Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen

Toiletreservoir vervangen en tegelwerk herstellen

In verband met lekkage in ons inbouwreservoir moet deze zo snel mogelijk vervangen te worden. Tegels verwijderen, reservoir vernieuwen en opnieuw tegelen. Als mogelijk de muur (triplex met tegels) zo herstellen dat het inbouwreservoir beter bereikbaar is.

Toiletreservoir vervangen en tegelwerk toilet herstellen

In verband met lekkage in ons inbouwreservoir dient deze zo snel mogelijk vervangen te worden. Tegels verwijderen, reservoir vernieuwen en opnieuw tegelen.

Loshangend toiletreservoir monteren

Wij hebben een toilet met waterreservoir aan de muur bevestigd (geen inbouw), die kapot is. Wij zouden graag het reservoir laten vervangen. De hoogte van de buis tussen de wc-pot en het reservoir is ongeveer 75 cm. De aansluiting zit rechts (buis loopt van vloer omhoog naar deze aansluiting).

Toiletreservoir laten vervangen

Toilet reservoir demonteren en nieuwe installeren.

Kleine opknapbeurt van de badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman voor een kleine opknapbeurt van mijn badkamer. Ik heb nu een oude douchecabine met een geïntegreerde douchebak die versleten is en vervangen moet worden. Eventueel wil ik een douchebak met een enkele wand. De badkamer moet opnieuw gekit worden en ik wil het toiletreservoir laten nazien. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Plieger reservoir vervangen

Toiletreservoir: Plieger-Mosel laag 6 - 7,5 L boven de toiletpot aan de muur van de badkamer monteren. Op dezelfde plek als de huidige. De huidige verwijderen en afvoeren. Wat zou dat gaan kosten? Bij voorkeur tussen 12:00 en 16:00 uur bellen.

Nieuw toiletreservoir installeren

Ik heb een laaghangend waterreservoir welke ik wil laten vervangen. Dit reservoir is ongeveer 17 jaar oud en heeft aan de voorkant een (hangende) deksel waarmee het reservoir geopend kan worden, dit vind ik niet handig en wil het daarom laten vervangen door een reservoir met de deksel er boven op. Ik zoek iemand die deze kan monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Toiletreservoir laten vervangen

Ik wil een nieuw toiletreservoir, volgens mij is er iets mis met de vlotter. Het gaat om een hoog hoekmodel, wit. Ik wil dus weten wat het reservoir zelf kost en wat de montagekosten zijn. En het liefst ook een foto van het te leveren reservoir.

Toiletreservoir laten vervangen

Ik wil een nieuw toiletreservoir, volgens mij is er iets mis met de vlotter. Het gaat om een hoog hoekmodel, wit. Ik wil dus weten wat de reservoir zelf kost en wat de montagekosten zijn. En het liefst ook een foto van het te leveren reservoir.

Toiletreservoir vervangen en opnieuw betegelen

Toilet Reservoir vervangen,en opnieuw tegelen (gedeeltelijk). En tevens een nieuw bedieningspaneel plaatsen.