Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhoogde toiletten laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhoogde toiletten laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhoogde toiletten laten plaatsen

Verhoogde toiletten laten plaatsen

Wij willen zowel beneden als boven verhoogde toiletten laten plaatsen. De oude potten dienen te worden verwijderd en afgevoerd.

Verhoogde toiletten en steunbeugels plaatsen

Ik wil graag 2 verhoogde toiletpotten plaatsen, 1 in de algemene toilet en 1 in de badkamer boven. Algemene toilet heeft een vloerafvoer en toilet boven in de badkamer heeft een muur afvoer. Stijgbeugels willen we graag plaatsen 1 in de algemene toilet en 1 in douchecabine.

Verhoogde toiletten vervangen

Verwijderen en plaatsen van 2 nieuw verhoogde duoblok vlakspoel toiletten met pk uitlaat.

Verhoogde duoblok toiletten monteren

Graag willen wij het toilet beneden en in de badkamer vervangen voor 2 verhoogde duoblok toiletten. De toiletten hebben een vloerafvoer. Als voorbeeld hebben wij het verhoogde aquazuro duoblok toilet van de praxis in gedachte.

Staande toiletpotten vervangen

Wij willen 2 staande toiletten laten vervangen door 2 verhoogde toiletpotten. Beide ook staande toiletten met waterreservoir.

Toiletten plaatsen

Ik zou graag een toilet willen laten plaatsen voor zowel de boven- als benedenverdieping én het plaatsen van een toiletbril voor beide. Het gaat om het vervangen van staande toiletten voor verhoogde toiletten. Het toilet beneden heeft een onderafvoer. Het toilet boven heeft een achterafvoer. We willen graag op beide toiletten een automatische toiletbril.

Verhoogde toiletten plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 2 verhoogde, staande toiletten. Dit ter vervanging van de huidige toiletten. Graag uw offerte inclusief de aanschaf van de toiletten en het uitvoerende werk.

Badkamer renoveren (stucen, betegelen en sanitair plaatsen)

Mijn badkamer dient gerenoveerd te worden, d.w.z. : Het plaatsen van sanitair: - hangende toiletten (een op de BG) - bad - wastafel - inloop douche (met verhoogde vloer i.v.m. afvoer) - radiator - douchescherm Betegelen: - vloer (60x60 tegels, circa 5 m2), inclusief inloopdouche met opstap en drain - wanden (60x30 tegels op de wanden/badombouw + tegelstroken 5 cm, 10 cm en 15 cm breed op toiletombouw en in inloopdouche, totaal circa 21 m2) Stuken: - wanden en plafond en de vloer dient geëgaliseerd te worden om te kunnen betegelen. Wat niet? - sanitair, radiator en tegels lever ik zelf aan (lijm, cement en ander verwerkingsmateriaal in overleg) - badkamer slopen is reeds gedaan - leidingwerk verleggen doe ik zelf. Afmeting: 2,20 breed x 2,60 lang x 2,40 meter hoog Opmerking: ik wil een vakman die heel strak kan stuken, tegelen enz. Ik verneem graag een opgave van de ingeschatte, benodigde tijd en wat uw uurtarief is.

Verhoogd toilet leveren en plaatsen

Wij willen op de begane grond en op de verdieping verhoogde toiletpotten, ongeveer 50 cm met nieuwe reservoirs in de wc's. Op de begane grond gaat het om een toilet met afvoer in de grond en op de verdieping met afvoer naar achteren. De toiletten en reservoirs moeten passen op de bestaande aan- en afvoer, mede vanwege de betegeling. Graag ontvangen wij een offerte inclusief de levering en plaatsing van, goede, potten en reservoirs.

Verhoogde toiletten laten plaatsen

ik wil 2 verhoogde wc blokken laten plaatsen waar van de afvoer via de vloer gaat. Ik kan geen wc hebben met een achter aan sluiting daar er geen ruimte voor is. Passen de potten die nu in de aanbieding zijn op mijn aansluiting? En wat gaat mij dit kosten ?