Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhoogde duoblok toiletten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhoogde duoblok toiletten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhoogde duoblok toiletten monteren

Verhoogde toiletten vervangen

Verwijderen en plaatsen van 2 nieuw verhoogde duoblok vlakspoel toiletten met pk uitlaat.

Verhoogde duoblok toiletten monteren

Graag willen wij het toilet beneden en in de badkamer vervangen voor 2 verhoogde duoblok toiletten. De toiletten hebben een vloerafvoer. Als voorbeeld hebben wij het verhoogde aquazuro duoblok toilet van de praxis in gedachte.

Gedateerde badkamer vernieuwen

Verbouwing van de oude bruine badkamer. Bad is er al uitgesloopt. Er is nu een een verhoogde vloer wegens doucheafvoer. Deze vloer moet er ook uit. We willen graag een nieuwe WC (duoblok) en een breed vast wastafelmeubel (staand--niet hangend). En een douche met bak en een douchedeur/gordijn. Stortdouche en kraan zijn er al. Er zal ook opnieuw betegeld moeten worden. De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter.

Duoblok toilet laten installeren

We hebben een oude staande toiletpot welke vervangen moet worden door een duoblok toilet (ook staand). De oude pot en waterreservoir moeten worden verwijderd en vervolgens de nieuwe (verhoogde) pot installeren. Het betreft de wc in de badkamer op de eerste verdieping. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toilet renoveren

Toiletrenovatie. Toiletruimte 115 x 84 cm. Oude verhoogde toiletpot eruit, Plieger duoblok universeel (in bezit) erin. Rioolafvoer in wand is 12 cm. te hoog en waterkraan moet verplaatst worden. Nieuwe tegels achterwand. Optioneel: leiding wegwerken, nieuw fonteintje, alles betegelen. Graag offerte met vermelding loon, voorrijkosten, materialen en btw. Foto situatie eventueel beschikbaar.

Verhoogde toiletpot plaatsen

Ik wil graag mijn bestaand duoblok toilet met achterafvoer laten vervangen door een duoblok toilet met een waterbesparend reservoir en een verhoogde toiletpot. Het gaat om het verwijderen van het oude toilet en het monteren van de nieuwe, inclusief afkitten. Het leveren van het nieuwe duoblok toilet mag meegenomen worden in de opdracht.