Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wastafelkraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wastafelkraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wastafelkraan vervangen

Toilet vervangen

Zou u mij een offerte willen sturen voor het uitvoeren van de volgende 2 klussen: 1. Toilet vervangen door een duoblok toilet en het vervangen van een wastafelkraan. Dit kan met 2 draaiknoppen, maar kan ook een een mengkraan zijn en dat de 2 gaten worden afgedopt?

Toilet, fonteintje en wastafelkraan vervangen

1. Vervangen van het huidige toilet door een Duoblok Sphinx 280 AO. 2. Vervangen van het fonteintje (Sphinx 280), kraan en afvoerpijp. 3. Vervangen de wastafelmengkraan door een Grohe Eurosmart.

Wastafelkraan vervangen

Ik zoek iemand die de oude kraan eraf kan halen en een nieuwe kraan er opzet. Gaat om een kraan in de badkamer. Het is nu een draaiknop en ik wil graag een kraan met hendel.

Wastafelkraan vervangen

Demonteren wastafelkraan en monteren andere wastafelkraan

Vervangen van wastafelmengkranen

Wij willen 2 wastafelkranen in ons badkamermeubel laten vervangen. Het oude model is de 'Hotbath Buddy 003' en het nieuwe model de 'Aquavive' wastafelkraan Kobuk chroom lage uitloop. Wij ontvangen hier graag een offerte voor.

Wastafelkraan in badkamer vervangen

Ik wil graag de bestaande wastafelkraan laten demonteren en de nieuwe door mij gekochte (Gamma) laten installeren. Bij de kraan is het gaan lekken bij de flexibele en de kraan is niet zo mooi meer.

Badkamer moderniseren

Het plaatsen van een regendouche en thermostatische kraan. Afvoergoot plaatsen en enkele wandtegels bevestigen daar waar de douchebak heeft gezeten. Vloertegels leggen op de plek van de douchebak. Douchewand plaatsen. Wastafelkraan vervangen. Vraagje: wat betekend "gewenste aantal aanbiedingen".

Kraan en sifon vervangen

Wij laten graag een wastafelkraan en sifon (lift principe) vervangen in de badkamer. E.e.a. is gemonteerd in een Detremmerie wastafelblad met onderkast. De kraan hebben wij al gekocht, de sifon niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Nieuwe wastafelkraan plaatsen

Ik zou graag een kraan willen laten vervangen. Het betreft de kraan van de wastafel in de badkamer. De huidige kraan is verkalkt en is helaas niet goed te ontkalken. Ik heb inmiddels een nieuwe kraan gekocht bij Praxis en ontvang graag uw aanbod voor de montage.

Wastafelkraan vervangen

Ik heb een wastafelkraan gekocht bij de GAMMA. Wie wil deze, op zeer korte termijn, voor mij monteren. Kraan en aansluit leidingen(flexibel) nieuw gekocht