Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC pot en verwarmingselement monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC pot en verwarmingselement monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC pot en verwarmingselement monteren

Badkamer en WC verbouwen

Wij willen onze badkamer en WC laten renoveren. Er moeten nieuwe tegels worden gezet en de douchecabine en de oude tegels moeten worden verwijderd. Tevens moet er een invalidendouche worden geïnstalleerd met hangreep, stoeltje en drain. En wij willen de leiding van de wasmachine doortrekken naar de naastgelegen kast. In het toilet moeten de oude tegels en de pot worden verwijderd en er moeten nieuwe tegels, een hangreep en een zwevend toilet worden geplaatst.

Toiletruimte renoveren

WC op begane grond moet gerenoveerd worden. Er moet een hangend toilet komen, een nieuwe fontein en nieuw tegelwerk. Oude toilet wordt door ons zelf gesloopt. We hebben al diversen spullen aangekocht (tegels, fontein+kraan,en wc pot). Het leidingwerk moet dus aangepast worden. Plafond moet iets verlaagd worden en spotjes erin. En, bij voorkeur ook, vloerverwarming. Vloeroppervlak is 0.98 x 1.20 meter, de hoogte is ongeveer 2.5 meter.

WC pot en verwarmingselement monteren

Ik wil een tweetal klussen laten uitvoeren. Ten eerste het verwijderen van het oude toilet en het plaatsen van een nieuwe toilet. Het is een staand duoblok toilet en er komt een soort gelijk model voor in de plaats, 18-11 wordt deze geleverd. Tweede is het terug monteren van een gedeeltelijk losgelaten radiator aan de muur. Graag ontvang ik en offerte.

Hangtoilet plaatsen

Ik zou mijn toilet willen vervangen door een hangtoilet. Wat zijn de kosten ongeveer? Dit is op de begane grond. Ik zoek een normale of kleine wc pot, geen grote. Geen voorwerk nodig.

Badkamer installeren

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 20 m2. De vloer moet geëgaliseerd worden, de tegels moeten geplaatst worden tot het plafond, de douchehoek en wastafel moeten geplaatst worden. De kranen moeten geïnstalleerd worden en de wc pot moet geplaatst worden.

Badkamermeubel en WC-pot vervangen

Er staat een oud badkamermeubel, en een oudere wc pot. Deze dienen vervangen te worden. Er moeten ook een aantal tegels geplaatst worden. Graag eerst contact opnemen. Het nieuwe badkamermeubel is 5 cm kleiner dan de oude, dus het gaat om ongeveer 3 halve tegels.

WC reservoir plaatsen

Ons WC reservoir is 25 jaar oud. Opbouw laaghangend, lekt de WC-pot in. Ik wil een nieuw reservoir laten plaatsen (bijvoorbeeld Plieger a 39,- of Wisa 550 a 79,-). Zie bijgevoegde foto's huidig reservoir. Ik kan het reservoir zelf halen bij GAMMA halen? Wellicht dat er nog iets aan de waterleiding zelf aangepast moet worden. Neemt u eventueel de nodige spullen daarvoor mee? Ik werk onregelmatig, bij GG het liefst de voicemail inspreken.

Duoblok toilet plaatsen

Duoblok plaatsen in wc ruimte en het oude toilet verwijderen. Oude toilet is een staande pot met kunststoffen water reservoir. Ik vermoed dat de afvoer en leidingen niet aangepast hoeven worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toiletpot plaatsen en oude verwijderen

De oude wc pot verwijderen en een nieuwe plaatsen. Ik heb een staand toilet en moet een nieuw staand toilet hebben. Spoelpot moet ook gewijzigd worden.

Kapotte WC vervangen

Het doortreksysteem van mijn wc is kapot gegaan, waardoor ik heb besloten een nieuwe wc te willen plaatsen (de huidige wc is vrij oud). Ik ben benieuwd naar de prijzen (en termijn) om een nieuwe staande wc te installeren. Prijzen graag inclusief pot en reservoir. Indien u meer informatie nodig heeft kunt u altijd even telefonisch contact opnemen.