Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Strips onder de douchedeur laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: strips onder de douchedeur laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: strips onder de douchedeur laten vervangen

Nieuwe strips op de douchedeur plaatsen

In de badkamer hebben we een glazen douchedeur die heeft nieuwe strips nodig. Naast de glazen deur is nog een kleine glazen wand; ook deze moet voorzien worden van nieuwe strips.

Strips onder de douchedeur laten vervangen

Onder de twee douchedeuren zitten plastic strips en deze moeten worden vervangen. Het zijn twee douchedeuren en hebben allebei een hoek van 45 graden. Heb zelf niet het juiste materiaal, dus vind het prima als de klusjesman hiervoor zorgt.

Badkamer renoveren

Ik wil graag onze badkamer renoveren. De afmetingen zijn 2.50 meter bij 0.90 meter. Hoogte is 2.50 meter. Aan de ene korte kant moet een douchedeur met douche en drain gerealiseerd worden en aan de andere korte kant een badmeubel met spiegelkast en verlichting. De deur zit in het midden van de lange zijde. De wandtegels moeten mat wit en 30 bij 45 cm zijn. Op de vloer en de douchewand willen we graag antraciet of zwarte tegel strips hebben. De huidige indeling is exact hetzelfde. De tegels kunnen over de oude gelijmd worden. Er zit nu een douchebak in, deze moet eruit. Graag willen we een inloopdouche hiervoor in de plaats.

Badkamer opknappen en repareren

Onze badkamer is niet 'traditioneel' gemaakt. Op de vloer ligt linoleum en de muren van de douche zijn gelatext en daarna met lak overgeschilderd. Er is nu een aantal dingen dat gemaakt moeten worden: - de lak is op een paar plaatsen beschadigd waardoor deze niet meer waterdicht is: repareren (lak); - de kit is op enkele plaatsen beschimmeld: opnieuw kitten +- 2 meter; - de houten plint die op de douchebak uitkomt moet vervangen worden (liefst door iets dat geen water opneemt). Misschien een steenstrip?; - er moeten rubber strips op de douchedeur geplaatst worden, 2 meter hoog; - verder: de douchebak (Sealskin) moet behandeld worden met een product van Moeller Chemie (HMK s37). reeds besteld. Er zijn foto's beschikbaar.

Badkamerrenovatie uit laten voeren

De werkzaamheden die moeten gebeuren zijn: 1.) Systeemplafond met spotjes creëren. 2.) Nieuwe strips aan douchedeur monteren. 3.) Badkamermeubel leveren, plaatsen en afwerken. 4.) Douchekraan en douchekop leveren en plaatsen.