Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing badkamer

Verbouwing badkamer

Badkamer 2 x 2,5 m vernieuwen, bad en douchecabine verwijderen. Muurtje bouwen voor inloop douche, tegels muur en vloer vervangen voor platen.

Verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer volledig verbouwen. Het is een ruimte van 2,5x2,5m1 en 2,4m1 hoog. De indeling blijft hetzelfde, huidige betegeling moet eruit worden gehaald van zowel de wanden als de vloer. Nieuwe betegeling daarvoor in de plaats. Momenteel ligt een vloer met vloerverwarming, tegelwerk eraf worden gehaald maar vloerverwarming wel erin laten. Meeste leidingwerk kan gewoon blijven zoals het is. Alleen de verwarmingselement willen we graag van linkerzijde naar rechterzijde verplaatsen.

Verbouwing badkamer en toilet

Huidige badkamer en toillet vernieuwen. Vloer en wandtegels vervangen en sanitair vervangen. Tegels en sanitair al uitgezocht, in de douche zouden we graag een schuifdeur plaatsen tussen de wanden. Wand tegels ca 18 m2 vloer tegels ca 4 m2, badkamer en toillet bij elkaar opgeteld.

Verplaatsen badkamer/ verbouwen badkamer

Ik wil de douche en toilet (nu onder de trapruimte) verplaatsen naar een naastgelegen ruimte, maar ik weet niet of dit kan. Ik zou daarom graag iemand langs willen laten komen om advies te krijgen over de mogelijkheden. De badkamer nu is ongeveer 3 x 1 meter, de ruimte ernaast is ongeveer 3,5 x 1,5 meter. In de ruimte waar ik de badkamer zou willen hebben zit de ketel en de wasmachine. Aansluitingen en afvoer zitten daar ook. De oude badkamer moet gestript worden en alles graag ook afvoeren. Ik heb het idee dat de huidige leidingen niet helemaal kloppen, dus daar zou ook even naar gekeken moeten worden. De ruimte onder trap wordt dan ruimte voor linnen/kleding. Huis is uit 1929. 1e verbouwing was in 2012.

Verbouwing badruimte naar doucheruimte

Ons huis had oorspronkelijk een badkamer met zitbad dat later verwijderd is. De vloer is deels ruw beton (waar het zitbad was), deels graniet. De ruimte is nu in gebruik als opslagruimte. In die badkamer moet een douche plus wastafel worden gemaakt.

Badkamer verbouwen

Wij zouden graag de badkamer willen verbouwen (6m2). Inbouwdouche en inloopdouche, bad en 1 extra electrapunt (verleggen). Aansluitpunten van het bad en de douche blijven intact. Verbouwing: tegel/wand, sanitair. Materiaal wordt geleverd in week 20.

Renovatie badkamer

We hebben een standaard badkamer die we willen renoveren met gemiddeld afwerkingsniveau. Nu hebben we 1 bad waarin we ook moeten douchen, maar het liefst hebben we 1 bad en 1 inloopdouche. Ook willen we al het tegelwerk vernieuwen. Het toilet zou wel kunnen blijven. Omdat we in april een baby verwachten willen we de verbouwing pas einde van het jaar uit laten voeren. Graag zouden we een offerte ontvangen met een kostenindicatie, zodat we ook een bouwdepot kunnen voorbereiden.

Badkamer betegelen en sanitair plaatsen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen, eventueel op de huidige tegels incl. elektrische vloerverwarming. Verder wil ik een nieuwe spiegel en een dubbele wastafel laten plaatsen. De maten staan in de bijlage. De hoogte is 2,45 m. Verbouwing verzoek eerste helft april 2020.

Verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer van 16 jaar oud verbouwen. De badkamer moet worden 'gestript'. De badkuip moet plaats maken voor een inloopdouche, de badmeubel moet eruit en moet plaatsmaken voor een andere met twee kranen. De vloer en wand moet opnieuw worden betegeld. Plafond moet iets worden verlaagd zodat er spotjes kunnen worden geplaatst. Oude radiator moet vervangen worden door handdoekradiator en tevens wellicht worden verplaatst. De foto is in spiegelbeeld.

Verbouwing badkamer

Ik wil een klus laten uitvoeren in de badkamer. Bad weghalen en afvoeren. Inloop douche plaatsen en hangend toilet aanleggen. Het is nog onzeker of er ook tegelwerk bij komt kijken. Dit hangt mede van de kosten af. Deze klus heeft geen haast.