Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade plafonds herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade plafonds herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade plafonds herstellen

Waterschade plafonds herstellen

Wegens lek in toilet bij bovenburen verschenen afgelopen zomer vochtplekken op het plafond van mijn toilet (ongeveer 1 bij 2 meter) en ook in een hoekje van de slaapkamer. Ik was er nog niet aan toegekomen dit te laten herstellen maar inmiddels, enkele maandjes later is mijn badkamerplafond (ongeveer 1 bij 2 meter) ook ineens aangedaan. Graag zou ik weten of deze schade van diezelfde lek komt en of er meer zit aan te komen. Graag zou ik een offerte ontvangen van het hele herstelwerk.

Inbouwtoilet vervangen en klein herstelwerk aan plafonds

Namens mijn zoon die momenteel nog in het buitenland verblijft, wil ik een offerte aanvragen voor het volgende. Er is lekkage geweest in zijn badkamer, doordat het inbouwreservoir van het toilet gescheurd was. Een loodgieter heeft dit geconstateerd en een tijdelijke maatregel genomen. Het gehele inbouwtoilet moet nu worden vervangen, inclusief de inbouwunit en toiletpot. Er moeten ongeveer 3 m² nieuwe tegels worden geplaatst. Het nieuwe toilet moet van een kwaliteitsmerk zijn, bijvoorbeeld Geberit. Het woonkamerplafond onder de badkamer heeft 3 kleine waterschade plekken. Die wil ik ook even laten afwerken. In de toiletruimte beneden is het plafond even geopend i.v.m. de lekkage. Daar moeten enkele plankjes worden teruggeplaatst. Ik wil graag telefonisch een afspraak maken, zodat het werk hier even kan worden bekeken. Het werk moet in de maand oktober worden afgerond.

Lekkage verhelpen en plafond en wanden bijwerken

We hebben een lekkage in de badkamer. De muurplaat lekt in de muur van de badkraan. Deze moet losgehakt worden en vervangen worden en het tegelwerk moet dan hersteld worden. Verder hebben de wanden en plafonds onder de badkamer waterschade, het schilderwerk moet ook hersteld worden. De situatie ter plekke bekijken is een must. Vooraf ontvang ik graag een prijsopgave.