Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sealskin douchewand monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sealskin douchewand monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sealskin douchewand monteren

Sealskin douchewand plaatsen

Plaatsen enkele glazen douchewand (Sealskin I am), badkamermeubel 80 cm (Allibert sense) incl kraan

Monteren van een douchewand

Ik heb een nieuwbouwwoning waar al een plieger douchebak 90x90 inzit. Ik wil hierop een sealskin douchewand impakt laten plaatsen

Douchedeur en douchewand monteren

Montage van een douchedeur (100 cm x 200 cm) in een nis in de badkamer. En montage van een douchewand (120 cm x 200 cm) plus afkitten in de doucheruimte. Beide producten zijn van Sealskin Get Wet, serie I AM. Zie bijgaande folder. Ik heb ook beide montagehandleidingen toegevoegd.

Sealskin douchewand monteren

Ik heb een douchewand(inloop douche) van Sealskin gekocht bij de praxis en ik vraag mij nu af hoeveel het kost om deze te laten monteren. Het gaat om een douchewand van ongeveer 185 bij 90 bij 90 cm.

Installeren van douchewand en -deur

Installatie van een douchewand 200 x 95 en een deur 220 x 75. Type Sealskin "I am" Profielloos, uitsluitend twee wandsteunen en twee scharnieren op tegelwand en muur-afstandhouder. Uitsluitend wand dient aan onderzijde gekit te worden met transparante siliconenkit. Vóór installatie staan de onderdelen bij de badkamer. Nog niets besteld; installatiekosten puur ter indicatie.

Inloop douchewand plaatsen

Ik wil graag de 'Get Wet by Sealskin Impact inloop douchewand A3 chroom zilver hoogglans 195 x 90 cm laten plaatsen in mijn badkamer. Wat kost het als u de wand komt plaatsen?

Plaatsen van een douchecabine met hoekinstap

Ik wil in mijn badkamer graag een glazen douchewand met deur laten plaatsen op de tegelvloer. Ik denk bijvoorbeeld aan een Sealskin douchecabine met hoekinstap. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage.

Douchewand plaatsen en afkitten

Het plaatsen van een douchewand 90 x 90 cm inclusief het geheel afkitten. Via praxis aankoop ; Sealskin Compact met draaideur/ 6mm dik glas nu voor € 396,75 Graag bezorgen.

Douchewand plaatsen

In mijn huis wordt standaard een douchebak van 90 bij 90 cm opgeleverd. Daar wil een ik douchewand op of naast laten plaatsen. Type Get Wet by Sealskin Impact inloop douchewand A1 chroom zilver hoogglans 195 x 90 x 30 cm.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een inloopdouchewand laten plaatsen. Namelijk de Get Wet by Sealskin W105 inloopdouche A3 van 195x 100 cm.