Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor een woongebouw leveren en monteren douchedeuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voor een woongebouw leveren en monteren douchedeuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voor een woongebouw leveren en monteren douchedeuren

Voor een woongebouw - leveren en monteren douchedeuren

Inzake bovengenoemd project zijn wij op zoek naar een bedrijf die 95 stuks nis douchedeuren wil leveren en monteren + 5x douchehoeken. - 80 vx nis 90cm (appartementen) - 15 x nis 120cm (appartementen) - 5 x hoek 90x90 (stadswoningen) Deze moeten wel kwalitatief goed zijn, geschikt voor huurwoningen. Een kalkbehandeling is wel een voorwaarde. In bestek is Huppe Classic voorgeschreven, graag vergelijkbaar kwaliteit aanbieden. Ik heb twee platte gronden toegevoegd om beeld te geven van het project. Voorlopige uitgangspunt voor de uitvoering is 10-15 montage dagen (volle montagedagen) verspreid over een periode van 6 weken. Dagproductie wordt aangevoerd en gemonteerd, geen voorraad op de bouw laten. Het project start in december en zal in september 2021 opgeleverd worden. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag.