Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toiletruimte in appartement opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toiletruimte in appartement opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toiletruimte in appartement opknappen

Badkamer en eventueel toiletruimte vernieuwen

Ik heb een voormalige huurwoning gekocht en krijg daarvan op 31 oktober de sleutel. Het is een 3-kamer appartement uit 1976, gelegen op de 2e verdieping. Er is daar een badkamer van 180 x 141 cm die ik graag op heel korte termijn wil laten verbouwen. Ik wil er nieuwe tegels en sanitair laten plaatsen. Eventueel wil ik ook de toiletruimte laten opknappen. Er staan foto's van de woning en badkamer op Funda. Ik wil een afspraak maken om mij te laten adviseren en ontvang daarna graag uw offerte. Een bedrijf dat hiervoor op heel korte termijn tijd heeft, geniet mijn voorkeur. Ik wil ook de mogelijkheid hebben om een keuze te maken in door u aangeboden materialen.

Toiletruimte renoveren

Ik help mijn broer met de verbouwing van het appartement dat hij heeft gekocht en we zijn nu op zoek naar een vakman voor de renovatie van zijn toiletruimte. We willen daar het staande toilet laten verwijderen en een nieuw hangend toilet laten plaatsen. Er moet ook nieuw tegelwerk komen op de wanden en vloer, over de bestaande tegels heen. We willen de klus uiterlijk eind november laten afronden. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Kleine renovatie in een badkamer en toiletruimte

Wij hebben een 3-kamer appartement gekocht uit bouwjaar 1950 en krijgen daarvan op 2 november de sleutel. We zoeken een vakman voor een kleine renovatie van de badkamer en toiletruimte. We willen: - het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet, daarbij de achterwand betegelen - de wastafel vervangen door een badkamermeubel van IKEA - een douchebak installeren - de radiator vervangen We willen ook een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de de vloertegels in de badkamer en toiletruimte, in totaal 5 m². De huidige tegels kunnen daarbij in de badkamer blijven liggen naar onze mening.In de toiletruimte ligt momenteel een soort kunststof vloerafwerking. We zien uw reacties graag tegemoet. Er staan foto's van de woning op Funda.

Badkamer en separate toiletruimte verbouwen

Ik wil de badkamer en de (separate) toiletruimte verbouwen. Betreft een appartement. De afmeting van de badkamer is 220 cm bij 174 cm. De afmeting van de toiletruimte is 96 cm bij 125 cm. In de badkamer wil ik een inloopdouche en wastafel. Tevens moet er plek zijn voor de was- droogmachine en voor de verwarming. De wanden en vloer moeten ook opnieuw betegeld worden. Stijl is modern/strak (grote tegels) in combinatie met wit en houtlook. Als het kan alles zo neutraal mogelijk houden. Ik heb nu ook een staand toilet en die moet zwevend worden en daarna alles goed betegeld worden eromheen. Het puin moet ook afgevoerd worden.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

Ik ben eigenaar van een appartement op 3 hoog in een complex zonder lift. Ik wil dit appartement op heel korte termijn klaar laten maken voor verhuur. Daarvoor wil ik de huidige badkamer en toiletruimte laten renoveren. De huidige badkamer bevat een bad, een douchecabine en een wastafel. Ik wil alles laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet de hele ruimte worden betegeld, er moet een doucheruimte worden gemaakt en een badkamermeubel worden geplaatst. In de toiletruimte wil ik het oude staande toilet laten verwijderen en er een nieuw toilet laten plaatsen. Er moet even bekeken worden of dat een hangend toilet moet worden. De ruimte moet ook helemaal worden betegeld. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Alle materialen moeten ook worden geleverd.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik woon in een appartement uit de jaren '80, gelegen op de 2e verdieping in een complex met een lift. Ik wil daar de badkamer van 155 x 196 x 235 cm en de toiletruimte van 115 x 90 x 235 cm laten renoveren. Ik wil op de wanden nieuwe tegels van 30 x 60 cm en op de vloeren tegels van 60 x 60 cm. In de badkamer wil ik graag een nieuwe wastafel, douche met douchewand, nieuwe kranen en nieuwe radiator. In de toiletruimte heb ik nu een staand toilet en ik wil er een hangend toilet laten plaatsen. Ook een fonteintje moet worden vervangen. Er moet hier en daar leidingwerk worden aangepast. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Toilet, fonteintje plaatsen en tegelwerk

Inbouwen van het nieuwe hangende toilet, het plaatsen van een fonteintje en tegelwerk. Ook is er een watermeter in het toiletruimte. Deze moet verplaatst worden, zodat het nieuwe toilet ingebouwd kan worden. Het oude toilet is al gesloopt en alle materialen zijn al gekocht en ligt in het appartement klaar.

Kleine badkamer vernieuwen

Ik heb een klein appartement gekocht en krijg daarvan op 7 juli de sleutel. Er is daar een badkamer/toiletruimte van 100 x 200 cm en die wil ik graag laten opknappen. Ik wil de tegels vervangen en een wandje laten maken voor het douchegedeelte. Er moet een nieuwe wastafel in en een nieuw staand toilet. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Er staan foto's van de situatie op Funda. Misschien kan er over de bestaande tegels heen getegeld worden, dat moet even worden bekeken. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

Ik wil de badkamer en toiletruimte in het appartement waar ik binnenkort ga wonen graag geheel laten vernieuwen. De badkamer is 223 x 205 cm en de toiletruimte is 90 x 141 cm groot. Ik wil in de toiletruimte het oude staande toilet laten vervangen door een hangend toilet met inbouwunit. De ruimte moet worden betegeld, de wanden daarbij tot 120 cm hoog. In de badkamer is nu een bad en een aparte douche. Ik wil in de nieuwe badkamer een inloopdouche met een douchebak en ik wil er een badkamermeubel plaatsen. Er moet ook een muurtje komen waar de wasmachine en droger naast kunnen staan. De wanden en vloer moeten opnieuw worden betegeld. Ik heb de materialen al op afroep besteld. Ik nodig bedrijven graag uit om de klus hier met mij te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Klussen in de badkamer, toiletruimte en keuken

Onze schoondochter verhuist op 23 maart naar een appartement. Er moeten daar nog enkele werkzaamheden worden verzorgd. Het gaat om het plaatsen van extra stopcontacten voor de nieuwe keuken, het vervangen van een staand toilet door een inbouwtoilet en werk in de badkamer. Daar moet een badkamermeubel, een douchewand en een nieuwe radiator worden geplaatst. De oude radiator is al verwijderd. We laten dit bij voorkeur vanaf 20 maart verzorgen. Bedrijven die dan tijd hebben, nodigen wij graag uit om hiervoor een offerte te verzorgen. Alle materialen zullen dan aanwezig zijn, met uitzondering van kleine aansluitmaterialen.