Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging toilet stortbak en radiator in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging toilet stortbak en radiator in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging toilet stortbak en radiator in badkamer

Vervangen van een staand toilet

Ik heb in mijn badkamer een staand toilet dat vervangen moet worden. Ik wil opnieuw een staand model. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en vervanging.

Kraan en afzuiging plaatsen in badkamer

De ventilator in de badkamer heeft het begeven, waardoor er veel vocht in de badkamer blijft hangen. Die moet zsm vervangen worden. Daarnaast is de kraan van het fonteintje in het toilet ook aan vervanging toe.

Toilet renoveren

Onze toiletpot (met onderafvoer) is nodig aan vervanging toe. Daarnaast kan het hele toilet wel een opfrisbeurt gebruiken zijmuren mogen strak gemaakt worden met een gipsplaat en de achter muur mag geregeld worden

Duoblok toilet plaatsen

Ik heb ter vervanging van het huidige toilet een Geberit duoblok gekocht bij Praxis. Kunnen jullie dit installeren?

Renovatie van badkamer en toilet

Toilet vervanging toilet en wasbakje, tegels vervanging. Badkamer, 2,25 X 2,75 meter vervanging tegels, toilet, inloopdouche

WC-ruimte renoveren/vervangen

Vervanging en renovatie wc ruimte inclusief wanden, plafond, toilet en fontein. Ruimte is 1,25 x 1,25 op begane grond.

Toiletruimte renoveren

Ik heb een toilet, staand, wat aan vervanging toe is. De ruimte is ongeveer 1.30 bi 1 meter groot. Kunnen jullie een offerte maken op basis van: - Oude toilet en tegels eruit. - Nieuw hangend toilet - Afvoer verplaatsen - Tegelen van wanden en vloer - Watertoevoer fontein in muur wegwerken. - Vloer gelijk maken aan gang, hoogteverschil 2 cm.

Toilet renoveren

Vervanging staand wc naar zwevend toilet, nieuwe tegels en wasbak. Afmeting niet precies bekend, betreft een standaard toilet.

Toilet en badkamer renoveren

Vanwege complete renovatie van het huis zijn we op zoek (voor toilet en later badkamer) naar een loodgieter en tegelzetter. Op korte termijn graag renovatie toilet beneden. Vervanging van huidige sanitair. Sloopwerkzaamheden doen we zelf en materiaal schaffen we zelf ook aan. Aankomend voorjaar willen we de hele bovenverdieping aanpakken. Hiervoor zoeken we ook een loodgieter en tegelzetter voor de badkamer. Ook hier alles vervangen. Geen leidingen verleggen. Omdat we de complete bovenverdieping aanpakken worden deze werkzaamheden uitgevoerd volgend jaar. ( we zijn flexibel betreft aanvang werkzaamheden).

Badkamer renoveren en/of verplaatsen

In verband met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een prijsopgave voor een badkamer. Huidige badkamer is kleine ruimte, dus wordt ook overwogen om deze te verplaatsen naar een grotere ruimte van 10 m2. Derhalve graag prijsopgave voor vervanging en verplaatsing (dus ook leidingen) van de badkamer. Bij beide ruimtes (huidige ruimte van de badkamer en eventuele nieuwe ruimte) rekening houden met enigszins schuin dak. Huidige voorkeur gaat uit naar separate douche en bad wanneer dat qua ruimte mogelijk is, anders uitsluitend douche met bijvoorbeeld glazen scherm/regendouche. Bij voldoende ruimte toilet gewenst. Het sanitair mag in de offerte worden meegenomen om totaalprijs. Tevens is de toiletruimte beneden te vervangen. Deze ruimte is ongeveer 3-4 m2. Foto's zijn beschikbaar van de huidige ruimte en de eventuele nieuwe ruimte. Definitieve maten niet beschikbaar op dit moment, betreft beste schatting. Naar schatting begin/half augustus 2017 te plaatsen.