Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoomcabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoomcabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoomcabine vervangen

Vervanging thermostaatkraan

Mijn thermostaatkraan werkt al een hele tijd slecht , de kunststof ring is zo versleten dat hij niet goed af te stellen is op temperatuur en dat is niet fijn. Het gaat om een thermostaatkraan in een stoomcabine in zijn geheel vervangen inclusief kunststof ring.

RAP stoomcabine repareren

Bij mijn stoomcabine krijg ik geen warm water. Waarschijnlijk is de thermostaat stuk en zal vervangen moeten worden .

Reparatie thermostaat in stoomcabine

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die de thermostaat in mijn stoomcabine kan vervangen. Het regelen van de thermostaat gaat lastig, mogelijk door een lekkende kraan.

Wanden stoomcabine vervangen

De wanden van mijn Rap stoomcabine zijn gebarsten. Het bedrijf waar de stoomcabine aangeschaft is bestaat niet meer en ik weet niet of de wanden nog op een andere wijze aan te schaffen zijn.

Apollo stoomcabine repareren

Ik heb een Appollo A-0818 (1CFPS-H -XEN) van Ri-Jo, stoom douche cabine uit 2005, waarvan de stoomuitlaat afgebroken is. Is die te vervangen?

Stoomcabine repareren

Ik ben de bezitter van een stoomcabine type relax circle plus. Deze heeft een service beurt nodig waarbij het binnen werk van de mengkraan vervangen en ingeregeld moet worden.

Stoomcabine vervangen

De oude stoomcabine afvoeren, nieuwe installeren. De vloer (ongeveer 16 m2) bestaat uit gepolijst marmer op lewisplaten. Mogelijk laten zoeten om gladheid tegen te gaan.

Deurstrip van Schavis Indoor Duo stoomcabine repareren

Deurstrip bijschanieren en onderkant vervangen

Douchecabine in de badkamer vervangen

Een nieuwe stoomcabine plaatsen en de huidige cabine Rialto 90 (91x91 cm) verwijderen en afvoeren. De douchecabine vervangen door de Stoomcabine White Water R 115 x 85 cm (zitting rechts). Kunt u de cabine mee aanbieden? Hij is te bestellen via beslist.nl.

Douche plaatsen

Onze huidige douche/stoomcabine (gesloten) is stuk. We willen deze vervangen voor een andere douche. Daar er achter de cabine niet is betegeld zoeken we een oplossing met douchewand. In de Praxis staat een Hybrid douche oplossing. Zie bijgevoegd document. (deze staat niet op de site van de praxis maar dus wel in de winkel. Wij willen deze laten plaatsen op een hoge bak met een losse douchegarnituur (ook van de Praxis).