Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Overijssel.

848 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer geheel verbouwen en vergroten, badkamer vergroten, afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen, badkamer verbouwen en uitbreiden, renovatie van toiletgroepen, badkamer en toilet renoveren, toilet en badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren en inloopdouche maken, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer vernieuwen en vergroten, badkamer geheel vernieuwen, badkamer verbouwen en uitbreiden in slaapkamer, badkamer volledig vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Overijssel:

zondag 17 december 2017

Badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het is ongeveer een afmeting goed van 2x2. Ik wil graag een douche, tweepersoons badmeubel en toilet. Ook graag sloop en verbouwingskosten erbij
woensdag 13 december 2017

Douchedeur monteren

In onze badkamer willen wij een douchedeur laten monteren. De juiste maten moeten worden opgemeten en de deur moet geplaatst worden.
dinsdag 12 december 2017

Schavis stoomcabine repareren

Mijn thermostaat werkt niet juist meer. Hij geeft alleen water in plaats van stoom, of even stoom en dan niet meer. Stoomcabine is ingebouwd.
dinsdag 12 december 2017

Badkamerverbouwing inschatten

Ik sta op het punt een nieuwe woning te kopen. De badkamer moet verbouwd worden, ongeveer 2,40 x 3,40 meter. Er moeten een toilet, douche en badmeubel geplaatst worden. Als eerste wil ik graag een inschatting van de kosten, tbv onderhandelingen.
zaterdag 9 december 2017

Badkamermeubel met spiegelkast installeren

Wij gaan volgende maand verhuizen en ik wil op mijn nieuwe adres graag de wastafel in de badkamer laten vervangen. Ik wil bij Gamma een badkamermeubel van Arte kopen. Het gaat om een hangkast met wastafel en kraan en een spiegelkast. Ik ontvang graag uw offerte voor de verwijdering van de oude wastafel en montage van de nieuwe meubelen.
zaterdag 9 december 2017

Wasbak vervangen door identiek model

Ik wil een wasbak vervangen in de badkamer. Een wasbak van 60 cm breed, inclusief kraan. Het gaat om een identiek model.
donderdag 7 december 2017

Installeren van een badset

Graag wil ik weten wat het installeren van een badset (tussen de 30 en 70 euro) kost. In afwachting van uw antwoord.
donderdag 7 december 2017

Badkamer vernieuwen en vergroten

Er staat een woning te koop waar wij interesse in hebben. Voordat we gaan bezichtigen wil ik graag een prijsindicatie ontvangen voor het verbouwen en vergroten van de badkamer. Deze is nu 207 x 215 cm maar moet 207 x 295 cm worden, zodat een toilet en apart bad kunnen worden toegevoegd.
dinsdag 5 december 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Deze is 3,45 bij 1,27 bij 2,20 meter. Er zit alleen een douche en wasbak in en een design radiator. De oude spullen moeten er uitgesloopt worden. Het tegelwerk moet er ook uit gesloopt worden. Vervolgens moet er opnieuw betegeld worden tot aan het plafond, vervolgens moet er een nieuwe douchecabine in geplaatst worden en een wasbak. Er moet ook een designradiator geplaatst worden.
zondag 3 december 2017

Douchecabine en toilet plaatsen

Wij hebben een douchecabine en een toilet gekocht bij de Praxis, en willen dat graag laten plaatsen. Het gaat dus om een staand toilet en een kwart ronde douchecabine zonder bak.
vrijdag 1 december 2017

Douchecabine verhuizen

Douchecabine uithalen en in andere huis plaatsen. KLANT HEEFT E-MAIL!!! TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN!!
woensdag 29 november 2017

Badkamer helemaal veranderen

Ik wil mijn badkamer veranderen zo als vloer , tegels, douch, verwarming, en ik wil inbouw wc in zetten en was tafel veranderen
woensdag 22 november 2017

Installeren van douchewand en -deur

Installatie van een douchewand 200 x 95 en een deur 220 x 75. Type Sealskin "I am" Profielloos, uitsluitend twee wandsteunen en twee scharnieren op tegelwand en muur-afstandhouder. Uitsluitend wand dient aan onderzijde gekit te worden met transparante siliconenkit. Vóór installatie staan de onderdelen bij de badkamer. Nog niets besteld; installatiekosten puur ter indicatie.
zondag 19 november 2017

