Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels zetten op een houten vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels zetten op een houten vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels zetten op een houten vloer

Tegels leggen badkamer, waterleiding aanpassen en douchecabine plaatsen

Ik wil in de douche de wand- en vloertegels laten zetten, ik heb een ruimte van 2 x 1,77 meter. Ik wil graag ook de waterleiding laten aanpassen zodat als de vloer en de wanden klaar zijn de douche set geplaatst kan worden. Ik verzorg al het materiaal.

Vloertegels zetten op een houten vloer

Ik wil in mijn woonkamer vloertegels laten leggen de woonkamer is iets van 28 m2 groot en bestaat uit en houten vloeren. Ik heb het op internet opgezocht of het mogelijk is om vloertegels op een houten vloeren te leggen, en het is mogelijk. Die vloer wil ik gelijk laten lopen met de tegels in de gang. De afmeting is 33 x 33 cm en in de midden wil ik een Romeinse hoofdletter I /ofwel het Romeinse cijfer 1. Deze moet uit tegels van 60 x 60 cm gemaakt worden. Mijn plan was om volgend jaar in de lente mee te gaan starten.

Badkamer geheel verbouwen en vergroten

Wij hebben in onze woning een oude badkamer van ongeveer 2,5 x 2,5 meter die nog dateert uit 1979. We willen de badkamer gaan verbouwen en vergroten. We hebben aan de voorzijde van ons huis een schuur met een extra verdieping erop. We willen een stuk van 2 meter van die schuur bij de badkamer trekken. Er zit in die schuur een 3-hoekig zijraam met enkel glas dat dan in de badkamer komt. We willen dat raam laten vervangen en er isolatieglas in laten zetten. Verder willen we nieuwe wand- en vloertegels, een inloopdouche, een hoekbad, een hangend toilet en een plank met waskommen. Verder moet er een nieuw plafond komen met daarin ingebouwde radiospeakers. We willen de klus in de periode februari-april laten uitvoeren. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Tegels en plafondpanelen plaatsen

Ik wil vloer- en wandtegels in de badkamer zetten. Betreft 22 m2 wandtegels en 6 m2 vloertegels. De oude wandtegels moeten eraf gehaald worden zodat de nieuwe geplaatst kunnen worden. Vloertegels worden geplaatst op granietvloer. Vloer- en wandtegels al in bezit. Daarnaast wil ik plafondpanelen met inbouwverlichting in de badkamer zetten. Plafond is 6 m2 en het gaat om 6 spotjes die geplaatst moeten worden. Plafondpanelen en 6 spotjes heb ik al in bezit. Het is nu een plafond met structuurverf en er hangt nu een lamp. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer opknappen

In de badkamer wil ik graag gedeeltelijk nieuwe vloertegels aanbrengen. Betreft 25 tegels van 30 x 30 cm. De oude tegels eruit en nieuwe erin. Die heb ik staan. De wand gedeeltelijk opnieuw betegelen: circa 163 cm breed en tot aan het plafond. Mogelijk ook een bad plaatsen en een waterdichte glazen scheidingswand (van vloer tot plafond) zetten. Voor het bad moet gekeken worden of dat nog kan. Het liefst heb ik een klein bad van 1.65 meter.

Doucheruimte betegelen en douche set plaatsen

In mijn doucheruimte wil ik graag 3 m2 vloertegels en 4 m2 wandtegels gezet hebben. Materiaal zoals lijm en voegmiddel heb ik gelijk bij de tegels gekocht. Eventueel 2 m2 tegels zetten achter houtkachel indien dit nog niet uitgevoerd is. Materiaal is aanwezig. Een douche set met kop en thermostaatkraan moet daarna geplaatst worden (hangt nu al een, moet dus vervangen worden voor een nieuwe) en een chiffon in de wastafel. Zijn al aanwezig.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de afmetingen zijn 1.90 x 2.10 meter. De hoogte is ongeveer 2.20 meter. Wij willen: - Een hangend toilet - Er is nu een staand toilet dus het leidingwerk moet verlegd worden - Een douche zonder glaswand - Een nieuwe wastafel - De tegels op de wanden tot aan het plafond zetten - De vloertegels moeten ook vernieuwd worden - Er zitten nu schrootjes tegen het plafond, die moeten verwijderd worden en een nieuw plafond erin gemaakt worden Het sanitair en de tegels halen we zelf eruit. Eind van het jaar of januari uitvoeren.

Tegels leggen en douchecabine zetten

Ik heb een oude douchecabine die ik wil gaan vervangen door een nieuwe. De huidige douchecabine heeft een geïntegreerde douchebak en staat op pootjes. Eerst moeten op die plek vloertegels worden geplaatst en daarna wil ik er een kwartronde cabine op plaatsen die ik bij Praxis zal aanschaffen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Inloopdouche maken

Ik wil de huidige douchebak uit de doucheruimte verwijderen en hier op dezelfde plaats een antislip inloopdouche met vloerafvoer laten maken. Sloop- en afbreekwerk kan in eigen beheer uitgevoerd worden. Het gaat voornamelijk om het leggen van nieuwe vloertegels met vloerafvoer, gedeeltelijk nieuwe wandtegels zetten en vloer- en wandtegels invoegen. De vloertegels koop ik zelf, de wandtegels heb ik nog.

Badkamer vernieuwen

Renovatie en vernieuwen van badkamer: - badkamer leeghalen: vloertegels, bad en badmeubel verwijderen en afvoeren; - badmeubel op een andere plek monteren; - inloopdouche maken op de plek van het bad; - op de wanden mogen de tegels blijven zitten en nieuwe erop gezet worden; - vloertegels zetten; - het plafond kan behouden blijven. De badkamer is 3 x 1.80 meter. De materialen willen we zelf aanschaffen.