Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

En suite badkamer op zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: en suite badkamer op zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: en suite badkamer op zolder

En suite badkamer op zolder

Wij willen op de overloop op onze zolder een kleine en suite badkamer laten plaatsen. De afmetingen zijn nog niet bekend, maar de materialen koop ik wel zelf.

Wij krijgen 1 juli de sleutel van ons ...

Wij krijgen 1 juli de sleutel van ons appartement. Daarin bevindt zich nu een kleine badkamer die wij bij de slaapkamer willen trekken, badkamer en-suite. In deze badkamer moet een ligbad komen, met een ruime inloopdouche, brede wastafel met onderkasten. Daarnaast moet er op de benedenverdieping een douche gemaakt worden tbv logees. Dit plan moet eigenlijk direct van start kunnen in de 1e week van juli en klaar zijn 29 juli, de verhuisdatum. Graag zien wij uw reacties tegemoet, Met vriendelijke groet, P. birnie

Seperate douche- en toiletruimte op de ...

Seperate douche- en toiletruimte op de 1e verdieping moeten samengevoegd worden tot 1 ruimte. Hier komt ook een stuk van de overloop bij. De huidige ruimtes moeten opengebroken worden, er moet een nieuwe binnenmuur geplaatst worden. Tevens moet er een deel van een andere muur naar de slaapkamer opengebroken worden, om een badkamer-en-suite te realiseren. De afvoer van de toilet is aanwezig, maar moet een meter verplaatst worden om een wandcloset te maken. De afvoer van de douche moet verplaatst worden naar de andere kant (dus vloer openbreken). Waterleiding idem verplaatsen. Electriciteit is aanwezig, maar moet worden uitgebreid voor extra lampen bij wastafel. Muren moeten deels betegeld worden en deels gestuct. Plafond moet gestuct worden. Douchecabine en douchebak plaatsen.

De badkamervoorziening is nu geplaatst ...

De badkamervoorziening is nu geplaatst onder de trap van de bovenburen, zeg maar in de gangkast. De badkamer moet worden uitgebouwd naar de gang, waarbij een muur wordt weggehaald. Een deel van de gang wordt er dus bij betrokken. De deur naar de slaapkamer blijft. De deur vanuit de gang naar de huiskamer wordt weggehaald (er is nog een tweede deur in de gang naar de kamer en suite) en er wordt een deur geplaatst richting de gang. In de badkamer worden een douche, w.c. en wastafel geplaatst. Daarbij een tegelvloer (doorlopend naar de gang), en wandtegels. Stucwerk waar de deur heeft gezeten, evt. verwarming. Keuken: nieuw aanrecht geplaatst, waterleidingen verplaatsen, aanleg buitenkraan en aansluiting afwasmachine.