Badkamer vernieuwen

Wij overwegen om onze badkamer te laten vernieuwen. We willen graag een afspraak maken met een vakman om onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. Er is geen haast met de klus.
donderdag 16 november 2017

Maatwerk douchedeur laten plaatsen

Ik heb een glazen douchedeur op maat besteld en deze is inmiddels geleverd. Ik wil het plaatsen van de douchedeur graag uitbesteden aan een vakman. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
dinsdag 14 november 2017

Handson Cibla douchecabine plaatsen

Wij hebben bij Gamma een douchecabine gekocht, model Handson Cibla kwartrond. Wij ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen van de douchecabine op onze bestaande douchebak.
zondag 12 november 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil een badkamer verbouwen. De oppervlakte is 15,4 m2. Er komt een inloopdouche, een vrijstaand bad, een badkamermeubel, wc en wasmandenmeubel. Ik wil graag alles laten stuken en de inloopdouche tegelen.
zondag 12 november 2017

Lekkage vanuit de badkamer herstellen

Lekkage badkamer. schimmels en vochtplekken plafond keuken!
vrijdag 10 november 2017

Douchecabine plaatsen

Douchecabine 100 X 100 plaatsen. Deze ga ik zelf aanschaffen en ik doe zelf het voorwerk. Alleen plaatsen dus.
dinsdag 7 november 2017

Renoveren van de badkamer

De klant wil zijn badkamer laten renoveren. De werkzaamheden bedragen; Er moet een douche en douchewand worden geplaatst, er moet een vierkante meter achter de douche worden betegeld, er moeten tegels op de vloer komen (ongeveer 5 tot 6 vierkante meter, er moet een muurtje gemetseld worden en daar moet 1 douchewand bevestigd aan worden en tevens moeten daarin 3 uitsparingen komen. De vakman moet met de klant overleggen wat er koet worden aangeschaft.
dinsdag 7 november 2017

Glazen douchewand plaatsen

Ik wil graag een glazen douchewand laten plaatsen. Momenteel hebben we een opstaande betegelde rand waar we binnen douchen, met daarop een plastic schuifwand bevestigd (zie foto). In de kieren van deze plastic schuifwand vormt zich helaas heel gemakkelijk schimmel. Het liefst heb ik dan ook een glazen douchewand die naar buiten toe kan worden opengedaan en goed schoon te houden is. Ik heb nog geen materialen.
maandag 6 november 2017

Badkamer aanpassen

Ik zou graag een douchewand en deur geplaatst hebben, inclusief douche-mengkraan. Eventueel een nieuw badmeubel, maar dat is afhankelijk van de prijs.
maandag 6 november 2017

Badkamer deels verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2,40 bij 1,40 meter. In de badkamer wil ik een douche, toilet (zit er nu niet in) en klein badmeubel. Het liefst wil ik een combinatie van een houten badmeubel met een kom erop. De wanden en vloeren wil ik allebei betegelen. Het tegelen zelf heb ik iemand voor.
vrijdag 3 november 2017

Badkuip vervangen en WC

Plaatsen van een andere badkuip. Plaatsen van een andere wc. De badkuip kan geplaatst worden op de bestaande bad ombouw. De wc moet geplaatst worden met een muuraansluiting. De badkuip en de wc heb ik reeds aangeschaft. Het gaat dus alleen om het plaatsen. Zonder afvoeren van oude materialen
donderdag 2 november 2017

Badkamer volledig verbouwen

Wij willen onze badkamer van ongeveer 3 x 3 meter volledig laten verbouwen. Al het tegelwerk en sanitair moet worden verwijderd. Daarna willen we nieuwe wand- en vloertegels, een bad, douche, wastafel, radiator en badkamerkast. Wij zoeken een ervaren vakman die vanaf maart of april kan starten en de klus ook zonder onderbreking zal afmaken. We willen een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en onze wensen te bespreken. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Levering van de materialen is in overleg.

Partners

Partners van Casius