Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Staand toilet vervangen door inbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: staand toilet vervangen door inbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: staand toilet vervangen door inbouw

Toiletruimte renoveren

Hangend ipv staand toilet. Nieuw fonteintje en kraan. Nieuwe vloer, ook in de gang. Ik wil het liefst gladde muren, afhankelijk van de kosten. Anders toch tegels.

Staande toiletpot vervangen

Graag willen wij ons toilet beneden laten vervangen. Het is een staand toilet en dit blijft ook zo. De prijsopgaven graag mailen incl verwijderen oude toiletpot: Bedankt!

Toiletpot vervangen door een verhoogd model

Wij willen ons staande toilet laten vervangen door een verhoogd staand toilet. Ons toilet heeft een afvoer aan de achterzijde via de wand. Ik ontvang graag uw offerte. Daarin mag u een aparte post opnemen voor de levering van de pot.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.

Staand toilet vervangen door inbouw

Ik wil mijn staande toilet (met achteruitgang) vervangen door een inbouw toilet. Daarnaast moeten de wanden en de vloer van de wc ook opnieuw betegeld worden. Het gaat om een toilet ruimte van 1. 5x 1 m en 2. 5 m hoog. Op de vloer liggen nu al tegels, de wanden zijn gestuukt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toiletruimte compleet renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan op 29 december de sleutel. We willen daar in de 1e helft van januari graag de toiletruimte beneden volledig laten vernieuwen. Er is beneden een staand toilet van 146 x 92 cm met een staande toiletpot. We willen daar een hangtoilet, fontein en nieuwe wand- en vloertegels. We ontvangen graag uw aanbieding voor de totale klus, inclusief levering van alle materialen, sloopwerk en afvoeren van het afval. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

3 Aquazuro duoblokken plaatsen

Wij hebben in onze woning op 3 verdiepingen een staand toilet met kunststof waterreservoir. Deze functioneren nog maar zijn wel verouderd. We overwegen om ze te vervangen door duoblok Aquazuro Livenza. We laten hier graag even beoordelen of deze zullen passen op de afvoer en wateraansluiting van de bestaande toiletten. We ontvangen graag uw prijsopgave voor deze inspectie en voor de montage daarna.

Hangend toilet plaatsen

Ik wil mijn staand toilet verwijderd hebben en in de plaats daarvan een zwevend toilet. Al het leiding werk dat gedaan moet worden moet inbegrepen met de offerte.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte volledig laten renoveren. We willen het sanitair en tegelwerk laten verwijderen. Daarna moet de ruimte weer betegeld worden en er moet een staand toilet en een nieuw fonteintje geplaatst worden. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken. We willen daarbij overleggen over de materialen. Graag ontvangen wij uw gedetailleerde offerte.

Toilet vervangen en tegelwerkzaamheden

In onze toiletruimte op de begane grond hebben we een verouderd staand toilet dat we graag willen vervangen door een hangend toilet. Verder willen we een fonteintje in die ruimte beter laten monteren en afwerken. Verder willen we ongeveer 5 m² vloertegels laten leggen in de toiletruimte en hal. We hebben al een toilet gekocht maar nog geen tegels. Ik hoor ook graag even welke aansluitmaterialen er verder nog nodig zijn. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.