Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Studeerkamer ombouwen tot badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: studeerkamer ombouwen tot badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: studeerkamer ombouwen tot badkamer

Studeerkamer ombouwen tot badkamer

Wij willen in het huis dat wij hebben gekocht, van wat nu een studeerkamer is, een badkamer laten bouwen en de soort inbouw kast laten afbreken. De huidige, kleine badkamer willen we afbreken en een gewone kamer van maken. Het strippen van de studeerkamer kunnen wij zelf. Momenteel zijn er brandgevoelige platen voor het plafond, dit laten wij graag aanpassen. De muren en de vloer moeten worden betegeld en elektra en leidingen moeten worden aangelegd. In de maand mei zouden wij willen beginnen, is dit haalbaar en wat zouden de kosten bedragen?