Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen

Verstopping badkamer oplossen en opnieuw betegelen

Onze badkamer heeft een verstopping, om deze te verhelpen zal de vloer eruit moeten. We zoeken naar iemand die de vloer eruit kan halen, de verstopping op kan lossen en een nieuwe vloer kan tegelen, eventueel ook de achterwand van de douche, een nieuwe kraan en nieuwe douchedeur kan plaatsen. Het betreft een kleine badkamer met een vloeroppervlak van ongeveer 2,5 m2. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Douchebak en -wanden vervangen

Bestaande douche vervangen door een nieuwe zelfde formaat douchebak + wanden. Afvoer en leidingen controleren. Heeft haast, douche is oud en nu verstopping denken we want last van latrine vliegjes in de badkamer. We willen bestaande tegelwand behouden.

Reparaties in de badkamer

Er dienen een aantal werkzaamheden in de badkamer verzorgd te worden. In de afvoer van de wastafel zit een afgebroken stuk slang van een hogedrukspuit. Dit na een eerder verstopping oplossen blijven zitten. Deze slang dient verwijderd te worden uit de afvoer. Daarnaast wil de klant een lekkende kraan op de wastafel laten repareren of vervangen, een dorpel laten aanbrengen in de inloopdouche, een douchedeur in de inloopdouche laten maken en de kraan van de wasmachine laten verzetten. Graag ontvangt klant daarvoor een offerte na een bezoek aan huis.

Herstel- en montagewerk na een lekkage

Ik heb lekkage gehad in de keuken door verstopping in de badkamer op de 1e etage. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het demonteren van de douchecabine (er zat water onder de douchebak) en het monteren van de cabine zonder de douchebak. Het vervangen van de afvoerleiding en het repareren van stucwerk in de keuken en cv-kast (naast de badkamer).

Herstelwerk na lekkage in de badkamer en WC

Er is onlangs een lekkage geweest bij de badkamer en verstopping op de WC. Dit is reeds verholpen. Er is hierdoor schade ontstaan op de plafond, muren en vloer. Ik zou graag een offerte willen ontvangen van de volgende herstelwerkzaamheden: - WC muren stucen 8 m2 - WC plafond (gipsplaat) vervangen 2 m2 - Gang plafond en muren schilderen 48 m2 - Gang lamp aansluiting vervangen - Gang laminaat +plinten vervangen 16 m2 - Keuken plafond stucen 8 m2 - Keuken lamp aansluiting vervangen. Inclusief materiaal. Ik ontvang graag jullie offertes voor de bovenstaande werkzaamheden. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Lekkage bij de doucheafvoer

Enige tijd geleden lekte er water op de vloer van onze zitkamer op de begane grond. Deze plek in de zitkamer ligt precies onder de douchebak op de 1e verdieping en het lekken vond plaats toen de regendouche op de 1e verdieping aan stond. Het lekken hield op toen de regendouche weer uit was. Dit doet mij vermoeden dat er mogelijk een klein scheurtje of iets dergelijks is in de afvoerleiding van de douche. Echter, bij gebruik van de handdouche, in dezelfde doucheruimte en met de dezelfde afvoerleiding. is er geen last van lekkage. Dit kan mogelijk komen omdat het volume water dat door de afvoer moet kleiner is bij gebruik van de handdouche. De badkamer en de douche zijn begin 2013 aangelegd en alles verkeert in goede staat. De afvoer van de douche loopt altijd goed door dus van verstopping lijkt geen sprake. Graag zou ik een specialist met goede diagnose apparatuur naar de afvoer willen laten kijken en laten onderzoeken waar het mogelijke probleem zich bevindt. In de offerte onder meer graag opnemen welke apparatuur zal worden gebruikt en hoeveel tijd benodigd zal zijn voor een eerste diagnose. Als de oorzaak is gevonden, zal de specialist kunnen worden gevraagd om een en ander te verhelpen.

Renovatie van de badkamer

Ik wil mijn bestaande badkamer deels laten slopen en opnieuw laten maken. Nu heb ik een douchecabine op de betegelde vloer met vaste, betegelde douchebak. Er schijnt een lekkage te zijn, door een verstopping. De vloer en bak slopen. De afvoer ontstoppen of misschien vernieuwen. Daarna een nieuwe douchebak plaatsen. Voor de rest is er een wastafel en een wasmachineaansluiting. Die kunnen eventueel terug geplaatst worden. Het tegelwerk op de wanden wil ik laten zitten. Alleen de lekkage verhelpen en de badkamer een opfrisbeurt geven. Graag een afspraak aan het einde van de middag om te komen kijken en offerte

Verstopping koudwaterleiding verhelpen

De koudwaterleiding van het bad is verstopt. Er is reeds een loodgieter geweest welke de kraan gedemonteerd heeft. Hieruit bleek dat de koudwaterleiding slechts druppelde als er waterdruk op werd gezet. Deze loodgieter heeft onder druk de waterleiding geprobeerd door te spuiten. Dit bracht geen oplossing. Omdat het koudwater van de douche en de wastafel wel in orde is, is het vermoeden dat er een verstopping zit in een laatste deel van de leiding. Om die reden acht de klant het wijs het bad eruit te halen om aldaar te kijken naar het leidingwerk. Mogelijk komt u, na een bezoek ter plaatse, met een heel goed alternatief om dit, zonder een hele badkamer overhoop te halen, op te lossen. Klant overweegt de woning in de verkoop te zetten, maar dan moet dit wel opgelost worden.

Reparatie douche

De douche wordt niet meer zo warm als het geweest is. We gebruiken stadsverwarming. De kranen bij de wasbak en ook bij het bad in dezelfde badkamer worden wel warm. Vermoedelijk iets met een verstopping in de toevoer van het warme water of de thermostaatkraan.

Renoveren badkamer

Badkamer is verkeer verbouwd, verstopping in de afvoer graag wil ik weten wat de kosten zijn voor een nieuwe badkamer het gaat om een relatief kleine ruimte graag wil ik van u een kosteloze offerte. 3x1,5 douche en wasbak.