Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC pot en verwarmingselement monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC pot en verwarmingselement monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC pot en verwarmingselement monteren

Gebarsten WC-pot herstellen

Door de heiwerkzaamheden in de buurt van de woning (ongeveer 50 meter afstand) is in de (zwevende) WC pot scheur ontstaan. De wc pot lekt ook water en hierdoor is de toilet niet te gebruiken.

Staand toilet aanpassen naar hangend toilet

Wij willen de wc gaan verbouwen en willen in plaats van een grondpot nu een hangende pot, en moet het gat verplaatst worden. De vakman is dus verantwoordelijk voor het verwijderen van een staand toilet en het plaatsen van een hangend toilet. Tevens moet de muur weer mooi worden gemaakt na het plaatsen. De klant schaft al het materiaal dat nodig is voor de klus zelf aan.

Toilet vervangen en riolering in orde brengen

Ik wil een wc pot vervangen en het eerste stuk vanaf de wc moet gefreesd worden. Het is zwaar verkalkt. De pot zit zelfs in de specie vast. Mevrouw mag door de situatie zelfs geen wc papier meer gebruiken van de nood-loodgieter tot het opgelost is.

Nieuwe WC-pot installeren

Ik wil graag een nieuwe wc-pot laten installeren en de oude laten verwijderen.

WC repareren

We hebben een zwevend toilet die aan de onderkant lekt. Dagelijks ligt er nu een klein plasje onder de wc pot. Graag laten wij de vakman hiernaar kijken en dit repareren.

WC en fonteintje vervangen en ruimte betegelen

Graag wil ik het volgende in de wc ruimte: Het huidige toilet en fonteintje verwijderen. De vloer en wanden tot halverwege de muur betegelen. Een nieuw toilet (staande pot) met grondafvoer plaatsen en een nieuw hoekfonteintje plaatsen. Wij hebben het nieuwe sanitair al aangeschaft. De afmeting van de ruimte is ongeveer 2 x 1.5 x 2.5 meter. Inclusief afvoeren van het oude materiaal.

Wc pot plaatsen

Nieuwe staande wc pot plaatsen

WC opnieuw betegelen en inbouwtoilet plaatsen

We willen de wc pot vervangen door een inbouwtoilet. Tevens de wanden en vloer opnieuw betegelen. De afmetingen van het toilet is ongeveer 1 bij 1,5 bij 2,50 meter.

Inbouwtoilet installeren

Ik heb een inbouwtoilet op de begane grond dat vervangen moet worden. Wc pot en wandje voor het inbouw toilet is al verwijderd. Nieuw inbouwreservoir is bij Praxis gekocht. Bijgevoegde foto is wat vervangen moet worden. Achterwand betegelen doe ik zelf.

Wc vernieuwen

Ik wil graag de wc (1.28 bij 1.06 vierkante meter) vernieuwen. Er staat nu een staande pot met allemaal zichtbare leidingen, daar wil ik graag een hang toilet hebben met de leidingen weggewerkt. Ook wil ik graag andere tegels aan de muur, tot aan het plafond en vervanging van de vloertegels. De materialen schaf ik zelf aan.