Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Whirlpool bad herplaatsen en afkitten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: whirlpool bad herplaatsen en afkitten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: whirlpool bad herplaatsen en afkitten

Badkamer installeren

Wij gaan de badkamer verbouwen. Sloopwerk doen we zelf, afvoer van puin ook. Wat moet er gebeuren: - warm en koud water halve meter verleggen voor douche - douche plaatsen - douche put verleggen ten behoeve van de douchevloer - douchevloer plaatsen - glazen wand en schuifdeuren plaatsen - twee kolom kasten ophangen - design radiator ophangen leiding liggen al juist - Geberit inbouwreservoir plaatsen met hangend toilet - inbouwkraan leiding verleggen ten behoeve van de wastafel en daarna plaatsen wastafel met meubel en spiegel - stroom verleggen voor verlichting spiegel - nieuw bad plaatsen (Whirlpool) aansluiten en nieuwe kraan op bestaande leidingen aansluiten De ombouw van het huidige bad kan waarschijnlijk blijven bestaan. Sanitair en tegels zijn al uitgezocht en bestellen we zelf.

Whirlpool bad herplaatsen en afkitten

Ik zoek een vakman die voor mij kan beoordelen of mijn Whirlpool bad wat beter gemonteerd kan worden. Het bad zit scheef en is aan 1 kant nog niet afgekit. Ik ben bang dat er lekkage ontstaat of water bij de aandrijving komt. Graag uw bezoek en advies/offerte voor herstelwerk.

Bad vervangen en ombouw herstellen

Ik wil mijn huidige bad vervangen door een nieuw bad. De afmeting is 170 x 80 cm. Ik heb nu een bad met whirlpool en denk er weer een zelfde soort bad in te laten plaatsen. Ik zal het bad zelf kopen. Het verwijderen van het oude bad en plaatsen van het nieuwe laat ik graag aan een vakman over. Er moet een deel van de huidige ombouw met tegels worden gesloopt en later weer worden hersteld. Ik heb daarvoor nog tegels in de schuur liggen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Bad plaatsen en vloertegels vervangen

Het betreft het plaatsen van een whirlpool inclusief leidingwerk verleggen en aanbrengen van elektra. Daarnaast dient er 4 m2 vloertegel gelegd te worden.

Badkamer tegelen en afmonteren

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen en monteren. Het gaat om ongeveer 52 m2. De tegels zijn 60x60 cm. Het monteren betreft een whirlpool bad, douche, badmeubel en toilet. Ik hoor graag van u.

Badkamer en toilet in de nieuwbouwwoning installeren

Ik wil graag een badkamer laten plaatsen in een nieuwbouw woning. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden badkamer: Verlagen van plafond met ongeveer 8 spotjes erin 3,10 M bij 2,00 M, Inloopdouche met een zitje van 30 cm en aansluiten van kranen plus deurtje, Installatie van een whirlpool bad inclusief kranen, Installatie van een hangend toilet, Aanleggen van electrische vloerverwarming, Installatie van wastafel en Spiegel inclusief kraan, Installatie van radiator. Aanleggen van vloertegels 6,00 m2 Betegelen wanden 10,00 m2 De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden voor toilet: verlagen van plafond met 3 spotjes erin 1,40 M bij 1,00 M Installatie van een hangend toilet Installatie fonteintje met kraan. Aanleggen van vloertegels 1,20 m2 Nisje van 0,60 m breed bij 0,90 hoog met een spotje Wandtegels alleen in nisje 0,54 m2

Whirlpool bad repareren

In ons nieuwe huis zit een Plieger whirlpool bad van voor 2008 dat niet goed functioneert. De aan/uitknop werkt niet goed; het bad gaat wel aan, maar niet meer uit. Graag willen we de werking van het bad goed laten controleren/maken.

Bad en douchecabine leveren en eventueel monteren

Ik ben benieuwd naar de prijzen van douchecabine en bad met en zonder laten inbouwen. Er is nu alleen een douche (geen cabine) in de badkamer. Het bad en de douchecabine mee aanbieden. De prijs van bubbelbad/whirlpool zou ik ook graag willen weten.

Sanitair laten plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van sanitair in de badkamer en het toilet van onze nieuwbouwwoning. De woning wordt naar verwachting in mei opgeleverd. Het gaat hierbij om het volgende sanitair: - 2 hangend toiletten en toiletreservoirs; - 2 waskommen; - 2 wastafel kranen; - 2 douchekoppen; - toiletfontein/wasbak en kraan; - Whirlpool bad. Het leidingwerk wordt door de aannemer van de woning correct geplaatst. Optioneel zal er nog klein tegelwerk geplaatst moeten worden, te denken aan tegelwerk rondom het bad en de achterwand van de wc.

Bad vervangen in de badkamer

De whirlpool in mijn badkamer wil ik laten vervangen door een gewoon ligbad. De bestaande ombouw wil ik graag handhaven. De afmetingen van het bad zijn: 170 cm x 75 cm