Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC op zolder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC op zolder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC op zolder plaatsen

WC op zolder plaatsen

Ik wil graag op onze zolder van ons jaren 30 huis een kleine badkamer. We hebben een ruimte waarin de CV ketel hangt met hierin ook een kleine wastafel. Ik wil hier graag een toiletpot bij plaatsen en de wastafel vervangen en de ruimte stucen/netjes afwerken.

Dakkapel afwerken tot een badkamer

Ik heb onlangs 2 dakkapellen laten plaatsen en wil die extra ruimte benutten om een 2 badkamer op zolder te bouwen. Tevens de bestaande updaten met nieuwe wc pot, wastafel en douchekoppen. Het gaat om 4 x 5 meter en alles moet compleet afgewerkt worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kleine badkamer realiseren op zolder

Wij willen graag een extra kleine badkamer (douche, wc en toilet) op onze zolderetage.

Tweede badkamer maken

Ik wil een tweede badkamer realiseren op tweede verdieping. de zolder Vlisotrap zal verplaatst moeten worden. Afmeting van de badkamer moet ongeveer 2.5 x 2 meter worden. De ruimte moet goed geïsoleerd worden tegen water en vocht. Diverse leidingen en een afvoer zullen moeten worden verlegd. In de badkamer komt een douche cabine, wc en een wastafel. dit is allemaal aangeschaft. Evenals de tegels. Graag een offerte op maat na bezichtiging.

Badkamer- en WC-klussen

Ik wil een aantal beschadige tegels vervangen wc en badkamer. En een tegel in de woonkamer (vloerverwarming? ) en op zolder moet er iets verzonnen worden om het reservoir en de muur goed af te werken. Graag iemand met veel ervaring en een erkend bedrijf. Slechte ervaring onlangs gehad vandaar de herstelwerkzaamheden.

Badkamer renovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) 30 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een zolder . Deze bestaat uit een ruimte van 9.40 m bij 5.45 m hiervan wordt een deel gebruikt voor 2 slaapkamers en de overige 30 m2 will ik een hammam realiseren met bubbelbad, infrarode sauna, stoomruimte mer stoomgenerator en betegeling dus geen stoomcabine, wc kortom alles in een echte hammam style betegeld met mozaiek tegels en togen. Plafond begint van 144m naar 210m

Twee badkamers achter elkaar installeren

Badkamer 1e etage: Slopen huidige badkamer (4 bij 2,4 meter en circa 2,5 meter hoog) Beperkte wijziging indeling Tegelen van vloer en wanden (wanden tot plafond) Plaatsen van bad, douche, wc, badkamermeubel Badkamer op zolder: Nieuwe badkamer installeren, leidingen zijn grotendeels al aangelegd Houten ondervloer Plafond afwerken Installeren van douche, wc en wastafel Tegelen vloer en deels de wanden, tot circa 1,50 meter hoogte daarboven stucwerk. Deze badkamer is 1,8 bij 2,4 meter. De materialen als sanitair en tegels schaffen we zelf aan.

WC op zolder plaatsen

Ik wil een WC op zolder plaatsen in een nieuwbouw woning, er is al een afvoer. Ik zoek iemand die dit nog dit jaar kan doen. Naast het toilet staat de wasmachine, hier kan het water voor het waterreservoir worden afgetapt. Leiding moet dus nog wel gesplitst worden. Betreft een wandcloset met inbouwreservoir. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Sanitair op zolder laten plaatsen

Heb op zolder al 15jaar een was machine plus geiser. Wil ook douche en wc plaatsen. Ruimte zat. Heb al douche wand, wastafel en kraan.

Waterleiding aanleggen en WC plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om water aan te laten leggen naar de zolder (4e) verdieping in een pand in Amsterdam, waar ik zelf de 1e verdieping bewoon. We willen dat graag laten aanleggen om een wc te kunnen plaatsen. Een wastafel/douche is nog een overweging. Ik kan het me goed voorstellen dat u langs wilt komen om de situatie goed te bekijken alvorens u een op maat offerte kunt maken. Ik zie graag uw reactie of vragen tegemoet.