Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer en opknappen wc? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer en opknappen wc. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer en opknappen wc

Duoblok wc en tegelvloer in toiletruimte vervangen

We willen onze WC deels laten opknappen. Het duoblok willen we laten vervangen door een met een hogere toiletpot (AO-uitlaat). We willen die zelf aanschaffen en door een vakman laten plaatsen. Ook willen we de vloer van de WC van nieuwe tegels laten voorzien. Oppervlak WC = ca. 1,2 m2. Voor de aanschaf van de tegels willen we graag advies hebben. Heb een fotootje bijgevoegd om een beeld te krijgen.

Tegelvloer en opknappen wc

Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de keuken, gang en toilet laten leggen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 20 m2. Daarnaast wil ik op de wanden van het toilet opnieuw laten betegelen tot aan de helft. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Er zit mogelijk ook een lek bij de toiletpot, dit wil ik graag na laten kijken en zo nodig laten repareren. Verder zou ik graag een fonteintje en nieuwe spoelknop in het toilet aan laten brengen. Ook zou ik graag de toilet deur laten maken: deze klemt en het slot gaat stroef.

Doucheruimte opknappen

Graag zou ik wat werkzaamheden laten uitvoeren bij een apart douchegedeelte. De voeren van de tegelvloer zijn slecht en deze zou ik graag laten vervangen daar waar mogelijk. Verder zou ik er een douchedeur op de tegelvloer en een badstoeltje willen laten monteren. De ruimte is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter groot.

Badkamer laten opknappen

Ik wil mijn badkamer wat laten opknappen. Ik koop bij Praxis een nieuwe douchecabine zonder douchebak. Er moet een bestaande douchehoek gedemonteerd en afgevoerd worden en de nieuwe cabine moet rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Een bestaande radiator in de douche wil ik laten aansluiten met nieuwe leidingen langs het plafond naar de cv-ketel die zich in een halletje bevindt. Als laatste wil ik een wastafel laten verwijderen en daar een wastafelmeubel laten aansluiten en monteren. Ik wil zelf alle materialen aanschaffen bij de Praxis, behalve de aansluitmaterialen voor het installeren. Ik wil de klus in onderling overleg inplannen en zorg dan dat alle materialen er zijn. Ik ontvang graag uw offerte. Een bezoekje stel ik op prijs, dan kunnen we de klus hier bespreken.

Badkamer laten vernieuwen

Wij willen graag onze badkamer laten opknappen. De badkamer is voorzien van een betonnen vloer met daarop Novilon, dit willen wij laten vervangen voor een tegelvloer met vloerverwarming. De douchecabine en het staande toilet willen wij ook graag laten vervangen. De wasmachine en droogtrommel moeten blijven staan maar hier willen wij wel graag een plank boven laten monteren. Het tegelwerk op de wanden is nog goed, het plafond moet wel opnieuw geschilderd worden. In de badkamer staat een oude wastafel uit de jaren '20, deze moet behouden blijven maar wel worden voorzien van nieuwe kranen.

Badkamer verbouwen en opknappen

De restanten van de douchebak en een muurtje dient te worden verwijderd. De vloer onder de douchebak, 80 bij 80 cm, blijkt niet betegeld. Er zal dus een nieuwe tegelvloer geplaatst moeten worden over de bestaande vloer en het onbetegelde gedeelte. Dit zal 1.80 breed bij 2 meter lang zijn. Tevens moet er over een hoogte van 30 cm en een lengte van 2 keer 80 cm wandtegels geplaatst moeten worden. Separaat zou ik graag willen wete wat de montage van de wastafelmeubel en spiegelkast kost.

Tegelwerk vervangen in de badkamer

Ik wil mijn kleine badkamer laten opknappen. De afmeting is 1.65 x 1.80 x 2.50. Alle materialen zijn reeds aanwezig. De gekozen vloertegel heeft de afmeting van 60 x 60 cm. De wandtegels hebben de afmeting van 60 x 30 cm. Tevens heb ik een glazen wand inclusief bevestigingssysteem. De wand heeft de afmeting van 2.00 x 1.10. De badkamer heeft rondom gipsplaten en ook het plafond is met gipsplaten afgewerkt. Nieuwe (groene) gipsplaten zijn tevens aanwezig. De nieuwe vloertegels kunnen over de oorspronkelijke tegelvloer gelegd worden. De vorige tegelvloer is reeds verwijderd. De wanden zijn nu bekleed met wandtegels en voor de nieuwe badkamer wil ik alleen de natte ruimte betegeld hebben in de afmeting 1.00 x 0.90. De huidige wandtegels kunnen inclusief gipsplaten verwijderd worden. De nieuw geplaatste gipsplaten wil ik mogelijk gestuct hebben. Indien het plafond ook vernieuwd moet worden, dan geldt dat daar ook voor. Eventueel schaf ik nog een nieuwe radiator aan, waardoor deze tevens geplaatst zou moeten worden. De vloertegels zijn al verwijderd en cementvrij en de wanden zijn met gipsplaten bekleed met tegeltjes van 10 x 10 centimeter, dit moet nog wel verwijderd worden.

Opknappen badkamer/wc

Ik wil graag badkamer en wc opknappen. Dit houdt in * Badkamer: tegels vloer leggen (over bestaande tegelvloer; ong 2,5m2), nieuw meubel plaatsen, douchewand + douchekop plaatsen. * WC: tegels vloer leggen (over bestaande tegelvloer). Optioneel hangende wc plaatsen inclusief achterwand. Montagemateriaal (als tegellijm, voegmiddel etc) leveren door klusjesman. Globale afmetingen en foto's ter indicatie bijgevoegd

Opknappen van de badkamer

Ik wil een aantal klussen aan mijn badkamer laten doen. Als eerste zal de aanwezige douchecel met bak verwijderd moeten worden en de vloer die erin ligt eruit gehaald moeten worden. Het probleem is: er liggen twee tegelvloeren in, de originele vloer en daarop een tweede vloer. Hierna moet er een nieuwe tegelvloer gelegd worden, een aflopende vloer naar de afvoer toe. Hiernaast is het de bedoeling dat er een deel van het voegwerk in de aanwezige tegels vernieuwd moet worden, met name de voegen in de douche zelf zijn erg versleten en op delen helemaal weg. Naast de vloer en het voegen moet er dan een inloopdouche komen en geplaatst worden. Dit kan of een inloopdouche worden of twee glazen wanden. Verder is er sprake van een vochtprobleem aan de buitenzijde van een van de badkamer muren.

Badkamer verbouwen

Badkamer deels opknappen. Wil graag mijn bad laten verwijderen en een douchecabine laten plaatsen. Plafond vervangen en een andere vloer erin. Momenteel zit er een tegelvloer in. Graag advies en mogelijkheden voor een nieuwe vloer. En er moeten drie rijen tegels verwijderd worden en weer nieuwe erin. Afmeting is 2.60 bij 2.60 meter. Materiaal in overleg.