Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toiletpot monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toiletpot monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toiletpot monteren

Toiletpot monteren

Nieuwe toiletpot plaatsen, met bril (geen wandcloset, of inbouw). Staande toiletpot is reeds besteld bij de Praxis.

Toiletpot vervangen

Ik heb een staande toiletpot waar een barst in zit. Ik wil een nieuwe pot gaan kopen en die laten monteren. Ik hoor graag wat de kosten zijn voor de montage.

Vervangen staande toiletpot en reservoir

Wij willen ons staande toilet met kunststof waterreservoir gaan vervangen. We willen daar een Plieger Pack van keramiek laten monteren, een model dat 8 cm is verhoogd. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Toiletpot verwijderen en herplaatsen

Er is een hoek afgebroken van mijn hangende toiletpot en ik ga een nieuwe kopen. Ik laat de oude pot graag verwijderen en de nieuwe monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

2x toiletpot, reservoir en fonteintje installeren

Ik heb bij Gamma voor mijn toiletruimte boven en beneden nieuw sanitair gekocht en wil dat laten plaatsen. Het gaat om 2 staande wc-potten, 2 kunststof waterreservoirs en 2 fonteintjes met kranen. Ik heb nog geen manchetten gekocht voor de aansluiting op de riolering, omdat ik daarvan de maat niet weet. Ook is er nog geen kit aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het verwijderen van het oude sanitair en het monteren van het nieuwe.

Verhoogde toiletpot monteren

Wat kost een toiletpot verwijderen en een nieuwe aanleggen? Met een afvoer in de vloer. Een verhoogde toiletpot. Kunt u de oude pot meenemen? Ik kan de nieuwe pot, die in de aanbieding is, wel bestellen maar niet ophalen. Kunt u dit eventueel voor mij verzorgen? Anders graag een pot mee aanbieden?

Plaatsen van twee toiletten

Ik wil graag 2 toiletpotten laten vervangen. Model Hydra duoblok met vloerafvoer productnummer 351892 op 1e verdieping plaatsen + verwijderen bestaande toiletpot met hoge hangende stortbak (maar niet meenemen) en plaatsen Hydra duoblok PK met productnummer 351893 plaatsen op BG + verwijderen bestaande toiletpot (met lage hangende stortbak). Dus leveren en monteren twee toiletpotten. Urgent want de bewoonster is hoogzwanger. Kunt u binnen nu en een week dit verzorgen voor ons?

Staande WC-pot monteren

Graag zou ik willen weten wat het kost om een staande toiletpot te laten vervangen (zonder inbouwreservoir). We moeten nog een nieuwe pot aanschaffen. De nieuwe pot zal hetzelfde zijn al de huidige. Aansluitingen of afvoer hoeven niet verlegd te worden. Kunt u een prijsindicatie mailen?

Plieger reservoir vervangen

Toiletreservoir: Plieger-Mosel laag 6 - 7,5 L boven de toiletpot aan de muur van de badkamer monteren. Op dezelfde plek als de huidige. De huidige verwijderen en afvoeren. Wat zou dat gaan kosten? Bij voorkeur tussen 12:00 en 16:00 uur bellen.

Badkamer geheel verbouwen

De badkamer geheel verbouwen: - de oude wand- en vloer tegels verwijderen en nieuwe wand- en vloer tegels plaatsen. De wandtegels tot halverwege zetten; - boven het tegelwerk op de wanden en het plafond stuken. - de oude douchedeur verwijderden en een nieuwe douchedeur plaatsen (anti kalk variant). - een nieuwe toiletpot plaatsen en reeds gekochte wasbak monteren. - tevens nieuwe verlichting in de gehele badkamer. De badkamer is 1.85 x 2.50 meter. De hoogte is 2.40 meter. Kunt u op vrijdag komen kijken. De materialen wil ik bij Gamma