Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe stoomcabine installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe stoomcabine installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe stoomcabine installeren

Nieuwe stoomcabine installeren

Ik wil graag een nieuwe stoomcabine laten installeren. Alle aansluitingen zijn aanwezig en gaat alleen om het plaatsen.

Stoom- douchecabine installeren en oude afvoeren

Ik heb op dit moment een ruime douche- stoomcabine in mijn badkamer, maar ik wil die vervangen door een nieuwe met infrarood. Ik heb er een gevonden bij de douche concurrent maar die installeert niet. Vandaar dat ik iemand zoek die dat voor mij kan doen. De oude cabine (Teuco) moet dan verwijderd worden. De nieuwe cabine heb ik nog niet gekocht. Maar volgens hun website leveren ze binnen een werkdag. Dus dat wil ik graag goed afstemmen met degene die de nieuwe cabine gaat installeren. De oude en de nieuwe cabine hebben nagenoeg de zelfde afmetingen. Een offerte voor installeren nieuwe en afvoeren oude cabine. Omdat de oude cabine kapot is kunnen we niet meer douchen. Dus willen we het liefst op zo'n kort mogelijke termijn de nieuwe laten installeren. Snelheid gaat boven prijs.

Bad/stoomcabine laten installeren

Ik wil een bad/stoomcabine laten installeren.

Vonato stoomcabine met massagebad installeren

Installeren stoomcabine met massage bad. Alle onderdelen nieuw in doos. Er staat nu nog een oud bad en cabine die eerst verwijderd moeten worden. Ik voer het zelf af.

Stoomcabine vervangen

De oude stoomcabine afvoeren, nieuwe installeren. De vloer (ongeveer 16 m2) bestaat uit gepolijst marmer op lewisplaten. Mogelijk laten zoeten om gladheid tegen te gaan.

Stoomcabine plaatsen

Ik wil graag mijn huidige stoomcabine laten vervangen door een nieuwe. Ik ben op zoek naar iemand die deze nieuwe stoomcabine kan installeren.

Douche-/stoomcabine demonteren en installeren

Wij hebben nu een badkamer beneden in onze woning en laten in november/december een nieuwe badkamer boven maken. We willen dan de stoomcabine beneden laten demonteren en boven in de nieuwe badkamer laten installeren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie van de kosten.

Vanota stoomcabine installeren

Graag zou ik de stoomcabine willen laten monteren en plaatsen. De cabine komt op een bak te staan en is 170 bij 90 cm groot.

Sanitair laten vervangen

Douche stoomcabine installeren / oude douche verwijderen 90 x 90 x 220 cm. Wastafel vervangen, design radiator plaatsen (oude verwijderen). Oppervlakte badkamer 4 m2.

Stoomcabine correct aansluiten of repareren

Ik heb via internet een nieuwe stoomcabine gekocht en deze door een klusbedrijf laten installeren, Echter zodra ik de cabine aanzet, komt er in plaats van stoom water uit. Alles lijkt goed te zijn aangesloten. Het klusbedrijf kon mij verder niet helpen. Ik laat hier graag even naar kijken door een ervaren installateur en een offerte maken voor de reparatie of aanpassing die nodig is. Ik hoop dat er een bedrijf is dat op korte termijn tijd heeft voor deze klus, zodat we daarna kunnen verhuizen.

Partners

Partners van Casius