Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet vervangen

Toiletruimte renoveren

Ik heb zojuist een offerte ontvangen voor het sanitair voor mijn toilet. Ik wil een nieuw reservoir nieuw hangtoilet en een nieuw fonteintje. Ik heb al een hangtoilet. In principe wil ik alleen de tegels van het achterwand vervangen. Ik heb hiervoor tegels. Afhankelijk of de afvoer van het fonteintje past. Heb nu een hoekfonteintje. Het toilet heeft de afmeting 90 x 120 cm.

Totaal renovatie badkamer

Oude badkamer (1.80 bij 2.40) eruit, inclusief tegels. Nieuwe inclusief vloerverwarming (elektrisch) erin. Kozijn vervangen voor rabaddelen en luike bovein in. Graag volgende dingen vervangen: toilet badkamermeubel en douche.

Toilet vervangen in een hangtoilet

Ik wil de wc vervangen. Het is nu een wc pot en ik wil graag een wandcloset.

Verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer

Oude badkamer geheel strippen en compleet nieuwe badkamer plaatsen. ??Vragen aan user: Afmeting: Huidig: 1.75 m bij 2.60 m. Wordt: 3 m (ipv 2.60 m) bij 1.75 m. In totaal aan wanden is: 25 m2 Afvoeren en strippen? Moet nog gestript worden, dit laat ik graag door u doen. Graag ook het materiaal afvoeren. Plafond? Het plafond moet worden verlaagd. Muren en vloer? Moeten beiden worden betegeld. Plaatsen van douche/meubels? Er moet een muur doorgebroken worden, deze moet verzet worden, waardoor de badkamer groter wordt. Dan graag betegelen. Wc en washok moeten ook deels worden betegeld. Dit wil ik in dezelfde stijl als de badkamer. Het washok hoeft alleen de vloer van 9 m2 worden betegelt. In de badkamer moet een extra wc worden geplaatst naast de huidige wc, deze moet wel doorgetrokken worden. De oude wc moet vervangen worden. Dus: 2 toiletten plaatsen, waarvan 1 opnieuw aanleggen. Een douchewand plaatsen, een losstaand bad waar ook een losstaande kraan komt waarvan het leidingwerk via de grond moet gaan. Nog een wastafel inclusief meubel met spiegel, een radiator (modern) plaatsen. De douche verplaatsen en een afvoergoot maken. En nog een paar kleine dingetjes zoals wc houder en handdoekenrek monteren. In het toilet moet een fonteintje worden gemonteerd. Het liefste zouden wij in mei willen beginnen.

Binnenwerk of gehele inbouwreservoir toilet vervangen

Toilet blijft doorlopen en dat veroorzaakt lekkage. Blijkbaar wordt het water dat blijft stromen niet door de afvoerpijp afgevoerd? Wens is om het binnenwerk (met of zonder waterreservoir??) van inbouwtoilet te vervangen. Tegelwerk moet dan verwijderd en opnieuw gedaan. Oude pot kan wel hergebruikt worden.

Toiletrenovatie: toilet vervangen voor inbouw, verlichting repareren en betegelen

De ruimte is klein (circa 1 a 1,5 m2). - De huidige toiletpot dient vervangen te worden door een inbouwtoilet. - De verlichting is stuk. Waarschijnlijk omdat de transformator kapot is. Deze bevindt zich onder het verlaagde plafond. - Het toilet dient opnieuw betegeld te worden. In overleg of de vloer en wanden worden gedaan.

Toilet vervangen

Ik ben als ergotherapeut betrokken bij een ouder stel die hun toilet graag vervangen door een verhoogd toilet. Echter willen zij graag weten wat dit kost om te kunnen bepalen hoe zit dit kunnen realiseren.

Complete badkamer renovatie

Ik wil onze toekomstige badkamer per medio maart laten renoveren. Plafond witten of stucen. Douche, toilet en wastafel vervangen. En betegelen inclusief verlichting. Het is een bestaande badkamer van 2 x 3 m en 2,40 hoog 1 deur en 1 klein raam van ongeveer 40 x 40 cm. Wij strippen de badkamer en zorgen voor de nieuwe tegels.

Badkamer compleet renoveren

Ik wil de bestaande badkamer vervangen, dus oude afbreken en afvoeren en nieuwe badkamer plaatsen/installeren. De badkamer is ongeveer 2 x 2 meter en een deel zit onder een trap. Hier staat nu het toilet. We hebben een bad, deze moet eruit en dan wil ik een inloop douch. De badkamer willen we in een moderne stijl. Deze week ben ik thuis, daarbuiten ben ik vrijwel constant weg en wordt een afspraak maken lastiger.

Toilet vervangen door hangend toilet

Hangend toilet plaatsen, vloertegels en wandtegels vervangen . Nieuw fontein plus andere kraan. De vloer is 90x130 cm. ik schat 6 a7 M2 nodig te hebben de wandtegel? de rest moet stucwerk zijn. de tegels moeten wij nog uitzoeken. Graag een prijs indicatie voor geheel plus welke maat toilet past en arbeidskosten.

Partners

Partners van Casius