Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren

Trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren

Ik wil graag van een trapkast een badkamer maken. Belangrijk is hoe het op te lossen valt met de ventilatie. De badkamer meubels regel ik zelf. Er zijn wateraansluitingen aanwezig, misschien dat er wel wat omgelegd moet worden. De wasmachine staat er ook, deze mag blijven staan. Verder wil ik in de keuken vloerverwarming. Welke soort wil ik graag advies over. Er ligt nu een laminaat vloer, ik wil straks tegels. Tegels regel ik zelf. De keuken is ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Graag ontvang ik advies en een offerte.