Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing badkamer

Verbouwing badkamer

Bij oplevering gestripte badkamer opnieuw inrichten zoals bijlage. Nieuwe tegels vloer en wand, en infrezen leidingen in vloer en wand. Plaatsen van nieuwe douche, wastafel, verwarming en toilet (niet eerder aanwezig). Badkamer is 2 bij 2 m.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 164 x 266 cm. Badkamer slopen. Inbouw toilet plaatsen. Wastafel plaatsen, waarbij de waterleiding van de korte muur naar lange muur geplaatst moet worden. Waar het bad nu staat een inloopdouche realiseren met een glazenwand. De waterleiding verplaatsen van lange muur naar Zijde korte muur. Geheel betegeld tot plafond. Daarnaast een apart toilet. Inbouwtoilet plaatsen. Fontein. Alle aansluitingen blijven gelijk. Tegels tot plafond. Al het materiaal heb ik al uitgezocht. Ik nodig u graag uit om een goed beeld van de verbouwing te krijgen en een mooie offerte te maken.

Verbouwen/vernieuwen badkamer

Ik wil graag een verbouwing van bestaande badkamer (bad, tegels eruit, modernisering) 1,80 bij 2,00 meter. Het bad moet eruit, tegels van de muur af en voertegels eruit. Ik wil graag de nieuwe materialen ook meegenomen hebben in de offerte.

Verbouwing badkamer

wij willen de badkamer verbouwen. het bad mag er uit. deze willen wij vervangen met een inloopdouche waar het bad begint op de foto's willen wij een muurtje hebben en op die muur mag de stortdouche. achter het muurtje aan de andere kant willen wij de wastafel. rechts daar van een design radiator en links in de hoek een zwevend inbouw toilet. ook moeten er nieuwe tegels komen.

Badkamer / bovenverdieping verbouwing (naar andere kamer)

Ik wil een nieuwe badkamer, moet verplaatst worden naar andere kamer, zie bijgevoegde tekening. Eerste bestand is huidige situatie. Moet worden volgens de meest rechtse situatie op de tekening met drie voorbeelden. Moet af zijn voor 1 oktober (en kan vanaf 21 augustus)

Verbouwing badkamer

Badkamer van 2,5 m x 2,7 m verbouwen. Werkzaamheden: - verlaagd plafond - inloopdouche van 120 cm met goot - badkamermeubel plaatsen - tegel werk vloer en muren - geen bad Sloopwerk van huidig badkamer

Verbouwing badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen. Deze is 2.27m bij 1.78m. Momenteel voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Dit willen wij vervangen door douche tegen nieuw muurtje 90cm x 15cm met nisjes (douchebak 80×120 of 140 of inloop) met schuifdeur. En toilet (80 breed), wastafel (40x120cm) en handdoek radiator. Aansluitingen in basis op zelfde plek. Kleine verplaatsingen op basis van te kiezen sanitair. We zouden zelf sloopwerk kunnen verrichten. Wij hebben nog geen sanitair uitgekozen en zouden graag offerte met en zonder sanitair (basis tot medium uitvoering) en tegels ontvangen. Optie tot vloerverwarming verwerken in offerte.

Badkamer verbouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de verbouwing zoals in de bijgevoegde tekeningen uitgevoerd. Dit opvat het draaien van de wc, het plaatsen van een scheidingswand, het doorbreken van een muur/deur plaatsen, een nieuwe douchecel, een nieuwe wasbak plaatsen met lades hieronder, het ophangen van een spiegel, het installeren van een verwarmingselement, het leggen van nieuwe tegels. Ook zou ik graag de kosten zien van het verwijderen van de huidige badkamer. Totale oppervlakte van de badkamer is 3 m2.

Badkamer verbouwing

Ik zou graag mijn badkamer willen renoveren. De badkamer is 2m x 2m. De huidige meubels en tegels moeten er uitgehaald worden. En de nieuwe meubels wil ik graag in overleg met de vakman erin laten zetten.

Verbouwing badkamer

Badkamer 2 x 2,5 m vernieuwen, bad en douchecabine verwijderen. Muurtje bouwen voor inloop douche, tegels muur en vloer vervangen voor platen.