Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verven badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verven badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verven badkamer

Badkamer renoveren, keuken afbreken en technische installatie

Mijn keuken op de 1e verdieping moet afgebroken en afgevoerd worden, hoekkeuken, 2.50 bij 1.70 meter. De technische installatie moet klaargemaakt worden voor installatie van de keuken. Alle apparaten blijven op dezelfde plek. Installatie wordt gedaan door leverancier keuken. De badkamer op de 2e verdieping van 2.50 bij 1.75 meter moet vernieuwd worden: Bad eruit, inloopdouche erin. Bij voorkeur wandtegels verwijderen en stuken. Nieuwe vloertegels. Terugplaatsing wastafel, toilet. Nog onduidelijk of ik de wanden laat verven of betegelen. De offertes van de keuken heb ik al.

Badkamer tegels opnieuw voegen en kitrand douchebak vervangen

In de badkamer tegels in de douchebak opnieuw voegen, en kitnaad douchebak opnieuw kitten, in huiskamer in koof 2 gaten dichten en eventueel stucen of verven.

Verven muren badkamer en opnieuw kitten

Verven van muren en plafond en opnieuw kitten Waterschade moet ook hersteld worden Afmetingen? 1,20 breed 2,20 lang Materiaal? Vakman

Badkamer opknappen

De badkamer heeft wedi-platen en gipsplaten. Die moeten eerst egaal gemaakt worden door een stukadoor. En daarna wil ik deze laten verven. Verven kunnen we eventueel zelf. Ik weet alleen niet wat er op die platen moet zodat alles egaal is. De badkamer is 2 bij 3 meter. Daarna wil ik een toilet laten plaatsen en eventueel ook de rest van de badkamer. Dat moet nog in overleg.

Beton cire aanbrengen in badkamer

Ik wil betoncire laten aanbrengen in mijn badkamer. De badkamer is 150 bij 240 cm en daar gaat alleen 1 deur af. Het is nieuw betegeld vorig jaar. Dus alle tegels zijn heel. Ik wil graag weten wat het zou kosten om alles met beton cire te laten behandelen. Maar ook de prijs verven in betonlook, schijnt ook zo te zijn dat het dan egaal is.

Verven en eventueel ventileren van de badkamer

Ik heb in de badkamer last van schimmel en dat komt waarschijnlijk door niet ventileren. Zijn veel gele plekken, en ook nog schimmelplekken. De badkamer moet ook helemaal opnieuw worden geverfd. De badkamer is ongeveer 5 m2.

Badkamer opknappen

Oude douchecabine verwijderen. Nieuwe douchecabine plaatsen en afkitten. Oude douchecabine afvoeren. Nieuwe spiegel ophangen. Oude spiegel afvoeren. Verven badkamer plafond. Prijs incl btw ed. Garantie op papier.

Verven badkamer

Verven van alle badkamertegels. Zowel het droge als natte gedeelte.

Huidige badkamer vervangen

Ik wil graag een nieuwe badkamer, de huidige badkamer moet eruit. De grootte is 2,55m bij 2,67. Er moet een bad, douche en wandmeubel inkomen. De muren wil ik zelf graag verven dus geen tegels, op de grond mag beton komen.

Badkamer slopen en renoveren

Oude badkamer slopen: 2.44 x 2.61 x 2.51 meter (bxdxh) tegels op de vloer en aan de muur verwijderen; douche, bad en wastafel verwijderen. Graag bespreken als het mogelijk is om wandtegels te behouden. Nieuwe badkamer: - inloop douche waar nu de bad ligt. Wordt 130 breed x 100 diep x 251 hoog cm met een steun glas 130 x 200 cm / 10 mm dik. - tegels (1) gehele vloer of (2) alleen douche muur tot aan plafond (dus waar nu de bad ligt: 2.44 x 2.51 meter (bxh)) - binnen douchekraan aan de muur en aan het plafond. - Wastafel met spiegel: 120 meter plaatsen naast douche (waar de oude douche is) met 1 waterkraan. - resterende muren verven - verlichting: boven spiegel en inbouw licht 2 x in het midden van badkamer - verwarming blijft - stopcontact blijft - lichtknop: verplaatsen naar entree van de badkamer