Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verven badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verven badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verven badkamer

Beton cire aanbrengen in badkamer

Ik wil betoncire laten aanbrengen in mijn badkamer. De badkamer is 150 bij 240 cm en daar gaat alleen 1 deur af. Het is nieuw betegeld vorig jaar. Dus alle tegels zijn heel. Ik wil graag weten wat het zou kosten om alles met beton cire te laten behandelen. Maar ook de prijs verven in betonlook, schijnt ook zo te zijn dat het dan egaal is.

Verven en eventueel ventileren van de badkamer

Ik heb in de badkamer last van schimmel en dat komt waarschijnlijk door niet ventileren. Zijn veel gele plekken, en ook nog schimmelplekken. De badkamer moet ook helemaal opnieuw worden geverfd. De badkamer is ongeveer 5 m2.

Badkamer opknappen

Oude douchecabine verwijderen. Nieuwe douchecabine plaatsen en afkitten. Oude douchecabine afvoeren. Nieuwe spiegel ophangen. Oude spiegel afvoeren. Verven badkamer plafond. Prijs incl btw ed. Garantie op papier.

Verven badkamer

Verven van alle badkamertegels. Zowel het droge als natte gedeelte.

Huidige badkamer vervangen

Ik wil graag een nieuwe badkamer, de huidige badkamer moet eruit. De grootte is 2,55m bij 2,67. Er moet een bad, douche en wandmeubel inkomen. De muren wil ik zelf graag verven dus geen tegels, op de grond mag beton komen.

Badkamer slopen en renoveren

Oude badkamer slopen: 2.44 x 2.61 x 2.51 meter (bxdxh) tegels op de vloer en aan de muur verwijderen; douche, bad en wastafel verwijderen. Graag bespreken als het mogelijk is om wandtegels te behouden. Nieuwe badkamer: - inloop douche waar nu de bad ligt. Wordt 130 breed x 100 diep x 251 hoog cm met een steun glas 130 x 200 cm / 10 mm dik. - tegels (1) gehele vloer of (2) alleen douche muur tot aan plafond (dus waar nu de bad ligt: 2.44 x 2.51 meter (bxh)) - binnen douchekraan aan de muur en aan het plafond. - Wastafel met spiegel: 120 meter plaatsen naast douche (waar de oude douche is) met 1 waterkraan. - resterende muren verven - verlichting: boven spiegel en inbouw licht 2 x in het midden van badkamer - verwarming blijft - stopcontact blijft - lichtknop: verplaatsen naar entree van de badkamer

Plaatsen van een nieuwe badkamer

Graag eerst reageren per e-mail! In ons huis van 1979 dat wij in oktober gaan verbouwen, willen wij een nieuwe badkamer plaatsen. Het volgende zullen wij zelf regelen: • De oude badkamer zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. • Wij laten een gipsplaten plafond met spotjes aanleggen. • De wanden laten wij niet betegelen, maar stukadoren met speciaal waterbestendig stucwerk, hiervoor zullen wij een aparte specialist inschakelen. Voor het plaatsen van de nieuwe badkamer zijn wij op zoek naar een badkamer installateur die de nieuwe badkamer plaatst, inclusief de volgende werkzaamheden: • Verleggen van de leidingen van de CV, water en afvoer (toilet, douche en wasbak) waar nodig • Aanleg en testen van douche-afvoer • Plaatsen en betegelen van de vloer met afschot voor de douche • Plaatsen douchewand • Plaatsen wastafelmeubel met 2 wastafelkommen • Plaatsen, aansluiten en testen van kranen in douche en boven wastafel. • Plaatsen, aansluiten en testen zwevend toilet • Plaatsen, aansluiten en testen van design-radiator • Ombouw van het toilet tot aan plafond, met nisjes aan douchekant en 1 nis boven het toilet met inbouwlampje • Afkitten waar nodig Wij leveren/doen • Het stucwerk van de wand en het plafond zoals hierboven beschreven • Het verven van het plafond • Douchewand met aansluitmateriaal • Zwevend toilet en toebehoren • wastafelmeubel, kommen en kranen • Vloertegels • Designradiator • Afvoer Wij verwachten dat u meeneemt in de offerte: • Al het overige, inclusief: o Tegellijm, voegmateriaal, etc voor vloer o Ombouwmateriaal en pijpmateriaal o Kit o Aansluitmaterialen Overige informatie: • Het plaatsen van de badkamer zal in de tweede/derde week van oktober moeten gebeuren. • In overleg kunnen we bepalen of het stucwerk van de wand vooraf, of ergens gedurende het proces moet plaatsvinden. Bijlagen: 1. Oude plattegrond badkamer 2. 2D Nieuwe plattegrond badkamer 3. 3D nieuwe tekening badkamer 4. Beschrijving/link

Badkamer tegels verven

Ik wil graag de tegels van de badkamer laten verven. Het is een kleine ruimte van circa 100 x 250 cm. De tegels zitten tot aan het plafond. En de tegels van het toilet, dat is 100 x 80 cm en ook tot aan het plafond betegeld. Ik heb nog geen verf gekocht. Ik weet niet welke verf en hoeveel ik moet kopen.

Badkamer en WC laten verbouwen

Oude badkamer geheel renoveren. Alles wat er nu in zit moet eruit gesloopt worden en cv verhangen naar de keuken om de hoek. Op dit moment zit er een douche, wastafeltje, oude radiator, oude tegels en twee deuren in. Plan: nieuwe betegeling (vloertegels, ook op de wanden en badwand) op twee muren van de badkamer, andere twee muren klaar maken, zodat ik ze kan verven. 1 deur dichtmaken en met gipsplaat of dergelijke verbergen. Bad, wastafelmeubel, radiator, spiegel monteren en elektriciteit door leggen naar badkamer vanuit slaapkamer of keuken. Buizen verbergen door koofjes of andere creatieve oplossingen. Toilet zelfde aanpak: alles eruit en opnieuw betegelen en monteren. Ook de buizen weg werken. Komt een hangende wc in. Opties voor opdracht: Met cv verhangen en zonder cv verhangen. Dit besteed ik eventueel aan iemand anders uit. Inclusief slopen of exclusief slopen. Dit besteed ik eventueel ook aan iemand anders uit. Inclusief slopen en cv verhangen eerste week van augustus start. Exclusief cv en slopen tweede week van augustus start.

Badkamer renoveren

Badkamer moet worden gerenoveerd. Afmeting 2,5 meter bij 2,5 meter Werk bestaat uit tegels verwijderen, stuccen,waterleiding in de muur vrezen, kozijn en raam verven, vloertegels vervangen, bad vervangen,vloer en wandtegels vervangen, plafond witten met spuitlatex, wasbak verwijderen en vervangen en alle leidingen daarvan in de muur vrezen en na het stuken weer aansluiten op de kraan, alle waterafvoer vervangen, radiator vervangen dus ook de leidingen in de muur vrezen en dergelijke.