Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing van de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing van de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing van de badkamer

Renovatie/verbouwing badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren. De badkamer heeft een oppervlakte van 2.03B x 2.82L x 2.45H. Ik wil twee muren plaatsen in een L vorm. Hiervoor moet 1 muur die er nu zit gesloopt worden. Het plafond moet worden verlaagd, hier lopen geen leidingen doorheen. Wel zitten hier ongeveer 4 spotjes in en deze moeten naderhand worden teruggeplaatst. De vloeren en de wanden moeten worden betegeld. De tegels ga ik zelf regelen. Er moet ook een toilet, een inloopdouche en een wasbak worden aangelegd. Ik zal deze zelf aanschaffen dus dat gaat alleen om het aanleggen.

Badkamer verbouwing

Slopen van gipsplaten wanden, plafond en vloer. Elektra, waterleidingen en afvoer vernieuwen. Het gaat om een ruimte van 2.50m x 2.20m en 2.35m hoog. En opnieuw betegelen.

Een badkamer in zijn geheel renoveren

Ik zoek een specialist voor de verbouwing van een bestaande badkamer. Nieuwe badkamer met inbouwdouche, inbouwtoilet en nieuw badkamermeubel. Zie bijgevoegde tekening van de nieuwe badkamer. De benodigde materialen kunnen elk moment worden besteld. Het gaat om het verwijderen van de oude meubels/tegels in overleg. Vervolgens dienen de wand tegels van 40 bij 25 cm - vloertegels van 60 bij 60 cm, meubels et cetera geplaatst te worden in de badkamer. De badkamer is ongeveer 200 bij 300 cm groot. Daarnaast rekening houden met een inloopdouche.

Badkamer volledig verbouwen

Volledige verbouwing van de bestaande badkamer. Vooralsnog verwacht ik zelf alle basis spullen te kopen. Aansluitmaterialen en voorzieningen dienen in de offerte opgenomen te zijn. Kenmerken overzicht: Slopen bestaande badkamer (is al 2x betegeld) tegels 60x60 vloer en wanden Schuin plaatsen/aansluiten whirlpool bad (bijna dezelfde plek als huidig gewoon bad) Inbouwkraan achter bad plaatsen in opbouw 3 hoek Verlaagd plafond maken tbv 4 inbouw spotjes, schuine wand afwerken Nieuwe radiator plaatsen (ongeveer op oude plek) Elektrische vloerverwarming aansluiting en plaatsen (3,5 m2) Douche muur plaatsen (tot aan plafond) met nisje erin Douchegoot plaatsen in een schuin aflopende vloer Inbouw douchekraan met 2 douchekoppen Douchewand wordt pas nadien geplaatst (buiten opdracht) Volledige toilet plaatsen/inbouwen 15cm muurtje muurtje wc doortrekken over gehele muurlengte 2 elektra punten maken links en rechts naast spiegelkast Spiegelkast ophangen/plaatsen met verlichting erin Badmeubel plaatsen (1 mtr breed) Stoomgenerator aansluitingen aanleggen: - Water aanvoer aansluiting - Water afvoer aansluiting - Stroom - Aansluiting generator naar een soort stuurbox (kabeltje) - Stuurbox naar een bedieningspaneel - Stuurbox naar een temperatuursensor - Stuurbox naar 1 ledlamp in de doucheruimte (ik verwacht nog 3 ledlampen in de badkamer zelf, los geschakeld van de douche) - Stoomleiding naar de doucheruimte

Verbouwing en uitbreiding badkamer

Badkamer uitbreiden, muur verplaatsen met 1,50 meter. Raam in een buitenmuur zetten, plafond en muren glad stuken. Ook binnenmuur uitbreken, tussen 2 slaapkamers, plaatsen stalen balk en afwerken. En evt geheel nieuwe badkamer, installeren.

Verbouwing badkamer

Bij oplevering gestripte badkamer opnieuw inrichten zoals bijlage. Nieuwe tegels vloer en wand, en infrezen leidingen in vloer en wand. Plaatsen van nieuwe douche, wastafel, verwarming en toilet (niet eerder aanwezig). Badkamer is 2 bij 2 m.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 164 x 266 cm. Badkamer slopen. Inbouw toilet plaatsen. Wastafel plaatsen, waarbij de waterleiding van de korte muur naar lange muur geplaatst moet worden. Waar het bad nu staat een inloopdouche realiseren met een glazenwand. De waterleiding verplaatsen van lange muur naar Zijde korte muur. Geheel betegeld tot plafond. Daarnaast een apart toilet. Inbouwtoilet plaatsen. Fontein. Alle aansluitingen blijven gelijk. Tegels tot plafond. Al het materiaal heb ik al uitgezocht. Ik nodig u graag uit om een goed beeld van de verbouwing te krijgen en een mooie offerte te maken.

Verbouwen/vernieuwen badkamer

Ik wil graag een verbouwing van bestaande badkamer (bad, tegels eruit, modernisering) 1,80 bij 2,00 meter. Het bad moet eruit, tegels van de muur af en voertegels eruit. Ik wil graag de nieuwe materialen ook meegenomen hebben in de offerte.

Verbouwing badkamer

wij willen de badkamer verbouwen. het bad mag er uit. deze willen wij vervangen met een inloopdouche waar het bad begint op de foto's willen wij een muurtje hebben en op die muur mag de stortdouche. achter het muurtje aan de andere kant willen wij de wastafel. rechts daar van een design radiator en links in de hoek een zwevend inbouw toilet. ook moeten er nieuwe tegels komen.

Badkamer / bovenverdieping verbouwing (naar andere kamer)

Ik wil een nieuwe badkamer, moet verplaatst worden naar andere kamer, zie bijgevoegde tekening. Eerste bestand is huidige situatie. Moet worden volgens de meest rechtse situatie op de tekening met drie voorbeelden. Moet af zijn voor 1 oktober (en kan vanaf 21 augustus)