Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

8 Toiletten renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 8 Toiletten renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 8 Toiletten renovatie

8 Toiletten renovatie

De plattegrond is 8 meter breed bij 5 meter en de hoogte is 3 meter. Alle materialen moeten worden ingekocht door de aannemer en graag top kwaliteit. De hele projectplaats is kaal. - Alle waterleidingen moeten worden aangesloten vanuit de 2 nieuwe cv ketels naar de kranen. de mechanische ventilatie komt vanuit de hoofdkast. * De hele nieuwe *systeemplafond, * Hele wanden stukken (ongeveer 200 m2). * Gietvloer ( +- 50 m2). Graag alleen bedrijven gevestigd in Nederland voor de garantie.

Renovatie toiletgroep lunchroom

Renovatie toilet groep (in ieder geval 2 toiletten van onze lunchroom). Het is een ruimte van ongeveer 9 m2 waarin in ieder geval weer 2 toiletten moeten worden geplaatst en een nieuwe fontein.

Toiletten renovatie

De 2 separate toiletten zijn beide 2 m2 groot. Het staande toilet dient te worden vervangen voor een zwevend toilet. Tevens moeten de wanden en de vloer betegeld worden. In de badkamer wil ik graag het ligbad vervangen door een inloopdouche. Daarnaast dienen de wanden opnieuw betegeld te worden. Dit is ongeveer 5 m2 groot en mag over de oude tegels heen.

Badkamer installeren

Wij willen graag de badkamer en 2 separate wc's in ons huis renoveren. 2 Staande toiletten vervangen door hangtoiletten! Soort klus: Complete badkamer renovatie Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen: Douche, wastafel, toilet, meubel(s), waterkraan, wand- of vloertegels, verlichting, stroompunten en radiator(en). Oppervlakte badkamer (in m2): 6 Slopen huidige meubels / sanitair: Nee, ik doe het zelf Eigenaar van het pand: Ja Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman Eerste werkdag: Zo snel mogelijk Graag hoor ik hoe snel u de werkzaamheden zou kunnen uitvoeren!

Renovatie van toiletgroepen

Op de 1e etage van ons gebouw zijn twee toiletgroepen die gerenoveerd moeten worden. Deze bestaan uit een herentoiletgroep (6 toiletten, 5 urnoirs, 4 wasbakken) van 25 m2 en een damestoiletgroep (4 toiletten, 2 wasbakken) van 15 m2. De bedoeling is dat het herentoilet wordt verkleind (maximaal 2 toiletten en 2 urinoirs en 1 wasbak) en idem het damestoilet (maximaal 3 toiletten en 1 wasbak). Betekent nieuw sanitair + opnieuw betegelen + nieuwe afscheidingen tussen toiletten/urinoirs. De verkleining van het herentoilet moet een schoonmaakhok opleveren. Dit is in de huidige situatie ook zo, maar moet beter ingericht worden en ruimer. Bijgevoegd een tekening. Het betreft de ruimtes 500A en 500B. Ik vraag een gedetailleerde offerte, maar het mag ook een globale indicatie zijn als u mee details voor een offerte nodig heeft.

Badkamer en toiletten renoveren

Renovatie badkamer 210 x 300 cm en 2 toiletten van 100 x 120 cm met een budget van €4500,-. Optioneel is voorwerk (verwijderen van huidige tegels, sanitair en de douche moet een paar cm omlaag). Vanaf 1 december de sleutel.

Renovatie van badkamer en toiletten

Ik wil de tegels en al het sanitair verwijderen uit de badkamer. Daarnaast moet het plaatsen van nieuw sanitair (op dezelfde plek), tegelen, stucen en afkitten gerealiseerd worden. De badkamer is 2.04 bij 2.74 meter. Ik wil graag een nieuwe douchedeur of andere douchecabine. Het laten betegelen van de toiletmuur en/of vloer. Het toilet is 1.06 bij 0.88 meter. Het oude toilet is 0.94 bij 0.98 meter.

Renovatie van de toiletruimte

Ik wil twee toiletruimtes laten renoveren. Het materiaal (Het inbouwreservoir voor zwevend toilet met een porseleinen hangtoilet, een bedieningspaneel, een softclose toiletzitting en isolatieset. Inclusief bevestigingsmateriaal en tegels) zullen wij zelf aanleveren. Beiden ruimtes zijn met de afmetingen 1,20 meter bij 0,92. In beiden toiletten zijn er nog geen zwevende toiletten aanwezig maar vast staande in de grond. De betegeling zal tot halverwege het toilet zijn dus niet tot aan het plafond.

Bathroom renovation

Since 2 months I have a house in Maastricht-City. I would like to renovate 2 toillets one of them 1 shower. The toilets are classic-sizes in typical Dutch townhouse. (approximatly 1,3 m x 2,5 meter) The works are: Installation of 2 new wc-seat, 2 new washable, 1 shower, new tiles on the wall- old tiles off. App. 6 m2 tiles. I need an offer as soon as possible. Regards Sinds twee maanden heb ik een huis in Maastricht centrum. Ik wil graag de renovatie van twee toiletten en een deze met een douche. De toiletten zijn klassieke maten in typisch Nederlands herenhuis. (Ongeveer 1,3 x 2,5 meter). De werken zijn: installatie van twee nieuwe wc-brillen, twee nieuwe wastafels, 1 douche, nieuwe tegels - oude tegels uit, circa 6 m2. Ik zou graag zo snel mogelijk uw offerte ontvangen. Spreekt u Duits of Engels?

Toiletruimtes renoveren

Ik heb zelf een kleine bouwonderneming. Ik heb een renovatie onderhanden van een woning waar ook twee toiletruimtes moeten worden vernieuwd. Er zijn nu staande toiletten en dit moet hangend worden. Al het tegelwerk moet worden vernieuwd en ook het fonteintje. Ik ontvang graag een prijsopgave.