Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermostaatkraan herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermostaatkraan herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermostaatkraan herstellen

Thermostaatkraan herstellen

Mijn thermostaat kraan kan ik moeilijk draaiend krijgen. Als deze niet gerepareerd kan worden, wil ik hem laten vernieuwen of vervangen. De kraan is ongeveer 17 jaar oud.

Badkamer herstellen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor herstelwerkzaamheden van onze badkamer. Wij hebben eind december de sleutel gekregen van onze koopwoning, de woning is ± 5 jaar oud. De badkamer zag er op het eerste oog erg mooi uit, maar na de eerste keer de douche gebruiken is onze mening hierover veranderd. De afvoer van het water is niet zoals dit moet zijn in een douche, aangezien het water wegloopt richting de deur en eronder door i.p.v. richting het putje. Maar daarnaast is ook de thermostaatkraan niet warmer of kouder te verstellen. Deze staat alleen maar op ongeveer 38 graden. Tevens zijn de vaste douchewand en douchedeur allebei scheef afgesteld, maar de stelboutjes zijn niet meer te gebruiken. Hierdoor sluit de douche niet goed tegen de vaste wand, er blijft altijd een kier open staan. Ook het tegelwerk is helaas niet zo recht als men mag verwachten. Wij hopen dat dit 'gewoon' scheef betegeld is, en niet dat er een andere oorzaak achter zit, bijvoorbeeld vocht of waterschade. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het opmaken van de schade en de wat de herstelkosten hiervoor zouden zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wachten uw reactie met belangstelling af.

Douchebak en -kraan vervangen

Kunststof douchebak (8 jaar oud) vervangen door stalen douchebak, oude thermostaatkraan (lekt) vervangen. Aanschaf bak en kraan in overleg. Werkzaamheden: douchedeur demonteren, kit verwijderen, oude douchebak verwijderen, nieuwe douchebak plaatsen, douchedeur monteren, nieuwe kit voor bak en deur, indien nodig tegelwerk herstellen; oude kraan demonteren, nieuwe kraan plaatsen.

ligbad en voorwand verwijderen douchbak ...

ligbad en voorwand verwijderen douchbak plaatsen en aansluiten van de afvoer douchewand plaatsen plaatsen thermostaatkraan tegelwerk wand herstellen met reeds aangeschafte tegels tegelwerk vloer herstellen met reeds aangeschafte tegels afkitten van de hoeken en douchebak maken van een houten koker om 2 m leidingen sloopafval afvoeren