Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Overijssel.

845 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, badkamer en WC-ruimte verbouwen, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, toiletruimte renoveren, badkamer verplaatsen, badkamerverbouwing: bad vervangen door douche, badkamer met schuin dak verbouwen, badkamer slopen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Overijssel:

zaterdag 21 oktober 2017

Bad met douche wand

De Grutto 18
vrijdag 20 oktober 2017

Douchewand en -kraan plaatsen

In mijn badkamer wil ik mijn douchekop, glijstang en kraan vervangen en een douchewand met deur laten plaatsen. Er is nu geen douchewand aanwezig.
woensdag 18 oktober 2017

Inbouw wc en douchecabine plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een inbouw wc en douche cabine kan plaatsen. Materialen worden geleverd via Technisch Unie (doe ik zelf). Ontvang graag een offerte wat de kosten hiervan zijn. Offerte graag via de mail.
dinsdag 17 oktober 2017

Wastafelkraan in badkamer vervangen

Ik wil graag de bestaande wastafelkraan laten demonteren en de nieuwe door mij gekochte (Gamma) laten installeren. Bij de kraan is het gaan lekken bij de flexibele en de kraan is niet zo mooi meer.
maandag 16 oktober 2017

Sanitair installeren

Ik wil graag een douche, badmeubel en toilet laten installeren. De ruimte is 3 bij 3 meter.
donderdag 12 oktober 2017

Badkamer renoveren

Wij zijn ons huis aan het verbouwen en willen daarbij ook een kleine badkamer van 2,5 x 2,5 meter laten renoveren. We willen een afspraak maken met een vakman om de klus hier met ons te bespreken en om alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. We willen de renovatie nog dit jaar laten verzorgen.
woensdag 11 oktober 2017

Hangend duoblok toilet door inbouwtoilet vervangen

Montage inclusief ombouw en tegelwerk. Er moet een hangend duoblok worden vervangen met een inbouwtoilet. De klant wil graag geadviseerd worden over de materiaalkeuze. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
dinsdag 10 oktober 2017

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.
maandag 9 oktober 2017

Wastafel monteren

Ik wil bij Praxis een wastafel gaan kopen en wil vooraf graag uw offerte ontvangen voor de montagekosten. Er moet een oude wastafel worden verwijderd en een nieuwe geplaatst.
zondag 8 oktober 2017

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 250 x 350 cm laten renoveren. We hebben al sanitair en tegels gekocht. We zoeken nu een vakman voor het slopen van de badkamer en afvoeren van het afval. Er moet een wandmeubel, bad, douche en toilet worden verwijderd. We hebben wandtegels van 60 x 30 cm gekocht en vloertegels van 60 x 60 cm. Het elektra moet worden aangepast. Verder laten we graag alles betegelen en het nieuwe sanitair installeren. We hebben ook een glazen scherm op maat gekocht, maar dat wordt door de leverancier geplaatst. We willen de klus laten starten in januari. We willen een afspraak maken, zodat u de ruimte even kunt beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 5 oktober 2017

WC met onderafvoer plaatsen

Wij willen onze oude toiletpot graag laten vervangen door een hydra duoblok. Er is een onder aansluiting. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging.
woensdag 4 oktober 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2 bij 3 meter. Er komt een nieuwe douche maar wel op dezelfde plek inclusief een glasdeur. Een wastafelmeubel van 100 cm breed met 2 kranen. Deze komt op een nieuwe plek, hiervoor moeten waterleidingen verplaatst worden door de vloer heen van de ene naar de andere kant. De vloer moet er namelijk ook uit. Een nieuw toilet met inbouwreservoir, deze komt op dezelfde plek als bestaand. Een nieuwe radiator op dezelfde plek. Nieuwe wandtegels 30 x 60 en kunnen over bestaande tegels betegeld worden. Vloertegels 60 bij 60 met een nieuwe draingoot in de douchehoek.
dinsdag 3 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. Ik ga deze nu bestellen. Het is de getwet swingdeur met zijwand vol glas zonder profiel. 1 bij 1 meter.
donderdag 28 september 2017

Cabine in de douche installeren

Mevrouw heeft een douchecabine laten installeren door een klusmannetje, dit is niet goed gegaan en mevrouw wilt graag de hulp service van de praxis inschakelen voor het opnieuw installeren van de douchecabine. Er komt water onder de wanden uit. Er is maar aan 1 kant gekit. Aan de andere kant zit een rubber rand. De douchecabine moet op tegels bevestigd worden.
woensdag 27 september 2017

Douchecabine installeren

Ik wil graag een douchecabine laten installeren in de badkamer.
donderdag 21 september 2017

Douchecabine monteren

Wat kost het monteren en plaatsen van een douchecabine? Een cabine met een paneel en een deur. Op de beteglede vloer en tegen de wand plaatsen (geen bak). De cabine hebben we nog niet gekocht. We willen graag weten wat de kosten van montage zijn als we een cabine zelf kopen.
woensdag 20 september 2017

Kitwerk aanbrengen bij douchebak

Ik wil mijn douchebak van nieuw kitwerk voorzien. De nieuwe aan te brengen kitranden in de douchebak moeten water, - kleur, - en hygiëne bestendig zijn. Het gaat om een douchebak van ongeveer 80 mij 100 cm.
zondag 17 september 2017

Toiletruimte renoveren

Indien mogelijk betegelen over bestaand tegelwerk, maar deze is tot de helft van de muur en we willen graag nieuwe tegels tot het plafond. Graag advies en vrijblijvende offerte.
vrijdag 15 september 2017

Douchewand plaatsen

Douchewand om bestaande douchekraan en stoel plaatsen 100+100 cm. Kan ik dat bij u bestellen en laten installeren en wat gaat dit kosten?
vrijdag 15 september 2017

Douchewanden plaatsen

Ik wil graag douchewanden laten plaatsen om bestaande douche en stoel het liefst 100 cm bij 100 cm. Wat gaat dit kosten?
donderdag 14 september 2017

Installatiewerk aan badkamer en toilet

Voor een nieuwbouw woning ben ik op zoek naar een loodgieter die het aansluitwerk kan regelen. Het gaat om een toilet en fontein in de toiletruimte. Verder voor de badkamer, een douche, drainage, dubbele wastafel en een toilet. Wat gaat dat bij u kosten?
zaterdag 9 september 2017

Nieuwe badkamer maken

Nieuwe badkamer maken.
vrijdag 8 september 2017

Douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een douchecabine in een bestaande doucheruimte. Er is geen douchebak. De cabine moet geplaatst worden op een kleine opstand, die aan de cabine vastzit. De oude cabine is al verwijderd. Er is geen grote haast mee.
woensdag 6 september 2017

Wandcloset plaatsen en tegelen

In het toilet moet een wandcloset geplaatst worden en moet er betegeld worden. Het oppervlak dat betegeld moet worden is 3 m2 ongeveer. De wandcloset heb ik nog niet aangeschaft.
maandag 4 september 2017

Toilet renoveren

Het toilet op de begane grond willen wij graag laten renoveren. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. Verder moeten de oude tegels verwijderd worden en de vloer en de wanden opnieuw betegeld. De oppervlakte is ongeveer 1.2 m2.

Partners

Partners van Casius