Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterdichte coating in de badkamer renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterdichte coating in de badkamer renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterdichte coating in de badkamer renoveren

Waterdichte coating in de badkamer renoveren

Ik heb een badkamer waar de vorige eigenaar enkele jaren geleden een badkamer coating heeft aangebracht. Er zijn enkele slijtplekjes ontstaan dus ik wilde coating graag laten herstellen, en daarbij ook meteen het voegwerk opnieuw laten uitvoeren.

Werk in badkamers en balkonvloer coaten

Wij hebben een dubbele bovenwoning gekocht en die laten verbouwen door een aannemer. De afronding van enkele zaken laat zo lang op zich wachten, dat we nu op zoek zijn naar een vakman die hier tijd voor heeft. Het gaat om werkzaamheden in een badkamer van 3 x 3 meter en van 1,5 x 1 meter. Er zijn al vloeren gestort en afvoeren geplaatst. Er moet nog een waterdichte kitrand worden gezet. Daarna willen we de wanden en vloer met een waterdichte coating laten afwerken. Er moeten ook 4 wastafels worden opgehangen, een bad geïnstalleerd worden en 2 douchekranen. Verder hebben we lekkage gehad op ons balkon en daar is een nieuwe vloer gestort. Nu willen we daarop ook graag een nieuwe afwerklaag (coating) laten aanbrengen. Het materiaal daarvoor hebben we al staan. De coating voor de badkamers hebben we nog niet. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Badkamer afbouwen in nieuwbouwwoning

In onze nieuwe woning willen we op de 2e verdieping een 2e badkamer laten aanleggen. Uitvoering augustus 2017 in verband met overdracht van de woning in augustus 2017. Plattegrond en foto's bijgevoegd in document. De voorbereidingen voor de badkamer zijn voor een deel al gedaan (zie foto's), namelijk: - Leidingwerk toilet (basis aanvoer en afvoer); - Reservoir en frame toilet; - Leidingwerk douche, wastafelkranen en bad (basis in wand/vloer voor aanvoer en afvoer); - Leidingwerk radiator (basis in vloer aanvoer en afvoer); - Elektra (basisvoorzieningen). Wat moet er nog gebeuren (voor alle nog aan te brengen zaken geldt: leveren, aanbrengen en bedrijfsvaardig opleveren): Toilet: - closet, softclose bril: Merk V&B, type Subway 2.0 wit - bedieningspaneel: Geberit Omega 20 Wit-Chroom Wastafels: - Ben Vitra Meubelwastafel dubbel 160x51,5cm Beton -2x Hansgrohe Metris Wastafelkraan 110 waterbesparend Chroom - Chromen sifons en muurbuizen Bad: - Ben Solid vrijstaand bad 180(L)x85(B)x52(H)cm mat wit - Hansgrohe Ecostat Comfort Care badthermostaat met s-koppelingen chroom met douchegarnituur Douche: - Easydrain Compact TAF Verlaagd douchegoot rooster 100cm voor tegeldikte 3-13 mm RVS - Hansgrohe Raindance Select E 120 / Ecostat Select douchecombinatie 900 wit/chroom Radiator: Vasco Iris Radiator 112,2x45 cm White Fine Texture Vloer: - de afvoeren zijn deels in de bestaande cementdekvloer opgenomen. Om afschot te creëren (en de afvoeren dekking te geven) dient de vloer te worden verhoogd. - voor de vloerafwerking dient uit te worden gegaan van tegels van 60x60 van Mosa, serie solids. Wanden: - wanden zijn behangklaar. De wanden dienen te worden afgewerkt met een waterbestendige coating/stucwerk. Ter plaatse van de douchehoek waterdichte wandcoating. De douchehoek dient (uiteraard) waterdicht te worden afgewerkt.

Epoxy coating op de badkamermuur aanbrengen

De badkamer van ca 20 m2 laten behandelen met een waterdichte epoxy coating. Op de badkamer muur zit nu al een epoxy coating maar die zit er nu ongeveer 4 jaar en de kleur blijft niet mooi en in het douche gedeelte heeft hij losgelaten en is gaan bladeren.

Waterdichte coating in de badkamer aanbrengen

Ik wil in de badkamer op de vloer en wanden een waterdichte coating laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 5 m2. Ik wil dit graag aan laten brengen over de huidige tegels heen.

Badkamer renoveren en betegelen

Wij hebben een lekkende douchecel in badkamer. Oud appartement in Amsterdam West. Onderburen krijgen lekkage (lekkende vloer/ voegen) De badkamer is ooit al dubbel getegeld (er is tweede laag tegels dus in douche gedeelte) werkzaamheden -verwijderen oude vloer (2 m2) (alleen tweede laag) - aanbrengen waterdichte coating (douche 1 m2) - Leggen van nieuwe tegels op gehele vloer (2m2) - In wc gedeelte nieuwe tegels op de muur over de oude (3m2) (tegels op de wand douche kunnen blijven) - vervangen koperen leiding (4 meter) (langs de muur) -plaasten nieuw toilet -plaasten nieuwe douche plus kraan.

We willen een nieuwe badkamer. Nu nog ...

We willen een nieuwe badkamer. Nu nog een ligbad, moet inloopdouche worden. Daarnaast willen we een nieuwe wasbak, een nieuwe tegelvloer en muren ofwel betegeld ofwel beschilderd met waterdichte coating. Graag ontvangen we een indicatie van de kosten.

1 slaapkamer (2.44x2.00m) dient te ...

1 slaapkamer (2.44x2.00m) dient te worden omgebouwd tot badkamer, inclusief 2e toilet, wastafel en bad. Hiervoor dient 1 binnenmuur gesloopt te worden, vloer en tegelwerk verwijderd, voorts leidingen en loodgieterij aangelegd te worden. De vloer- en wand dienen afgewerkt te worden, wellicht waterdichte coating op wand en tegels op vloer. De voormalige badkamer (1.16x1.46m) kan wellicht gebruikt worden als beginpunt voor een vaste trap.