Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet stortbak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet stortbak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet stortbak vervangen

Hangend toilet plaatsen en een fonteintje

Ik ben opzoek naar iemand die met enige spoed een hangend toilet kan plaatsen en een fonteintje. Er staat nu nog een toilet met de stortbak erboven deze halen we er zelf uit. Het gaat echt om het plaatsen. Afvoer en waterleidingen zijn misschien nog wel nodig, toilet zelf enzovoort hebben we al aangeschaft.

Toilet updaten

Toilet uit jaren 90 moet geupdated worden, met zwevend toilet (op seniorenhoogte!), vierkant modern fonteintje met kraan en weg gewerkte stortbak Zie foto. De muren van onder tot boven met moderne hedendaagse tegels (lichtgrijs/wit/zwart). Graag zie ik uw offerte tegemoet.

Toiletruimte verbouwen

Ons toilet is nodig aan vervanging toe. Hiervoor gaan we de tegels , toilet , stortbak, fontein zelf aanschaffen. We zoeken iemand die dit binnen redelijk korte termijn kan plaatsen. Onze toilet ruimte is lengte 1,25 breedte 85 en hoogte 2:25. Plafond dient ook aangepast te worden wegens verlichting. Plaatsen van spots en verleggen van leiding fontein is nodig. We gaan van een staande toilet naar een hang toilet. ( toilet is nu zeer oud) Gelieve plaatsen in week 6/7. Voor de voorjaars vakantie.

Toilet vernieuwen plus stortbak

Ik wil een nieuwe verhoogde WC Pot plus laaghangend waterreservoir.

Douchecabine, stortbak wc en meubel plaatsen

Het plaatsen van een douchecabine, nieuwe stortbak voor het toilet en een badkamermeubel plaatsen.

Stortbak toilet vervangen

Vervangen van hoog hangende stortbak.

Vervangen inbouw toilet

Wegens lekkage van de stortbak moet het inbouw toilet vervangen worden. Graag incl maken van de ombouw. Evt moet ook iets aan de vloer gedaan worden ivm waterschade. Er zit een houten vloer onder en ik wil weten hoe dit aangepakt moet worden.

Renovatie toilet

Wij zijn van plan om het toilet totaal te laten renoveren en zoeken contact met een geschikte installateur. Onderstaand heb ik geprobeert om de bestaande en de gewenste situatie zo nauwkeurig te omschrijven om U een eerste indruk te geven. Bestaande situatie De WC-ruimte heeft de afmetingen 82cm x 117cm. De vloer is van hout, met eronder vloertegels. De ruimte is betegelt met tegeltjes 15cm x 15cm tot een hoogte van ca 150cm. Daar boven is gestukadoord. Verder bevindt zich in de ruimte een staande WC-pot met stortbak en een klein fonteintje. Lichtschakelaar in de betegeling. Natuurlijke ventilatie in het plafond. Gewenste aanpassingen Slopen van de bestaande WC pot, stortbak en fontein. Leveren en monteren van een vlakspoel wandcloset met softclose zitting (wit) Leveren en monteren van een klein fontein. (wit) Afvoer in de muur leggen. Leveren en monteren wandtegels 30cm x 60cm voor betegeling tot hoogte van ca 150cm Leveren en monteren vloertegels 60cm x 60 cm.

Zwevend toilet vervangen en muur betegelen

We willen het zwevend toilet in de badkamer vervangen voor een nieuwe. Dus toilet, tegels en stortbak verwijderen en alles nieuw weer installeren en tegelen. Graag laten we het afvoeren door de vakman. We zorgen voor nieuwe stortbak en toilet en tegels. Het deel dat betegelt moet worden is ongeveer 1 meter x 15 cm, aan een kant is het een inbouw tegen de muur en de andere kant is in de badkamer. Wij regelen tegels en de toilet. Het materiaal voor de installatie laten we graag door de vakman regelen. Offertes zijn ter oriëntatie.

Toilet stortbak vervangen

Laaghangende toilet stortbak vervangen max 45 cm breed