Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwijderen wastafels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwijderen wastafels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwijderen wastafels

Verwijderen wastafels

Ik wil graag 2 wastafels verwijderen en leidingen afdichten.

Badkamer en twee toiletten renoveren

Oude badkamer en 2 toiletten verwijderen,een muur i.p.v. een deur (tussen de slaapkamer en de badkamer ) - Het verwijderen en afvoeren van het bad ,de douche,de wastafelsde ,radiator en de deur inclusief kozijn - Het dichtzetten van de deuropening en Het stuccen van de deuropening - Het aan-omleggen van de waterleiding,de riolering en de cv leiding - Het aanbrengen van wandtegels en vloertegels - Het aanbrengen van een draingoot - Het inwassen van de tegels - Het kitten van de badkamer - Het monteren van twee wastafels en een glazen wand - Het monteren van een douchemengkraan en een design radiator 2 Staand toiletten vervangen door hangtoiletten! - Het verwijderen en afvoeren van de wandtegels en het sanitair - Het monteren van een inbouwreservoir - Het aanbrengen van wandtegels ± 160 cm hoog en vloertegels - Het monteren van de fontein en de fonteinkraan

Badkamer vernieuwen

Bestaande badkamer 1.95 meter breed bij 2.55 meter lang vernieuwen. Bad en aparte douche, wastafels en toilet verwijderen (ook tegels verwijderen). Daarvoor in de plaats een inloopdouche, wastafel en toilet en tegels plaatsen. Inclusief het afvoeren van oude materialen.

Wastafelmeubel plaatsen

Ik wil dat er een wastafelmeubel van 120 breed en 2 kranen wordt geïnstalleerd. Momenteel heb ik namelijk 2 wastafels. De afstand tussen de twee aanvoer en afvoerpijpen bedraagt 75 cm. Verwijderen van bestaande wastafels kunnen wij zelf. Plaatsen van kranen en aan en afvoer materialen inclusief sifons graag meerekenen.

Badkamer slopen of strippen

Omschrijving: Op 2e verdieping van 1900 huis is een oude badkamer ( ca. 3x4m) waar een slaapkamer gemaakt gaat worden. Deze badkamer moet op zeer korte termijn gesloopt worden met behoud van de 2 wastafels met spiegels. (Wel verwijderen niet weggooien) Afvoeren afdoppen etc

Badmeubel en spiegels ophangen

Badkamer meubel(2 wastafels met kastjes) monteren en kranen aansluiten, spiegels ophangen. Gekocht bij Praxis. Oude wastafel en kraan verwijderen.

Badkamer verbouwen en installeren

Badkamer verbouwen B x D 2,5 x 2,5 Nieuwe wand en vloertegels badkuip verwijderen. Aanbrengen dubbel wastafels Grote spiegel en heldere verlichting. Verwijderen oude toilet en aanbrengen toilet zwevend. Inrichting moet nog uitgekozen worden, evenals de tegels en wanden , ontwerp ect.

Badkamer renovatie

De badkamer is ongeveer 8 m2. 2.47 meter hoog en heeft 2 ramen. Verwijderen: tegels, douche, 2 wastafels, 2 spiegels, 2 lampen boven wastafels, 1 wc en 1 bad, deze moet teruggeplaatst worden op een iets andere locatie, maar wel aan dezelfde kant. Plaatsen: 1 muurtje van ongeveer 200 x 60 cm, toilet met toilet douche, 2 wastafels met kasten, twee spiegelkasten met verlichting en twee kranen, bad met kraan, douche met doucheregenkraan en handkraan en een wc met toiletdouche. Het muurtje dienen betegeld te worden de vloer wordt betegelde en de wanden of tegelwerk of stuuk werk, zoals Beton Ciré. Leidingwerk verplaatsen van radiator over de lengte van de vloer en oude radiator verwijderen en afvoeren en nieuwe radiator plaatsen.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer en toilet laten verbouwen. Ik wil graag de huidige tegels verwijderen, dan laten egaliseren, het bad verwijderen, het plaatsen van 2 maal een wandcloset, opnieuw tegelen, stucen van de vloer (betonlook). Dan wil ik graag laten betegelen. Dit zal totaal om ongeveer 38 m2 (tegels van 30 x 60 cm). De wastafels en kranen doe ik zelf.

Wastafels vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van 2 bestaande wastafels. Het plaatsen van 2 nieuwe wastafels met onderkasten en het plaatsen van 1 kolommenkast. Overzetten van bestaande mengkranen op nieuwe wastafels. Het plaatsen van 2 spiegels met verlichting er boven. Alles van het merk Avanti van Praxis. De spullen worden door Praxis op het werkadres bezorgd.