Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoomcabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoomcabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoomcabine vervangen

Wanden stoomcabine vervangen

De wanden van mijn Rap stoomcabine zijn gebarsten. Het bedrijf waar de stoomcabine aangeschaft is bestaat niet meer en ik weet niet of de wanden nog op een andere wijze aan te schaffen zijn.

Apollo stoomcabine repareren

Ik heb een Appollo A-0818 (1CFPS-H -XEN) van Ri-Jo, stoom douche cabine uit 2005, waarvan de stoomuitlaat afgebroken is. Is die te vervangen?

Stoomcabine repareren

Ik ben de bezitter van een stoomcabine type relax circle plus. Deze heeft een service beurt nodig waarbij het binnen werk van de mengkraan vervangen en ingeregeld moet worden.

Stoomcabine vervangen

De oude stoomcabine afvoeren, nieuwe installeren. De vloer (ongeveer 16 m2) bestaat uit gepolijst marmer op lewisplaten. Mogelijk laten zoeten om gladheid tegen te gaan.

Deurstrip van Schavis Indoor Duo stoomcabine repareren

Deurstrip bijschanieren en onderkant vervangen

Douchecabine in de badkamer vervangen

Een nieuwe stoomcabine plaatsen en de huidige cabine Rialto 90 (91x91 cm) verwijderen en afvoeren. De douchecabine vervangen door de Stoomcabine White Water R 115 x 85 cm (zitting rechts). Kunt u de cabine mee aanbieden? Hij is te bestellen via beslist.nl.

Douche plaatsen

Onze huidige douche/stoomcabine (gesloten) is stuk. We willen deze vervangen voor een andere douche. Daar er achter de cabine niet is betegeld zoeken we een oplossing met douchewand. In de Praxis staat een Hybrid douche oplossing. Zie bijgevoegd document. (deze staat niet op de site van de praxis maar dus wel in de winkel. Wij willen deze laten plaatsen op een hoge bak met een losse douchegarnituur (ook van de Praxis).

Verbouwing van de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag opknappen. Achter de tegels van de wanden zit vocht. Deze tegels moeten worden verwijderd en nieuwe tegels geplaatst. Verder moet het sanitair vervangen worden, douche stoomcabine en wastafel. De indeling blijft dan ook het zelfde in een badkamer van 2 bij 2 meter met een schuin dak en verlaagd plafond.

Ucosan stoomcabine repareren

Het binnenwerk van de douchemengkraan zit vol met kalk. Daardoor kan de temperatuur van het water niet ingesteld worden. Het binnenwerk moet vervangen worden. Het bedieningspaneel werkt niet meer goed. Hierdoor kan de lamp in de cabine niet meer bediend worden (stoom werkt wel). Het betreft een Ucosan Artica 90 x 90

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebak is lek en de andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een inbouwmodel, een Schavis Indoor Duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, die eventueel vervangen mag worden met een normale douche.