Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitsparing van Granieten aanrechtblad vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitsparing van Granieten aanrechtblad vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitsparing van Granieten aanrechtblad vergroten

Uitsparing van Granieten aanrechtblad vergroten

Wij willen onze gaskookplaat vervangen naar een inductiekookplaat. De uitsparing is nu 50x 58 en moet worden 50 76 cm

Zijwand en draaideur plaatsen in wasruimte

Op een adres te Zoetermeer in de wasruimte een Bruynzeel draaideur en een zijwand in de hoek van de wasruimte plaatsen, zodat er een afgesloten doucheruimte ontstaat. De deur (art. Nr. Bruynzeel 250370 en zijwand art. Nr. Bruynzeel 259371) heb ik uitgezocht en betaald bij Karwei vestiging Binckhorst Den Haag. Bezorging is afgesproken op bovenstaand adres, dit gebeurt aanstaande vrijdag. In de granieten vloer is een licht glooiende uitsparing van 90 x 90 cm, de draaideur en zijwand meten ook 90x90 cm, zodat er een klein verbredingsprofiel nodig zal zijn om de deur en de zijwand op de vlakke vloer te plaatsen. Tevens graag een goede kwaliteit thermostatische mengkraan (afstand 12 cm van warm en koud water aanvoer) plaatsen ter vervanging van de afzonderlijke aanvoer van warm en koud water (men raadde mij een Grohe term mengkraan aan. Graag verzoek ik U een offerte uit te brengen betreffende de kosten en de installatie op korte termijn uit te voeren. Vrijdag worden de materialen geleverd, dinsdagmiddag 1 maart donderdag 3 maart hele dag zouden voorkeursdagen zijn.