Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Storten badkamervloer met drain en of tegelen badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: storten badkamervloer met drain en of tegelen badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: storten badkamervloer met drain en of tegelen badkamer

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Badkamervloer slopen, vervangen en leidingwerk aanleggen

Ik heb een badkamervloer met twee lagen tegels en misschien cement die er helemaal uit moet. Het betreft een oud appartement met houten ondervloer. Ik heb lekkage doordat er geen kinband is geplaatst en continue verstoppingen doordat er 90 graden bochten in de afvoer van de douche zit. Deze moeten vervangen en 2 koperen leidingen moeten worden vervangen. Vervolgens moet er een vloer op, die klaar is om te worden betegeld (wat ik zelf kan doen verder). Het gaat dus om de vloer uitbreken, storten, afvoer vervangen en een nieuwe vloer erop storten om te kunnen tegelen. Betreft een badkamer oppervlakte van 194 x 174 cm. Als jullie alleen het sloopwerk doen, is ook goed. Het liefst zo snel mogelijk!

Badkamervloer vernieuwen

Het laten storten van een betonvloer (12m2) met douchedrain, de ondervloer is nu van hout. Tegelen van de vloer en deels wand (4m2). Wij zorgen ervoor dat de vloer en de delen van de muur kaal zijn.

Badkamervloer vervangen en inloopdouche maken

Er is een lekkage geweest waardoor de betonnen ondervloer naar alle waarschijnlijkheid verzadigt is geraakt. De water expert adviseert de bestaande vloer er uit te verwijderen en de ondervloer die van beton is af te scheppen en opnieuw te storten, echter weten we pas hoe erg het is als we de oude tegelvloer weg is. Het is 15 vierkante meter vloer waar een douchebak in zit, deze moet er uit en wij willen graag een inloop douche hier voor in de plaats. Verder ligt deze badkamer boven de keuken, door de lekkage is hier het plafond naar beneden gekomen. Dus dit plafond dient ook vervangen te worden, nieuwe gipsplaten plaatsen en glad stucen. Puin dient mee genomen te worden, we hebben zelf al vloer tegels uit gezocht (60x60cm). Zou graag zo spoedig mogelijk een offerte ontvangen.

Badkamer in een slaapkamer maken

Wij willen van een slaapkamer met houten vloer, waar al een waterpunt aansluiting in zit, een badkamer maken. Wij willen dit graag laten doen door iemand en zijn benieuwd naar de kosten. L: 2,68 m, B:1.97 m, 5,28 m2. Hoeveel zou het kosten om een fundering voor de betonnen vloer te laten leggen, (leidingen voor de douche/wc/badmeubel door te laten trekken of is hier een loodgieter voor nodig? ), beton te storten die nodig is voor een badkamervloer en deze vloer geheel af te werken? Graag horen wij van u.

Badkamervloer storten

Wij zijn op zoek naar een vakman die bij ons op korte termijn de badkamervloer wil storten. Het gaat om een badkamer van 2. 70 bij 0,80 meter. Met daarin een inloopdouche met drain de vloer moet dus op afschot.

Badkamer in jaren '30 woning renoveren

Er moet een nieuwe badkamer/doucheruimte gemaakt worden in een volledig gestripte jaren 30 woning. Werkzaamheden: badkamervloer storten (op houten ondergrond) met aan de douche zijde een design afvoer. Scheidingswandje plaatsen. Plaatsen en aansluiten wastafel (badkamermeubel). Afwerken wanden zodat ze geschikt zijn om te betegelen en daarna betegelen. Het betreft een doucheruimte van 2 bij 2.

Badkamer en toilet volledig renoveren

Nieuwbouwhuis, materialen worden door ons zelf aangeschaft. Huis is casco opgeleverd. Badkamer is +/- 2. 4x2 en 2. 7 hoog. Casco Badkamer: verleggen en aanleggen waterleidingen, verleggen en aanleggen afvoeren, storten badkamervloer en maken afschot (totaal 8cm beton), aanpassen aan en afvoer radiator, plaatsen inbouwstortbak, plaatsen ligbad, wanden en vloeren betegelen en voegen, plaatsen en afmonteren diverse badkameritems. Casco Toilet benedenverdieping: afvoer verleggen en in de muur vrezen, vloer storten, plaatsen toilet en stortbak, betegelen en voegen van de wander, vloer en stortbak, afmonteren en aansluiten fontein. Werkzaamheden starten 1 mei, eind mei klaar.

Badkamervloer storten en betegelen incl inloopdouche

Nieuwbouwwoning: badkamervloer waarvan leidingen nu nog bloot liggen opp ongeveer 9 m2: vloer storten vloerverwarming plaatsen afvoergoot inloopdouche plaatsen vloer betegelen inclusief inloopdouche met mozaiektegeltjes

Badkamervloer herstellen na lekkage

Er heeft een lekkage plaatsgevonden in de afvoer van de douche (expertiserapport aanwezig). De originele situatie moet hersteld worden (verzekering). KLUS: klein deel van de vloer uithakken, afvoer + put herstellen, beton storten, egaliseren en gehele vloer tegelen. Zou fijn zijn als er dit jaar nog gestart kan worden.