maart 2020

Douchedeur plaatsen

Ik wil een nieuwe douchedeur laten leveren en plaatsen. Strakke maat is 870 mm. Hoogte 1900 mm. Deur matglas.
maandag 17 februari 2020

Badkamer/toilet renovatie

Ik wil de badkamer en toiletruimte laten renoveren. Het is van belang dat deze klus vanaf 1 juni plaatsvindt. Wanden en vloer over heen betegelen. Inloop douche ipv douche cabine verhoging weghakken. Wastafel verplaatsen. Bad blijft alleen betegelen. Toilet ruimte tegelen vloer en wanden. En inbouw wc plaatsen.Verder alle meubelen ophangen zoals kranen, wastafel en smalle opberg kast. Op beide plafonds spotjes plaatsen en enkele leiding verleggen.
woensdag 15 januari 2020

Plaatsen 2 douchedeuren

Ik wil graag in 2 badkamers - 1 boven en 1 beneden - in een inloopdouche tussen 2 muurtjes. 1. Beneden een pendeldeur merk Swing (SaniDream) 85-89 x 195 cm. 2. Boven een draaibare douchezwaaideur merk Priva van Allibert (Praxis) breed 78-91 x 190 cm. Boven zit een beperkte zwaai.
zondag 12 januari 2020

Duoblok toilet plaatsen

Duoblok toilet plaatsen aansluiten op afvoer en water toevoer.
woensdag 8 januari 2020

Douche vervangen en badmeubel vervangen

Ik wil onze oude douche vervangen door een nieuwe douche, met 2 glazen schuifwanden, douchebak, regendouche en 2 achterwanden. Oude douche moet verwijderd worden. Ook wil ik graag bij de wastafel met onderkast een nieuwe kraan laten installeren. Oude wastafel moet verwijderd worden. Ook wil ik graag 1 badkamer kast laten monteren en ophangen. 1 spiegel moet ook opgehangen worden. Douche en wastafel komen op dezelfde plaats te staan.
dinsdag 7 januari 2020

Douchecabine plaatsen in een nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning missen nog een douchecabine. Hij is besteld en moet geplaatst worden. Daarbij hoort het kitten.Het betreft een hoek instap met draaideur. Dus een deur en een wand.
zondag 8 december 2019

Badkamermuur met zit gedeelte plaatsen en een douchedeur

Wij willen graag in onze basis nieuwbouw woning badkamer. Een muur van 93 cm breed en 200 cm hoog en aan 1 kant een muur van ongv 37 cm breed en 200 cm hoog met een zitgedeelte van 45 hoog 30 cm diep en 93 cm breed een douchedeur van glas laten plaatsen. de tegels zijn 20 bij 25 voor de wanden en de vloertegel is 30 bij 30 voor het zitgedeelte. Deze tegels zijn al aanwezig.
donderdag 5 december 2019

Badkamer renoveren: tegelen, plafond stucen + sanitair en elektra afkoppelen en aansluiten

Werkzaamheden: wanden herbetegelen. Oppervlakte totaal ongeveer 27 m2, kan deels tegel op tegel. Op plafond gipsplaten aanbrengen en stucen. Sanitair en elektra afkoppelen en weer aansluiten. Waarschijnlijk 5 dagen werk. Ik laat een schuine dakwand voor deel weghalen en laat daar een dakkapel plaatsen. Dat gedeelte wil ik graag laten herstellen.
woensdag 20 november 2019

Nieuwe badkamer maken

Oude badkamer leeghalen, ook tegels (2 lagen) en nieuwe betegelen en nieuwe bad meubels plaatsen. Alle oude meubels moeten verwijderd en afgevoerd worden + er moet een koof verwijderd worden. De badkamer is 7 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.
vrijdag 15 november 2019

Badkamer

Er zit zwarte schimmel in de muren van mijn badkamer (3,5 x 1,5 meter) en ik wil het laten verwijderen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius