Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toiletgroep bouwen voor een restaurant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toiletgroep bouwen voor een restaurant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toiletgroep bouwen voor een restaurant

Toiletgroep bouwen voor een restaurant

Ik zou graag een offerte willen hebben voor een te bouwen toiletgroep. De beschikbare ruimte zal zijn ongeveer 3.50 bij 2.40 meter zijn. Het betreft dames en heren toiletten. De toiletten moeten voldoen aan de regelgeving voor alcohol schenkende gelegenheden. Wij willen comfortabele toiletten, de ruimtes moeten niet te krap worden. En op basis van dat criterium moet er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Het betreft nieuwbouw, de ruimte is nog helemaal casco.

Toiletgroep bouwen voor een restaurant

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van de sanitair ruimte in een restaurant. Er dienen 2 apart hangende toiletten geplaatst te worden met deuren en kozijnen en een gezamenlijke wasbak in de aansluitende ruimte. Ook dienen er drie lichtpunten gemaakt te worden en moet de ruimte worden betegeld. Ook zal er een stenen muur van 6.5 meter lang gemetseld moeten worden. Ik verneem ook graag de kosten voor het leiding- en rioolwerk als u dit kunt voorzien, anders dan is daar ook nog een andere loodgieter voor beschikbaar. De werkzaamheden moeten voor 1 september zijn afgerond.