Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse vernieuwingen in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse vernieuwingen in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse vernieuwingen in de badkamer

Diverse vernieuwingen in de badkamer

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 mei de sleutel. We willen daar in de badkamer van 200 x 200 cm enkele dingen laten wijzigen. Het bad willen we laten vervangen door een inbouwdouche. Er is een staand toilet en dat willen we graag laten vervangen door een hangend toilet. Er moeten ook nieuwe tegels worden geplaatst. De woning staat op internet. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Vernieuwingen in de badkamer

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 30 juni de sleutel. Wij willen daar in de badkamer van ongeveer 130 x 200 cm graag een nieuwe tegelvloer laten leggen over de bestaande tegels. We zullen daarvoor tegels kopen van 15 x 15 cm of 20 x 30 cm. De afvoerput moet hierbij worden verhoogd. Verder willen we het staande toilet laten vervangen door een zwevend toilet, dat iets schuin in een hoekje wordt geplaatst. Ik zorg zelf voor de materialen. Wij laten de klus bij voorkeur in de 1e week van juli uitvoeren. Er staan 360° foto's van de badkamer op Funda. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die tijd hebben voor deze klus.

Badkamer deels renoveren

De vloer van de douche is niet goed gelegd. Ook is er lekkage bij het kitwerk in de douche. Dit moet waterdicht worden gemaakt. Problemen met ventilatie in de badkamer. Ik overweeg, afhankelijk van de kosten, ook andere vernieuwingen aan de badkamer te laten doen.

Klus: oude badkamer vervangen door ...

Klus: oude badkamer vervangen door nieuwe. Vernieuwingen: tegelvloer, tegels op wanden tot plafond, plafond, afzuiger in plafond aanbrengen, bad, douche + kraan (in bad), douchepaneel aanbrengen, zwevende wc, wastafel + kraan. Sloop oude badkamer doen we eventueel zelf. Wil graag dat het bedrijf begin/half september langskomt voor definitieve offerte. Vriendelijke groet,