Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanden stoomcabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wanden stoomcabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wanden stoomcabine vervangen

Wanden stoomcabine vervangen

De wanden van mijn Rap stoomcabine zijn gebarsten. Het bedrijf waar de stoomcabine aangeschaft is bestaat niet meer en ik weet niet of de wanden nog op een andere wijze aan te schaffen zijn.

Verbouwing van de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag opknappen. Achter de tegels van de wanden zit vocht. Deze tegels moeten worden verwijderd en nieuwe tegels geplaatst. Verder moet het sanitair vervangen worden, douche stoomcabine en wastafel. De indeling blijft dan ook het zelfde in een badkamer van 2 bij 2 meter met een schuin dak en verlaagd plafond.

Badkamer verbouwen

Betreft het verbouwen van de badkamer. Huidige sanitair (douche, wc en wastafel) verwijderen, vervolgens nieuwe (kleinere) tegels en sanitair plaatsen. De badkamer is 3 bij 2 meter groot met in een wand van twee meter de deur. De wanden moeten tot aan het plafond betegeld worden. Nieuwe sanitair bestaand uit een inloopdouche (eventueel stoomcabine), wc en één wastafel plaatsen. Eventueel een andere indeling. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gehard veiligheidsglas van de stoomcabine vervangen

Wij hebben een stoomcabine van het merk Sanitary Ware Expert, waarvan 1 van de vaste wanden van gehard veiligheidsglas is gesprongen. Het gaat om een rechte achterwand, niet om gebogen glas. Wij laten dit graag zo snel mogelijk repareren, omdat we nu niet meer kunnen douchen. Er is ook een probleem met de ventilator, ozonsensor en een lamp, maar het vervangen van het glas heeft onze prioriteit.

Badkamer renoveren

Wij hebben een woning uit bouwjaar 2007 gekocht, waarvan wij op 2 december de sleutel krijgen. Er is daar een badkamer van 200 x 240 cm, die wij willen vernieuwen. Er is nu een hangend toilet, een wastafel en een grote stoomcabine, een wastafelmeubel en opbergmeubel. Wij zullen de stoomcabine en meubels demonteren en afvoeren en de wandtegels verwijderen. We willen er vloertegels van 60 x 60 cm laten leggen, mogelijk op afschot naar een inloopdouche. Daarbij willen we even advies of dit over de bestaande tegels heen kan. Alleen op de achterwand van de inloopdouche komen wandtegels van 16.5 x 41 cm, in totaal 1.6 m². De overige wanden worden gestuukt. Er moet een stortdouche met kraan worden geplaatst en een glazen douchewand van 140 cm breed. Ook moet er een badkamermeubel met brede wasbak en 2 kranen gemonteerd worden. Verder nog een kast, een spiegel en een stopcontact. Wij nodigen bedrijven die tussen 5 en 30 december tijd hebben voor deze klus graag uit om een offerte te verzorgen. We willen het werk uiterlijk 30 december afgerond hebben. Wij zullen ervoor zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Er staan foto's van de woning en badkamer op Funda.

Badkamer bouwen en renoveren

We willen de huidige badkamer renoveren en een tweede badkamer laten aanleggen door opoffering van een slaapkamer. Het betreft een woning uit 1920 met houten vloeren. De huidige badkamer (2,5 bij 2,5m) moet worden gestript. Vervolgens de vloer betegelen (is nu niet het geval), inloopdouche en dubbele wastafel plaatsen. Er staat nu een douche/bad/stoomcabine. Op de tweede verdieping moet de kleinste slaapkamer (met balkon) worden omgebouwd tot badkamer. De wanden en vloer moeten worden betegeld. Deze kamer is 3,60 bij 2,70 meter en er moet komen een inloopdouche, een bad en een dubbele wastafel. We willen een wat grotere tegels op de vloer en een kleinere variant op de wand. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douche-/stoomcabine installeren

Wij hebben een douche/stoomcabine gekocht die wij zelf hebben geplaatst en aangesloten. Het is een geïntegreerde douchebak met daarop glazen wanden. Helaas is de plaatsing ons niet goed afgegaan. Als wij douchen loopt er water tussen de wanden en de bak door. Ook hebben wij nu lekkage door de douchevloer naar de benedenverdieping. Graag laten wij de cabine op vakkundige wijze herplaatsen en de lekkages verhelpen. Wij ontvangen graag een prijsindicatie van de kosten.

Badkamer volledig vervangen

De oude badkamer, stoomcabine, meubel, inbouw toilet radiator tegels, dienen te worden verwijderd. Deze mogen meegenomen worden. Voor het leidingwerk zorgen wij zelf. Daarna dienen er 2 muurtjes geplaatst te worden a 46 cm breed en daarna het muurtje en het nisje met nisje en een bankje betegelen, 3 m2. Verder dient er een inbouwdouche inclusief drain geplaatst te worden, een zwevend toilet, wastafel, radiator, kolomkast met schuifdeur, afkitten en het tegelen van de vloer en de wanden. De badkamer is 2,12 bij 2,62 meter .

Douchewand plaatsen

De stoomcabine moet eruit. Douche schuifwand plaatsen. Ik wil graag een Sunshower Pure White in de douchewand. De wanden zijn reeds geheel betegeld ook achter de stoomcabine. Is dit mogelijk in te bouwen in een betegelde wand.

Stoomcabine plaatsen + Kitten

Wij willen graag onze nieuwe stoomcabine van 1,50 bij 1,50 willen laten plaatsen en kitten. Dit is een stoomcabine voorzien van regendouche, glazen wanden en zij-sproeiers.