Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhoogd duoblok toilet monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhoogd duoblok toilet monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhoogd duoblok toilet monteren

Verhoogd toilet monteren

Graag offerte van een staand duoblok verhoogd toilet monteren. Al het materiaal is aanwezig.

Verhoogd duoblok toilet monteren

Het plaatsen van een verhoogd duoblok toilet en het monteren van een nieuwe douche kraan en het verwijderen van een stukje verwarming en het afdoppen hiervan. En het ophangen van twee steun beugels in de douche (holle wand).

Verhoogd toilet plaatsen

Het huidige toilet dient te worden verwijderd. Hierna zal er een verhoogd toilet, 50 cm, duoblok geplaatst moeten worden. Wij willen graag een goed en betrouwbaar merk hiervoor.

Plaatsen verhoogd duoblok

Ik wil bij Praxis een Aquazuro verhoogd duoblok Misa gaan kopen. Ik laat die hier graag vakkundig installeren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Staand toilet monteren

Wij willen een Aquazuro verhoogd model duoblok Miss laten monteren in de badkamer. We laten dat graag door een ervaren vakman verzorgen. We kopen het duoblok zelf. Graag horen we van u wat hiervoor de kosten zijn.

Plaatsen van een toilet

Het betreft een toiletruimte van ongeveer 125 x 105 cm waarin een nieuw staand toiletpot, iets verhoogd type, moet worden geplaatst en een nieuw laaghangend stortbakje. Of indien mogelijk een duoblok, in verband met eventueel ruimtegebrek. Ook de vloer dient opnieuw betegeld te worden.

Toilet vervangen en leidingwerk aanpassen

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen. Betreft een (staand) duoblok toilet, het leidingwerk zal iets verlengd moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toilet op de begane grond opknappen

Vervangen van het huidige staande toilet (verticale afvoer), inclusief vervanging stortbak. Betreft een verhoogd staand duoblok toilet. Tevens denk ik er aan om de lekkende keukenkraan te vervangen. Eventueel wil ik de vloer opnieuw laten betegelen, ongeveer 1.50 m2 met tegels van 8 bij 8 cm. Dit kan denk ik over de huidige tegels heen. Ik heb de tegels al van de badkamer, toilet koop ik in de winkel. Ik ga er van uit dat ik zelf deze artikelen aanschaf en ik ga er van uit dat u de aansluitmaterialen mee neemt. Zijn er overigens nog werkzaamheden die ik vooraf kan doen en die een gunstig effect hebben op de hoogte van de offerte. Ik hoop snel wat te horen.

Duoblok vervangen voor een verhoogd toilet

Ik wil graag mijn Duoblok vervangen voor een verhoogd toilet (seniorentoilet). Het toilet is in bestelling.

Aquazuro Misa duoblok toilet plaatsen

Ik heb bij Praxis een verhoogd duoblok Aquazuro Misa gekocht en wil dit geplaatst en aangesloten hebben.