Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen in de doucheruimte vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen in de doucheruimte vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen in de doucheruimte vervangen

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Ik wil de ruimte van de douche graag opnieuw laten voegen en kitten. Dit ivm lekkage. De ruimte is 88cm breed, 81cm diep en 250cm hoog.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Graag zou ik de voegen in mijn badkamer laten vervangen; daarbij gaat het over de vloer in de doucheruimte van ongeveer 120 x 80 cm, er is al een stuk uit en op andere plekken begint het ook af te brokkelen.

Voegen in de doucheruimte vervangen

Onze douche is circa 7 jaar geleden geplaatst. De voegen en kitranden zijn aan vervanging toe. Voegen lijken broos / gescheurd, kit heeft schimmelplekken die niet meer weg te poetsen zijn. Oppervlakte van de muur van de te vervangen voegen is in totaal circa 4 m2, douche bak is 1,15 m bij 0,85 m en moet dan opnieuw gevoegd.

Badkamer opfrissen

Wij willen graag: -Douchestang vervangen voor stortdouche. -Glazen deur doucheruimte (is uit de sponning gevallen) vervangen. Waarschijnlijk moet er een nieuwe komen, maar als deze gerepareerd kan worden, dan graag. -Doucheruimte (2 m2) opnieuw voegen.

Douchehoek opnieuw voegen en kitten

Doucheruimte van 95 x 95 x 210 cm voegen uitslijpen en opnieuw voegen. Alle naden in de badkamer opnieuw kitten.

Douche opnieuw voegen en douche en bad kitten

De doucheruimte opnieuw voegen (gebroken voegen en enkele gaten bespeurd) (2 wanden van 1 meter breed 2.40 meter hoog, tegels 20 x 30 cm) daarnaast de vraag om het kitwerk van de douche en het bad opnieuw aan te brengen. Ergens tussen de 10 en 15 meter in totaal.

Badkamer opnieuw kitten en voegen

Graag wil ik in mijn doucheruimte de oude kitranden en voegen laten verwijderen en opnieuw laten kitten en voegen. Het zijn 2 wanden 90 cm breed, een wand 1.06 meter breed, een hoekje/nisje van 30 cm breed en allemaal ongeveer 2 meter hoog. De tegels zijn 40 bij 25 cm. Eventueel de vloer ook opnieuw voegen. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamerrenovatie

Het gaat om de renovatie van toiletruimte en doucheruimte (in totaal zo'n 3 m2). Alle nieuwe apparatuur is inmiddels binnen (tegels/inbouw stortbak/douchekraan/meubel et cetera). Ik zou het graag in de periode augustus gerenoveerd willen hebben. Tekening van de architect heb ik, maar is te groot om toe te voegen aan deze aanvraag.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een probleem met onze badkamer, namelijk lekkage. En zo te zien komt dat door slecht kit- en voegwerk. Vandaar dat wij onze doucheruimte opnieuw willen laten voegen en kitten. Het gaat om wanden en vloer. Circa 1 x 2 x 2.50 meter. Ongeveer 15 m².

Lekkage bij de inloopdouche repareren

Lekkage badkamer (inloopdouche) verhelpen. Aan de voegen in de doucheruimte zelf is weinig te zien. In de woonkamer en in de hal zien we nu vochtplekken op de wanden (de badkamer grenst aan de woonkamer, de hal en de toiletruimte). We hebben een betegelde vloer in de badkamer, wellicht dat lekkage van de vloer komt?